Ik heb kerstzegels gekocht en de volgende morgen lagen ze al in de brievenbus..super snel geleverd goed verpakt ..top

voldoende

de ene dag besteld de volgende dag ontvangen, prima zo

Ik wacht op mijn postzegels

Ik heb nog niets gehad, wacht nog steeds op mijn postzegels.

Altijd correct

Levering altijd zoals toegezegd.

Postzegels

Postzegels besteld en deze hebben bijna er een week over gedaan. Schande van onze zogenaamde trots

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Snel en fraai.

Makkelijk opmaken, bestellen en snel ontvangen.

Van een postbedrijf moet je het hebben

Mijn vriend en ik wilde decemberzegels kopen om kerstkaarten te versturen. Op de webshop stond "vandaag bestellen morgen in huis". Helaas was dit niet het geval. Na 4 werkdagen wachten heb ik de klantenservice gebeld. Hier werd aangegeven dat de pakketdrukte voor vertraging had gezorgd (begrijpelijk) en dat na 5 dagen wachten ik in aanmerking zou komen voor een terugbetaling of her-verzending. Voor de tweede optie heb ik de dag erna gekozen, bij een nieuw belletje aan de klantenservice. Inmiddels ben ik weer 4 dagen verder en de zegels zijn nog steeds niet binnen. Moet ik mijn decemberpost in Januari verzenden??

Snel inhuis

Bestelde decemberzegels reeds de volgende dag in huis.

kan bijna niet beter

geweldig

Ik wilde online postzegels bestellen, en zag dat je ook zegels met eigen foto kon bestellen. Meteen geprobeerd, en 2 dagen later lagen ze in de brievenbus, heel mooi verpakt in een stevige extra envelop. Echt super, en een aanrader.

Overzichtelijk website

Overzichtelijk website met duidelijke foto's en uitleg

fantastisch

zo blij met jullie

Snel gevonden

Duidelijke site item snel gevonden en geleverd

Goede en snelle service

Ik wilde maar een kleinigheidje bestellen. ( aanvulling kleine zegelwaarden) En was blij verrast dat er geen verzendkosten werden gerekend ( want bij verzendkosten zou ik van de bestelling hebben afgezien) En voor de rest prima communicatie en snelle aflevering. Toppie!

makkelijk te maken (eigen postzegels]

Fijn om postzegels in alle soorten en maten vanuit huis te kunnen bestellen.

nvt

Prima webshop, irritatie enquête achteraf

Het bestellen was geen probleem en verliep vlot, maar die eeuwige enquêtes achteraf waarin wordt gebedeld om goede recensies komen me de strot uit.

Onduidelijke webshop

- webshop is geen onderdeel van zakelijk account - heb betaald met iDeal maar krijg geen betalingsbevestiging of factuur

makkelijk op Webshop

prima om zo makkelijk postzegel te kopen

Gevonden wat ik zochten snel ontvangen

Gevonden wat ik zochten snel ontvangen

Makkelijk en snel

In een app makkelijk mn kerstzegels, snel geleverd

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag