ideaal !

Gemakkelijk, zeer vlotte service.

Zeer Zeer Slechte ervaring.

Ls, Wij bestellen voor onze kerstkaarten zelf ontworpen postzegels. Met ons logo en een speciale kerst touch. Deze zouden binnen 2 werkdagen geleverd worden. Op de derde dag werd er door de bezorger aangegeven, dat er niemand aanwezig was, terwijl we er speciaal voor bleven wachten. Daarna zouden ze naar een post.nl punt gebracht worden, dit werd niet gedaan omdat omdat dit punt vol zou zijn, dit bleek een leugen. Ze waren helemaal niet vol. Dit resulteerde dat ik na 5 dagen maar preventief naar het post.nl ging, hier hadden ze nog niets ontvangen. Maar mijn attenties moesten weg. Anders zouden deze niet voor kerst bezorgd worden. Dus maar met normale zegels verstuurd. Nu was ik en te laat en ik heb 100 postzegels over waar ik niets mee kan. Nu kan er overmacht zijn, maar lieg niet aantoon baar 2x. Onbeschoft en ovnerschillig. Ik zou zeggen "Post.Nl schaam je"

Postzegels besteld, maar een deel nog niet ontvangen

In eerste instantie erg positief. Ook omdat ik 3 extra postzegels zou ontvangen, zonder dat ik dat verwachtte. Maar de postzegels nog niet ontvangen.

Onoverzichtelijk en niet alle items zijn terug te vinden

Sommige gestempelde uitgiften zijn niet te vinden.

Easy and fast delivery

Easy to purchase and fast delivery.

Niet voor herhaling vatbaar

Ik heb nu twee keer postzegels besteld en beide keren ben ik thuis gebleven om de aflevering in ontvangst te nemen omdat ik ervoor moest tekenen. Beide keren werden de postzegels niet bezorgd maar kreeg ik een mailtje dat ik het af moest halen bij een distributie punt. Dan had ik ze beter daar kunnen kopen dan had die man tenmiste ook nog zijn provisie gehad.

postzegels besteld nog niet geleverd

Goedemorgen postzegels besteld via de webschop zijn nu na een week nog niet geleverd

Simpel en makkelijk

Makkelijk

Makkelijk en snel

Postzegels bestellen, snel en gemakkelijk. Je hoeft er de deur niet voor uit met de steeds mindere postwinkels.

Goede website, leuk eigen ontwerp postzegels

Jaren met de digitale postzegels site met de Dymo zegelprinter gewerkt maar nu die voor particulieren niet meer beschikbaar is is dit een prima alternatief. Zegels kopen via de webshop gaat eenvoudig. Omdat ik de handgeschreven frankering wat te simpel vindt heb ik ook via de website postzegels besteld met eigen ontwerp die er prachtig uitzien en snel werden geleverd. Het aanbod van voorgedrukte mooie postzegels mag wel wat ruimer

Zelfs eigen post wordt niet op tijd geleverd

Gekozen om direct in de webshop van PostNL te bestellen vanwege de advertentie dat als men voor 20:00 ‘s avonds besteld, de postzegels de volgende dag in huis zouden zijn. Mooi, dacht ik, dat is net zo snel als ze morgen in de winkel kopen. Helaas duurde het uiteindelijk 3 dagen voor de postzegels bezorgd werden.

Zeer goede levering.

Zeer snelle en correcte levering, zoals het eigenlijk bij iedereen zou moeten.

Overzichtelijke webshop, duidelijk, en een snelle levering. Maar wel erg prijzig.

Persoonlijke postzegels niet goed afgedrukt.

Ik heb laatst 2 paar persoonlijke postzegels laten drukken. Ik vind ze niet goed. Ze zijn veel te donker. En totaal niet zoals het concept die ik zag op de website. Ik vind dat niet goed voor dat geld.

Heel leuk

Bestellen en snel ontvangen

Makkelijk bestellen, lastig op tijd leveren.

Decemberzegels besteld omdat die de dag erna geleverd zouden worden. Helaas kwamen ze twee dagen later, zodat onze Kerstkasrten nu te laat komen. Slechte beurt van PostNL.

Deel bestelling niet ontvangen.

De helft van mijn bestelling heb ik gekregen, mis nog 2x 6 postzegels,

K.lote

Dacht ik nog wat kerstkaarten te kunnen versturen, maar nee hoor. Nog steeds op de kerstzegels aan het wachten #notamused Dit staat in jullie bevestiging: Zoals je van ons gewend bent, zullen we je bestelling met nummer 2002930871_C003803830 zo snel mogelijk afleveren. De verwachte leverdatum is 18-12-2024. Oké, de 19e staat het in de app dat het komt, maar nee hoor, de 20e ook niet, er komt wel andere post in de app te staan, ook die komt de 20e niet. De 21e staat die andere post er nogmaals in. En ja hoor, de andere post komt de 21e aan, maar deze bestelling... Geen idee. We zijn vandaag maar zelf gaan rondrijden om de kaarten toch nog voor de kerst bij iedereen te hebben. Heel erg bedankt daarvoor. Heel fijn dat jullie nu om mijn mening vragen, want ik wil nu dus mijn geld terug! Had al eens in de app gezocht hoe ik dit kon melden, maar zag dat niet...

17 december postzegels besteld, Nog niet binnen

Had kerstzegels besteld( nu bestellen morgen in huis). Mooi niet, Nog steeds niet geleverd. Ben ze nu in de winkel gaan kopen

geen voorrang in de kerstdrukte

Over het algemeen ben ik tevreden met de webshop omdat je als het even niet lukt om naar de winkel te gaan om postzegels te halen heb je de postzegels al snel geleverd in normale periodes. Ik had alleen gedacht dat tijdens de kerstdrukte de webshoplevering voorrang zou krijgen, dus toen ik vorige week hoorde dat als je voor het weekend je kerstpost weg zou sturen dat je de kaarten dan nog voor de kerst geleverd kreeg. Aangezien ik tijdens de kerst altijd zo'n honderd kaarten wegstuur en ook kaarten naar mijn buitenlandse penvriendinnen stuur, kwam ik in tijdnood en kon dus de laatste velletjes kerstpostzegels niet zelf halen. Ik heb ze dus dinsdag besteld en zou ze woensdag geleverd krijgen. Dat was ook aangegeven in mijn postApp en kreeg ik te horen via mijn email. Helaas kreeg bestelde postzegels geen voorrang en kwamen ze pas rond 7 uur op zaterdagavond binnen. Als ik dat geweten had had ik donderdag zelf de zegels bij de winkel gehaald en de kaarten gelijk weg gestuurd. Nu gingen ze pas op zondagochtend weg. Dus zo'n 20 tal kaarten komen nu niet meer op tijd voor de kerst bij familie en vrienden. Dat vind ik bijzonder jammer.

Nog steeds niets ontvangen

Helaas beloven jullie dat de kerstzegels vlg dag bezorgd worden. Tot op heden niets ontvangen en wel betaald. Heeft geen zin meer om kerstkaarten te versturen, dan zit ik met kerstzegels. Slechte service

Makkelijk en snelle levering

Makkelijk en snelle levering

Keurig op tijd bezorgd

Ik wilde voor de kerstkaarten die ik nog kort voor de kerst wilde versturen kerstzegels kopen en via de webshop ging dat heel gemakkelijk.

geen woorden maar daden bij PostNL

geen loze beploften maar je woord nakomen, zo werkt het bij PostNL

Van begin tot einde positief

Van begint tot einde positief

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag