Postzegels besteld. Heel snel geleverd!

Uiterlijk vandaag 29 03 2025 zou mijn bestelling worden bezorgd. Dit is helaas niet gebeurd.

Ik heb mijn bestelling vandaag niet ontvangen! Bestelnummer 2003065909_C004020107

Het duurt te lang voor het bezorgd wordt.

Het duurt te lang voor het bezorgd wordt.

De postzegels worden netjes afgeleverd

Jammer genoeg is er weinig keuze in de postzegels voor het buitenland, dat zou van mij wel meer mogen zijn. Voor de rest zeer tevreden

Supermooi product

Ik heb voor een herdenkingsdienst voor mijn moeder postzegels gepersonaliseerd met een oude foto van mijn moeder als klein meisje. Is echt een hele mooie authentieke zegel geworden. Echt een meerwaarde voor de uitnodiging.

Makkelijk en snel bestellen

Het bestellen van postzegels via de webshop is simpel en snel geregeld. Daarnaast heb je veel meer keuze uit leuke zegels ipv een standaard zegel.

leesbare site

iedere keer weer genieten om nieuwe mooie postzegels uit te zoeken. Levering volgt vlot

Slecht

Mijn bestelling is door mij betaald, maar niet geleverd

Makkelijke site

Je kunt hier van alles kopen. Van papieren postzegels tot digitale postzegels.

Wel op tijd, maar geen zorgvuldige aflevering

De bezorger belt bijna nooit aan, gooit eventueel het pakketje over de schutting of zet het voor de deur. Zegt geen gedag of wacht tot we de deur open doen. De bezorger hier ook een paar keer op aangesproken en geen verandering.

keuze uit alle postzegels

Gemakkelijk online postzegels kiezen en bestellen. Levering zonder extra kosten!

altijd goede bezorgtijden altijd klopt de tijd

heel goed

UITSTEKEND!

U zegt wat u doet en doet wat u heeft gezegd. Dat lijkt heel gewoon maar dat is het niet. Ik ben heel tevreden met uw producten die ik bij u afneem en de mensen die uw producten via mij ontvangen (schitterende persoonlijke postzegels) zijn er heel erg blij mee!

Snel makkelijk mooi en betaalbaar

Zie boven

Goede en vooral hele snelle levering.

werkt makkelijk

Als ik zoek naar een bepaalde serie postzegels zijn deze zonder al te veel moeite te vinden.

Prima en snelle bezorging

Het bestelling ging vlot en de afhandeling en bezorging was snel geregeld

Snel geleverd, maar slecht verpakt

Examenzegels en examenenveloppen besteld. Snelle levering, maar de bestelling arriveerde in een gescheurde envelop, deels vastgeplakt met plakband dat ook aan de bestelling zelf was geplakt. Bijzonder vreemd dat je als school praktisch gedwongen wordt dure examenzegels en enveloppen af te nemen i.v.m. de "veiligheid", terwijl PostNL zelf een prijzige bestelling van bijna €500 zo slecht aflevert.

De bezorging is verschrikkelijk

Voor meer dan € 600,00 aan postzegels besteld. Voor de zoveelste keer wordt de bestelling zomaar in de brievenbus buiten gestopt. Iedereen kan dat er uit halen!! Het is een paar keer goed gegaan (andere bezorger), maar nu weer zomaar op straat. Ik heb ook een afgesloten brievenbus, maar dat is een paar stappen verder op het pad. Waarom niet aangetekend??

mooie postzegels snel en veilig geleverd

Gemakkelijk te bestellen en op tijd geleverd.

Verliep soepel

Het bedenken en maken van wat je wil is veel moeilijker dan het bestellen. Snelle levering.

Tot in de puntjes verzorgd

Wist precies wanneer mijn bestelling bezorgd werd, en daaraan werd voldaan.

Prima geregeld hoor !

Mooi product maar waarom zoveel porto?

Briefkaarten zijn nog steeds een mooi product, maar waarom het volle pont mbt porto? Ze zijn lichter en heel gemakkelijk in de handling. Dat moet toch in een lagere produkt prijs tot uiting komen?

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag