Zeer goede ervaring.

De ontvangst in Zutphen was heel fijn en we voelden ons gelijk op ons gemak. De begeleiding, het meedenken in onze plannen en het adviseren kon volgens ons niet beter. Zo ook de uiteindelijke uitvoering. De uitvoering van de planning inclusief de administratie, laat ik het samenvatten, kon beter. Al met al zijn we heel tevreden en zó blij met het resultaat. Met vriendelijke groet, De familie’s Plenk

Zeer prettige samenwerking

We hadden best was specifieke wensen en hier is heel netjes, professioneel en vakkundig mee omgegaan.

deskundig en vriendelijk

onlangs heb ik een zwaar tafelblad willen verplaatsen en de firma Hesselink, bekend nog van jaren geleden toen ik het granieten blad kocht, heeft deze vakkundig in een lager gelegen gedeelte van de tuin verplaatst. Wat me opviel was de goede onderlinge sfeer en de oplettendheid voor de rest van mijn tuin tijdens het verplaatsen. Veel dank !!

Dank voor het terug plaatsen

Ziet er goed uit. Dank Familie Klein Geltink.

Prachtig

Ben erg blij met het nieuwe ontwerp

Kwaliteit

Heel geduldige en professionele begeleiding in onze keuzes voor het graf. Enige wat beter kan is wat meer pro-actieve communicatie over de voortgang, daar moesten we steeds zelf naar vragen. Verder heel veel oplossingen geboden voor onze specifieke wensen. Heel persoonlijk.

Fijn

Zeer betrouwbaar

Voortreffelijk

Duidelijk en snel geregeld, prima.

Goed advies en prima uitvoering

Het herstel van mijn ouderlijk graf is goed verlopen dankzij een goed ontwerp advies en een prima uitvoering.

Naast professioneel, ook prettig in de communicatie

Zeer tevreden na het overlijden van onze moeder over de afhandeling en de aanpassing van het grafmonument. Telefonisch en schriftelijk is alles naar tevredenheid en keurig geregeld. Er is goed geluisterd naar onze wensen en is het precies geworden zoals wij het wilden hebben.

Uitstekende mails waar alle informatie in staat die we nodig hadden

Voor het aanpassen van een grafsteen (naam Van mijn vader moest erbij gezet worden) hebben we alleen via mail contact gehad. Dat was prettig omdat wij(3 zussen) op afstsnd wonen van de begraafplaats. Dat contact was adequaat, vriendelijk en met alle informatie die we nodig hadden. Enig puntje van kritiek betreft de foto die we kregen toen de steen teruggeplaatst was. Door de zon was glom de steen zodanig dat we de inscriptie niet konden lezen. Maar ondanks dit zijn we zeer tevreden.

Practige aanrechtbladen met mooi gefrijnde rand en supervriendelijke mensen

De aanrechtbladen zijn heel mooi geworden en de gefrijnde rand helemaal. Netjes glad afgewerkt zodat we de kleding er niet aan openhalen.. super gedaan! Het plaatsen ging wat lastig, maar de mensen hebben er alles aan gedaan om het goed te krijgen. Heel fijn!

Dienstverlening heel vakkundig+in goede sfeer. Goede keuzemogelijkheden geboden+samen afgewogen.

Meteen bij binnenkomst (ik had niet eerst gebeld) werd ik vriendelijk geholpen. De wens om samen met vrienden de steen voor mijn broer uit te zoeken werd op inlevende manier opgepakt. Dat we langzaam maar zeker achter wat we het belangrijkst vonden en kwamen bij de goede keuze uit + heb ik als zeer prettig ervaren. Ook de laatste keuzen en plaatsing verliepen super soepel. We hebben al veel goede reacties op het eindresultaat gehad.

Solide en betrouwbaar.

Alles wat we hebben afgesproken is ook zo gedaan. Zelfs de plaatsing voor mijn man zijn verjaardag ruim voor die tijd. Mijn complimenten.

Fantastisch.

We zijn op een fijne manier geholpen in alle rust. Ook het plaatsen werd pieteitvol gedaan. Erg fijn dat we erbij konden zijn. Onze hartelijke dank daarvoor.

Zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel

We hebben een moeilijk uit te voeren opdracht laten uitvoeren door Hesselink, nl het lichten van een enorme antieke grafsteen. Deze steen moest mee naar het atelier om aldaar schoongemaakt en gegraveerd te worden. Het graveerwerk volgens visbek-techniek is perfect uitgevoerd. Op de dag van de ceremonie werd de urn in het familiegraf bijgezet en vervolgens werd in ons bijzijn de grafsteen geplaatst op de grafkelder. Alles was werkelijk tot in de puntjes voorbereid ( met dank ook aan Gem. bronckhorst) en ter plekke werden werkzaamheden op een zeer professionele manier uitgevoerd. Alles met respect en egards voor aanwezigen. We werden totaal ontzorgd, iets waar je op hoopt bij zo’n speciaal moment, je kan het niet nog een keer overdoen. Daardoor een onvergetelijke herinnering aan het afscheid. Bedankt.

Snelle reactie na ingediende vraag. Eea is daarna vanuit service hersteld.

Heel tevreden

Prettige ontvangst en zorgvuldige werkwijze .

Keurig en respectvol .

Alles netjes volgens afspraak en op tijd geregeld.

Perfect komen afspraken goed na en super communicatie

Fijn contact met mensen die zich warm uitspreken over Hesselink

We zijn met een gezin van vijf inmiddels driemaal klant geweest. Niet wat je wilt en altijd bijzonder om deze taken in lastige tijden te doen. Je komt dan aan tafel te zitten in een showroom die niet van alle dag is. Maar het gesprek met jullie medewerkers is daarna zo puur en zo echt, dat je het gevoel hebt niet bij een commerciële club te zitten maar bij een familiebedrijf die als voor hun eigen familie de opdracht uitvoeren. En met trots je meenemen de fabriekshal in. Zou de eigenaar enorm zuinig op zijn personeel willen zijn?

Goed geluisterd, snel geleverd, nette afhandeling, prettige samenwerking.

Goed geluisterd, snel geleverd, nette afhandeling, prettige samenwerking ter plekke na de bijzetting.

betrekken de klant overal bij

allesz in overleg

Respectvol, goed luisteren, adviseren en niet dwingend

Zoals ik hierboven omschrijf heb ik de Koninklijke Hesselink leren kennen als een prettig bedrijf. Respect voor het sentiment en vooral advies geven en de mogelijkheden bespreken. Het enige waar, voor mij, nog wat te winnen valt: De showroom mag wat uitgebreider.

Fijn geholpen

De communicatie verliep erg fijn. Vonden eerst de prijs nog al stevig maar als we zien hoe het graf van onze Pa en Ma er nu uitziet was het de kosten meer dan waard.

Gerritsenweg 6

7202 BP Zutphen

0575 – 546788

Over Koninklijke Hesselink b.v.

Koninklijke Hesselink b.v. is een familiebedrijf opgericht in 1908. Reeds vele jaren leveren wij grafmonumenten, urnmonumenten, grafstenen en alles wat hier bij komt kijken. Ook voor andere andere producten als bouwwerk, tafelbladen en aanrechtbladen bent u bij ons van harte welkom.