Aanrader

Helder en duidelijke, goed overzichtelijke website. Heel goed gesorteerd. Gemakkelijke betalings mogelijkheden.

Besteld, maar niets ontvangen

Ik heb decemberzegels besteld via de webshop maar nooit ontvangen. Gebeld met de klantenservice en het zou misschien nog bezorgd worden. Na de kerst….

slechte service

jullie chat-medewerker snapt niets van mijn vragen en op mijn email (contact) reageren jullie niet. Waardeloos dus.

Ideaal

Ieder jaar eigenlijk weer te laat om de kerst zegels te kopen in de winkel. Dit jaar online besteld! Ideaal. En gelijk de volgende dag in huis!

Snelle levering en makkelijk te bestellen.

Makkelijk te bestellen op een eenvoudige manier.

Het is heel makkelijk

Ik bestelde Persoonlijke postzegels. Erg makkelijk om te maken. Wel jammer dat je de zegels op rol alleen met een staande afbeelding kunt maken.

Postzegels besteld, betaald en niet gekregen!

Op 17 dec postzegels besteld en betaald. Niets ontvangen. Via chat geprobeerd contact met Post, nl te krijgen. Bot kon vragen niet beantwoorden. Kreeg geen mens aan de lijn. Heb nog telefonisch contact gezocht. Eindeloos gewacht en niemand aan de lijn. Echt heel nare ervaring.

Duidelijke site super overzichtelijk

Super tevreden. De volgende dag had ik het al binnen, ondanks de kerst drukte.

makkelijk , duidelijk en snel

eenvoudig geregeld

zeer slecht

Op maandag 16/12/24 decemberzegels besteld en betaald. In de mail en positieve reactie dat deze op 17/12 worden geleverd, dus onze kaarten op tijd op de post te kunnen doen zoals gevraagd voor wo 18/12 op de post, dan op tijd voor kerst geleverd. Di geen zegels bezorgd, wo geen zegels bezorgd, daarom maar eens gebeld naar de klantenservice. Mijnheer deze worden morgen bezorgd, dus nog op tijd, maar ik zal een melding maken. Ook in de app, do met de post worden de zegels geleverd, ik blij, maar met de post geen zegels, Mijn vrouw zei al tegen mij waarom koop je ze niet in de winkel. Uiteindelijk do en vrijdag geen postzegels bezorgd. Weer de klantenservice gebeld en een vriendelijke man begreep direct mijn probleem en ik zal uw geld retourneren, vol verwachting zei ik nog, dat staat zeker de volgende dag op mijn rekening? Nee mijnheer, dat duurt wel 10 tot 15 werkdagen. Echt goede service, maar niet heus. De man was vriendelijk en behulpzaam, maar de regeltjes zijn log en traag. Geen wonder

Velletje kerstzegels was snel en gratis bezorgd

Ik heb een velletje kerstzegels besteld. Die kwam een dag later netjes in de bus. Top !

ideaal !

Gemakkelijk, zeer vlotte service.

Zeer Zeer Slechte ervaring.

Ls, Wij bestellen voor onze kerstkaarten zelf ontworpen postzegels. Met ons logo en een speciale kerst touch. Deze zouden binnen 2 werkdagen geleverd worden. Op de derde dag werd er door de bezorger aangegeven, dat er niemand aanwezig was, terwijl we er speciaal voor bleven wachten. Daarna zouden ze naar een post.nl punt gebracht worden, dit werd niet gedaan omdat omdat dit punt vol zou zijn, dit bleek een leugen. Ze waren helemaal niet vol. Dit resulteerde dat ik na 5 dagen maar preventief naar het post.nl ging, hier hadden ze nog niets ontvangen. Maar mijn attenties moesten weg. Anders zouden deze niet voor kerst bezorgd worden. Dus maar met normale zegels verstuurd. Nu was ik en te laat en ik heb 100 postzegels over waar ik niets mee kan. Nu kan er overmacht zijn, maar lieg niet aantoon baar 2x. Onbeschoft en ovnerschillig. Ik zou zeggen "Post.Nl schaam je"

Postzegels besteld, maar een deel nog niet ontvangen

In eerste instantie erg positief. Ook omdat ik 3 extra postzegels zou ontvangen, zonder dat ik dat verwachtte. Maar de postzegels nog niet ontvangen.

Onoverzichtelijk en niet alle items zijn terug te vinden

Sommige gestempelde uitgiften zijn niet te vinden.

Easy and fast delivery

Easy to purchase and fast delivery.

Niet voor herhaling vatbaar

Ik heb nu twee keer postzegels besteld en beide keren ben ik thuis gebleven om de aflevering in ontvangst te nemen omdat ik ervoor moest tekenen. Beide keren werden de postzegels niet bezorgd maar kreeg ik een mailtje dat ik het af moest halen bij een distributie punt. Dan had ik ze beter daar kunnen kopen dan had die man tenmiste ook nog zijn provisie gehad.

postzegels besteld nog niet geleverd

Goedemorgen postzegels besteld via de webschop zijn nu na een week nog niet geleverd

Simpel en makkelijk

Makkelijk

Makkelijk en snel

Postzegels bestellen, snel en gemakkelijk. Je hoeft er de deur niet voor uit met de steeds mindere postwinkels.

Goede website, leuk eigen ontwerp postzegels

Jaren met de digitale postzegels site met de Dymo zegelprinter gewerkt maar nu die voor particulieren niet meer beschikbaar is is dit een prima alternatief. Zegels kopen via de webshop gaat eenvoudig. Omdat ik de handgeschreven frankering wat te simpel vindt heb ik ook via de website postzegels besteld met eigen ontwerp die er prachtig uitzien en snel werden geleverd. Het aanbod van voorgedrukte mooie postzegels mag wel wat ruimer

Zelfs eigen post wordt niet op tijd geleverd

Gekozen om direct in de webshop van PostNL te bestellen vanwege de advertentie dat als men voor 20:00 ‘s avonds besteld, de postzegels de volgende dag in huis zouden zijn. Mooi, dacht ik, dat is net zo snel als ze morgen in de winkel kopen. Helaas duurde het uiteindelijk 3 dagen voor de postzegels bezorgd werden.

Zeer goede levering.

Zeer snelle en correcte levering, zoals het eigenlijk bij iedereen zou moeten.

Overzichtelijke webshop, duidelijk, en een snelle levering. Maar wel erg prijzig.

Persoonlijke postzegels niet goed afgedrukt.

Ik heb laatst 2 paar persoonlijke postzegels laten drukken. Ik vind ze niet goed. Ze zijn veel te donker. En totaal niet zoals het concept die ik zag op de website. Ik vind dat niet goed voor dat geld.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag