Supergemakkelijk en snel

Jammer genoeg komt Post.nl om 18.45 bij onze school om de kleine enveloppe langs te brengen. De school is open tot 18.00 en de bestelling ter waarde van 1000 euro wordt niet nogmaals aangeboden op onze school. Ik moet nu met een auto opzoek naar post.nl punt in een woonwijk. Idioot.

Verplicht om postzegels te kopen

Helaas werd ik verplicht om postzegels te kopen, aangezien jullie de website van digitalepostzegel hebben aangepast. Wij zijn een bedrijf en willen gewoon graag digitale postzegels kunnen printen, maar de enige mogelijkheid om de wallet aan te vullen is via ideal. Dat kunnen wij als bedrijf niet. Ik vind het ontzettend vervelend. De bestelling in de webshop is prima verlopen, maar ik ben echt een beetje gefrustreerd dat wij opeens geen gebruik meer kunnen maken van digitalepostzegel.nl

Erg makkelijk om postzegels eigen ontwerp te maken

Makkelijk bestelproces, snelle levering

Ronduit slecht

Ik zou mijn decemberzegels dinsdag in huis hebben. Na contact zowel via digitale Daan als met telefoniste ( welke heel gebrekkig Nederlands sprak) en ik slecht geholpen ben, kreeg ik de zegels zaterdag pas binnen. Volgend jaar dus zoveel mogelijk lokale postbezorging voor ons. Heel jammer dit.

Werkt goed

Werkt goed, alles goed te vinden

De postzegels zijn goed te vinden

Prima geregeld. Alleen de belofte volgende dag bezorgd dat heeft PostNL niet waar kunnen maken.

Makkelijk en snel

Zag dat ik kerstzegels kan bestellen zonder de deur uit te moeten en zonder kosten. Besteld en volgende dag netjes in de bus.

Alles ging perfect

Bestelling was snel afgerond. Top

Besteld, betaald en nooit iets ontvangen.

Ik heb 2 sets kerstzegels besteld die afgelopen woensdag zouden worden bezorgd. Dat stond ook in de PostNL app. Woensdag allerlei post maar niet de bestelde kerstzegels. Donderdag, vrijdag en zaterdag ook niets ontvangen. Jullie versturen die zegels in een duidelijk herkenbare enveloppe dus de postbode weet dat er waarde in de enveloppe zit. Ik voel me opgelicht door jullie. Ik ga aangifte doen bij de politie en hoe dan ook ga ik dit geld bij jullie terughalen. Komende woensdag wacht ik de postbode op en zal hem vragen hoe het zit.

Het wordt beter

Kerstzegels kopen was een goede ervaring. Als ik echter een pakket wegstuur, dan moet ik echt zoeken om de streepjescode terug te vinden, zodat ik het pakket kan volgen.

Vlotte levering

Super handig. Soorten postzegels zijn duidelijk omschreven. Het werd snel geleverd.

de juiste producten binnen enkele dagen ontvangen

Kerstzegels de volgende dag in huis

Snel en makkelijk

Makkelijk en overzichtelijk

Het was makkelijk om de bestelling te plaatsen. En het werd snel verzonden

Duidelijk

No nonsense website. Geen overbodige zaken..

snel geregeld. Ook veilig verzonden.

Duur!

Zelfs de kerstzegels zijn idioot duur geworden. En alweer 2 brievenbussen verwijderd, iets posten kost je een halve wereldreis :-(

snel geleverd en precies wat ik gehoopt had

Easy, quick, cheap

I needed an empty box for a present: I found the perfect size and got it home with no added costs within 2 days. Perfect.

Erg makkelijk en eenvoudig

Mijn ervaring is goed

Geweldig assortiment en snel thuis.

Prima afgeleverd!

Had decemberzegels besteld. Vlug bezorgd en netjes verpakt.

Bestelling kerstzegel

Top gegaan

Gemakkelijk te bestellen

Gemakkelijk te bestellen maar de bezorging is zeer slecht 3 dagen moeten wachten voor dat ze in de bus vielen. Gebeld met servicepunt de persoon niet te verstaan klacht word aangemaakt daarna hoor je niets meer

Zeer slecht

Ik had een vel met Decemberzegels besteld. Volgens jullie info vandaag besteld morgen in huis. Ik ben nu vijf dagen verder en nog niks in huis . Nadat ik info had gewonnen bij post nl krijg ik te horen we hebben wat vertraging. Jullie mogen wel opschieten want de kerst is zo voorbij . Dit was voor mij dus een eenmalige aktie. Zo jammer post nl .laat anders eens iets van je horen als er vertraging is.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag