Mooi product maar waarom zoveel porto?

Briefkaarten zijn nog steeds een mooi product, maar waarom het volle pont mbt porto? Ze zijn lichter en heel gemakkelijk in de handling. Dat moet toch in een lagere produkt prijs tot uiting komen?

geheel volgens verwachting

Ik bestelde postzegels en ze werden binnen 48 uur geleverd. Zoals het hoort …

Gewoon op tijd

Bestelt, antwoord wanneer het komt en ja, op tijd.

Niet blij

Zegels besteld op 13 maart . Een velletje 4 dagen later ontvangen .rest op 22 maart …. Vandaag om 17.24 uur nog niets ontvangen . 9 dagen later ????

Makkelijk

Ik vind het fijn dat ik vanuit mijn stoel postzegels kan bestellen

De postzegelrol werd zoals beloofd binnen een paar dagen bezorgd. Prima service dus (en het woord 'prima' is bij mij nog gewoon een 7 à 8 waard), ga zo door (al hoop ik niet dat jullie de briefpost nog verder gaan ontmoedigen door steeds duurdere postzegels (met onhandige, want onzichtbare waarde in geld) en steeds minder brievenbussen en bezorgdagen).

Geweldig accuraat

Snelle levering; uitleg leverdatum, fijn dat ik de VVV bonnen bij jullie kan bestellen.

Deel bestelling niet ontvangen

Ik heb twee vellen postzegels besteld. Op 18 maart ontving ik slechts één vel postzegels. Na telefoneren met de klantenservice werd mij verteld dat vel 2 later bezorgd zal worden. Het is nu 22 maart en ik heb nog niets ontvangen. Ik ga ervan uit dat vel 2 alsnog wordt bezorgd. Maar weet dat niet zeker. Ik vind het absurd dat dit op deze manier gaat. Niet efficiënt en dus onnodig duur voor Post.nl zelf, en onzekerheid en werk voor mij om te bellen.

Gebruiksvriendelijk

Het bestellen van producten is eenvoudig. Website is overzichtelijk.

Zeer slecht service

Extra betaald om pakje thuis te laten bezorgen, pakje rechtstreeks naar afhaalpunt gebracht door PostNL. Extra kosten worden niet terugbetaald. Oplichting.

Prima, keurig snel geleverd

Matig

Heb mijn bestelling postzegels nog steeds niet ontvangen, terwijl het pakketje, neem ik aan, door de brievenbus kan

Precies wat ik verwacht van Post.NL

Duidelijk, overzichtelijk, compleet.

Jammer

Jammer dat ik mijn postzegels niet in mijn postNL app kon bestellen.

Leuk

Postzegels met eigen logo van bedrijf ontworpen en besteld. Eenvoudig en snel te maken en ziet er leuk uit!

Goeie en duidelijke webshop

Het is heel gemakkelijk om persoonlijke postzegels te laten maken, iedere keer weer een cadeautje om ze thuis bezorgd te krijgen

Goede snelle service en mooi verpakt!

Ik hou ervan om kaarten te versturen met een leuke postzegel die in de winkel weer niet te krijgen zijn maar wel via de webshop!

Wel besteld, nog niet gekregen.

Postzegels besteld, ik dacht, met de post is het er snel. Maar.....na een week, nog niets.

Prima en snelle reactie!

Duidelijk en overzichtelijk , snelle service !

Gemakkelijk

Gemakkelijk te vinden wat ik zoek met betaalgemak.

snelle en correcte zending

mijn bestelling is snel verwerkt en ontvangen

Veel te duur

Flinke prijsstijging. Als je meer wil verdienen met persoonlijke postzegels verander dan het type zegel. De zegels zijn nu 50% duurder ( of meer) dan in 2018, voor het zelfde verzamel produkt. Tijd voor een nieuw type zegel. Verzamelaars maken geen zegels meer want jullie zijn nu veel te duur.

ik heb geen problemen met de webshop

Ik vind hem wel goed

Vandaag besteld, morgen in huis duurde 3 dagen

dan heb je zegels nodig voor de nieuw ingevoerde tariefschijven en dan wordt niet volgens afspraak op de website de volgende dag bezorgd. Bijzonder voor postbedrijf dat eigen toezegging niet kan worden waargemaakt.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag