Goede communicatie en respectvolle omgang

Fijn gesprek gehad en alles is precies geworden zoals afgesproken

Een waardig 'thuis' voor onze moeder.

Naast het bijzetten van onze lieve ouders is het familiegraf door vaklui weer prachtig geworden zonder afbreuk te doen aan de historie. In een periode waarin veel op je af komt was het contact met Ronnie zeer plezierig. Er was ruimte voor aanpassingen en genoeg tijd om beslissingen even te laten bezinken. Dank voor de goede adviezen. Het ziet er prachtig uit! Een mooie plek om bij stil te staan.

Prettig geholpen en meegedacht.

Zie hierboven

Opdracht belettering grafsteen uitstekend uitgevoerd

Prima volgens afspraak en binnen de afgesproken termijn is de opdracht uitgevoerd.

prima geregeld

Alles was prima in orde niks op aan te merken.

Prettige omgang met de klant.

Goede info over de te verrichten werkzaamheden. Deskundig advies over het plaatsen van de steen.

Vakkundig en vriendelijk geholpen!

Ik werd vriendelijk geholpen, het geleverde monument was netjes en de plaatsing verliep vakkundig.

Netjes geholpen

Heel netjes geholpen en met respect voor de overledene. Geen tijd om naar Zutphen te gaan, geen probleem komen ze gewoon bij je thuis.

Goede levering goede service en prima geregeld!

contact steeds aangenaam van toon.....

afspraken waren steeds helder en werden nagekomen; betrouwbaar...... en prima werk geleverd!

Een grote pluim !

De dienstverlening in vele jaren uit zich in klantvriendelijkheid, accuraat handelen, vakmanschap, inlevingsvermogen en ook zeer zeker kwaliteit ! Het grafmonument van mij opa en oma was na 49 jaar nog in juiste staat. Een grafmonument een 2e leven geven is ook zeker aan hen besteed. Een pluim voor Koninklijke Hesselink

Prettige en snelle service

Goede informatie en service

Kerrigan gerepareerd

Hopelijk blijft het graf nu moon recut en verzakt het niet Weer.

Goed bedrijf, komt afspraken na, fijne service

Na het verzakken van het graf van mijn ouders heeft het bedrijf adequaat gereageerd en de verzakking is professioneel hersteld.

prima bedrijf

Plezierig geholpen bij het bespreken van de mogelijkheden bij het plaatsen van een grafsteen.

Snel, deskundig en zeer fraai gemaakt 'gedenksteen' voor Reinders Makelaars

Fijn contact met binnendienst en diegene die het afgelopen maandag bij ons in de stoep heeft geplaatst is een vakman, compliment voor de fraaie gedenksteen voor onze vader en oprichter makelaarskantoor CF Reinders, iets waar we trots op zijn nu met zo'n mooie gedenksteen bij binnenkomst van ons kantoorpand a/ d Arnhemseweg in Apeldoorn. Bedankt team Hesselink Jeroen en Frank Reinders

Duidelijke uitleg en goede afhandeling.

Goed en correct.

Deskundig, empathisch en vriendelijk

Er wordt goed naar je geluisterd. Goede heldere communicatie.

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk, duidelijk en correct!

Klantvriendelijk

Zeer deskundig en goed adviserende verkoper en erg vriendelijk en meedenkend bij het plaatsen door vakkundige mensen!

De afhandeling voor het plaatsen van de grafstenen is uitstekend verlopen, afspraken waren helder. Uitstekende service

Prettig contact, zeer correcte werk wijze

Wij hadden contact met Daniël, prettig rustig persoon, snelle reactie op mails/vragen Het plaatsen van de steen keurig gedaan, de medewerkers hielden afstand op gepaste wijze tot wij signaal gaven dat de urnen kelder dicht kon en de steen erop kon.

Prima ervaring!

Prima ervaring!

Goede ontvangst en medeleven die ze tonen

Ik vind het prima bedrijf. In de meeste gevallen kan ik mij voorstellen dat de genoemde tijd die ze er voor geven om steen klaar te maken niet altijd haalbaar is door drukte en of het wachten op het materiaal.

Gerritsenweg 6

7202 BP Zutphen

0575 – 546788

Over Koninklijke Hesselink b.v.

Koninklijke Hesselink b.v. is een familiebedrijf opgericht in 1908. Reeds vele jaren leveren wij grafmonumenten, urnmonumenten, grafstenen en alles wat hier bij komt kijken. Ook voor andere andere producten als bouwwerk, tafelbladen en aanrechtbladen bent u bij ons van harte welkom.