Gemakkelijk en super snelle verzending

Prima zelfgemaakte postzegels besteld

Ik heb zelfontworpen postzegels besteld. Wel even zoeken op 'persoonlijke postzegels'. Eenmaal gevonden waar het staat verloopt het proces vloeiend en de postzegels lagen enkele dagen later in de brievenbus. Wel aan de prijzige kant.

Traag

Duurt te lang voor de bestelling wordt geleverd

gebruiksvriendelijk / eenvoudig

positief

gemakkelijk

Vooral zo doorgaan

In 1 woord prima..

Ik Ben Al Jaren klant.heb Al Jaren een machtiging Lopen.gaat altijd goed. Ook losse bestellingen komen prima aan.

Ruim voldoende

Bestel graag verschillende postzegels, ook postzegels met een foto van onze kleindochter. Heb af en toe wel een beetje moeite wáar ik álle bijzondere postzegels kan vinden.

Webshop prima, bezorging heel slecht.

De webshop is prima, maar bestelling van verleden week nog steeds niet ontvangen . Vraag me af of ik deze bestellingen op deze manier kan voortzetten. .

Good

Good

niet op rekening

Ik verstuur wekelijks pakketten die allemaal op rekening kunnen. Het zou handig zijn dat de postzegels ook gewoon gefactureerd worden. Zakelijk heb ik geen Ideal. Nu moet het via een creditcard van een collega of via een privérekening.

bestelling gedaan via zakelijk gaat altijd prima. alleen jammer dat je per keer maar 50 Envelop Douaneverklaring kan bestellen. Waarom niet meer is niet handig voor bedrijven die veel van deze envelopjes nodig hebben

Post.nl heeft het verkeerde gestuurd en geeft aan de klant geen duidelijke uitleg over reto te komen

Ben 3x naar postpunt/kantoor geweest en drie maal dat niet de juiste porto op de retourenvelop stond.Volgens uw maatregelen was gewoon aanbieden met door u gemelde 1,21 voor de envelop goed. maar de postpunten meldden dat de envelop aangetekend verstuurd moest worden. Heb veel tijd besteed om in Breda een postpunt te vinden en dus o9ok veel buskosten van heen en weer gaan. Al met al kwamen dan de kosten op zeker de helft van het bedrag dat gevraagd wordt voor een vel van 10 postzegels. Ik heb de verkeerde zegels maar geaccepteerd omdat ik het zat was. Ik heb 2 maal gereageerd op uw vorige verzoeken om een aanbeveling. Maar een antwoord ontvangen van Post.nl

Persoonlijke postzegels in een floep en een een zucht

Wat ik eventueel handig zou vinden (en wat misschien wel veel extra serverruimte gaat kosten..) is dat je je ontwerp kunt opslaan in je PostNL account. Dan kun je zo bijbestellen zonder een nieuwe postzegel te moeten ontwerpen.

heel makkelijk om te maken

het was voor mij de eerste keer om zelf postzegels te maken. Het enige wat me niet echt lukte, was een tekst in niet zwart, dus kleur, te krijgen en op de juiste plaats in de postzegel. Dat heb ik dan maar laten zitten

Teleurstellend

Mijn levering is vertraagd terwijl ik het echt dringend nodig had. Ik snap dat het probleem bij PostNL zit maar ik vind dit geen goede reclame voor Bol.com.

Moeilijk juiste artikel te vinden, slechte bezorging

Ik had rouwzegels en verzamelenveloppen nodig. Via de webshop vond ik ze niet. Pas met een zoekopdracht kwam ik op de juiste plek terecht. De bezorging duurt volgens de site twee dagen en zoals gewoonlijk bij PostNL werd het niet thuis bezorgd (zelfs geen poging gedaan) maar werd het op de derde dag op een afhaalpunt bezorgd.

Eenvoudig bestellen in webshop collectclub, niet handig dat gestempelde zegels tussen gewone zegels zitten, opletten blijft noodzakelijk

alle produkten eenvoudig bekijken en bestellen, grote sortering zodat ook recente manco's gemakkelijk in te vullen zijn, heel goed.

Verzorging en verzending prima

Zie boven

prima geregeld

alles snel en netjes geregeld. Top!

Heel leuk om je eigen postzegels te maken.

Snelle aflevering

Zelf postzegels maken vind ik leuk

Mooie kans om iets persoonlijks te sturen

Bestelt en niet gekregen

De postzegels wel bestelt niet ontvangen

Geweldig!

Fijn om in deze tijd, waar nergens meer fatsoenlijke postzegels te koop zijn, de nieuwste uitgiften te kunnen scoren plus dat in 99% de juiste zegels redelijk snel worden verstuurd.

Postzegels naar eigen ontwerp

Wat zijn ze weer mooi. Onze kleinkinderen herkennen de kaartjes van opa en oma aan de (persoonlijke) postzegels.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag