Alles goed geregeld

Alles wat afgesproken is wordt geregeld. Helaas is de communicatie mager waardoor ik niet goed geïnformeerd was over de voortgang en hier 2 keer over gebeld. Maar als was goed geregeld

Zeer positief over de service en het resultaat

Wij werden vriendelijk en deskundig geholpen. Kregen goed en eerlijk advies voorzien. Waren erg blij met de rondleiding door het bedrijf en konden een goede keuze maken. Afhandeling naar volle tevredenheid en het monument is zeer mooi.

Zeer positief over de service en het resultaat

Prettig contact en prima afhandeling

Resultaat naar volle tevredenheid

We werden vriendelijk ontvangen en kregen een goed en eerlijk advies. We vonden het erg fijn dat we een rondleiding door het bedrijf kregen. We konden hierdoor een goede keuze maken. Het resultaat is erg mooi.

Zeer tevreden over het resultaat

We werden vriendelijk ontvangen, goed en eerlijk voorgelicht. We konden daardoor een goede keuze maken. We vonden het erg fijn dat we een rondleiding door het bedrijf kregen. Afhandeling naar volle tevredenheid.

Zeer tevreden over het resultaat

Prima service en kontakt via mail

Prima!!

Keurige service en prettige respectvolle communicatie!

Ik ben het bedrijf zeer dankbaar voor hun keurige service, de verzorging van het oude familiegraf. Een emotioneel iets, en heel erg belangrijk. Het ziet er nu weer netjes uit, ik ben zeer tevreden! Ook communicatie van te voren en overleg via de e-mail allemaal keurig netjes! Met grote dank!

Keurige service en prettige respectvolle communicatie!

Vriendelijk contact met tijd voor de klant

Prima verzorgd alles naar onze wensen geregeld

Gerritsenweg 6

7202 BP Zutphen

0575 – 546788

Over Koninklijke Hesselink b.v.

Koninklijke Hesselink b.v. is een familiebedrijf opgericht in 1908. Reeds vele jaren leveren wij grafmonumenten, urnmonumenten, grafstenen en alles wat hier bij komt kijken. Ook voor andere andere producten als bouwwerk, tafelbladen en aanrechtbladen bent u bij ons van harte welkom.