geen woorden maar daden bij PostNL

geen loze beploften maar je woord nakomen, zo werkt het bij PostNL

Van begin tot einde positief

Van begint tot einde positief

Slechte ervaring

11 dec. Decemberzegels besteld en pas 19 januari ontvangen. Terwijl webshop aangeeft: vandaag besteld morgen ontvangen.

Handig

Handig. Scheelt me een tochtje naar het (vaak drukke) winkelcentrum.

Bestelling niet ontvangen

Op 15-12 decemberzegels besteld. Ze zouden op 17-12 worden bezorgd. 22-12 nog niet ontvangen. Ik heb aangegeven mijn geld terug te willen. Wordt geregeld.

duidelijk en overzichtelijk

duidelijk en overzichtelijk

Netjes op tyd

Super service!

Prima service, netjes verpakt, verzonden en ontvangen!

Ga zo door!

Vel te complex om even een paar postzegels te bestellen

Het idee om postzegels thuis te laten bezorgen is prima. Zeker omdat er in ons dorp (met bijna 5000 inwoners) al een paar jaar geen vestiging van Post NL meer is. Maar het aantal handelingen dat ik op de PC moet doen om een velletje postzegels te bestellen is veel te groot om het aantrekkelijk te maken. Met name het moeten maken van een account vind ik negatief. Voor incidentele bestellingen zou je ook als losse klant veel simpeler zonder account moeten kunnen werken. Ik vind het systeem overkill.

Bezorging veel te laat

Webshop oké maar het verzenden te laat

heb na een week de kerstzegels nog niet ontvange

Het bestelde zou de 17 e december worden geleverd . Ik heb nu nog niet. Zijn kerstzegels

Alles is snel en netjes afgehandeld.

Webshop is prima maar bezorgen duurt langer. Bezorgen is gewoon een puinhoop!!!

Postbezorger beneden de maat

Je besteld best voor een groot bedrag, dus dan wordt het "aangetekend" verstuurd. De bezorg tijd is anders dan de eerste planning (een dag later) en je bent er die dag niet. Je wijzigt je eigen planning dus bent op tijd thuis, en de bezorger doet gewoon de bestelling door de brievenbus zonder te laten tekenen. Echt buiten mijn begrip!! Hij heeft het wellicht druk, maar ik was in de buurt om hem zo snel mogelijk van een handtekening te voorzien, en nu zie ik na een half uur dat het op de mat ligt???!!! Dit kan toch niet!!??

Kan niet beter

Altijd o.k

decemberzegels besteld, ze zijn op tijd aangekomen

Tja, als je decemberzegels wilt en je hebt ze niet direct nodig, dan ligt het voor de hand om ze bij de webshop van postnl te bestellen. De zegels zijn, zoals wordt gesuggereerd op de website, de volgende dag aangekomen.

Supersnel en gemakkelijk

duidelijke website van Post.nl. hele snelle levering.

Snel en makkelijk

Alles top!

Ik heb besteld uit het PostNL Collect Club assortiment. Daar zijn alle nieuwe postzegels voor de verzamelaar en liefhebbers te krijgen. De zending was goed verpakt. De postzegelmapjes zitten in een mooie bewaarenvelop. Mooie pakbon ook die wat extra's toevoegd aan het verzamelen.

Het was eenvoudig om mijn bestelling te plaatsen

Mijn bestelling van kerstpostzegels had ik de volgende dag in de brievenbus.Chapeau,!

Snel decemberzegels besteld

2 dagen later in huis. Tevreden met service.

Goed en snel

Duidelijke overzichtelijke webshop. Zegels werden goed verzorgd snel geleverd.,

Leuke persoonlijke postzegel (kerst)

Leuk zo’n persoonlijke postzegel met een eigen afbeelding!

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag