Zeer prettig

Prettige mensen, luisteren naar je wensen en voeren hun werk netjes uit.

Mooi eindresultaat

We zijn tevreden met het eindresultaat, ook prettige communicatie tijdens het proces.

Koninklijk waardig

Het prettige contact, juiste advies en uitstekende uitvoering van de werkzaamheden door Hesselink heeft voor een perfecte en zorgenvrije afronding van de uitvaart gezorgd.

Vriendelijke benadering, meelevend en meedenkend en geduldig.

Goed en betrouwbaar

Communicatie verliep goed, bedrijf heeft een vestiging in Varsseveld.

gedegen werk

Correcte en vriendelijke medewerkers. Goede communicatie en goed afgeleverd werk.

prima werk geleverd

goede correcte afhandeling van de opdracht

Goed geholpen, prettig gesprek

Alles goed en prettig geregeld

Deskundig en betrouwbaar

Ze denken mee en houden je op de hoogte. Wij hebben het als heel prettig ervaren.

Zeer prettig

Een hele goede en prettige begeleiding van het uitkiezen van het grafmonument en de afhandeling.

Goed info en begeleiding

Goede communicatie en duidelijke afspraken kunnen maken

Een bedrijf dat zijn afspraken op tijd nakomt

Een bedrijf dat zich goed aan de afspraken houdt en netjes en op tijd levert!

Keurig netjes naar de wens van de klant.

Hartelijk ontvangen,nemen alle tijd. Plaatsing van monument om er bij te kunnen zijn wordt goed en netjes gecommuniceerd.

Goede ervaring

Mijn ervaring is goed, alles volgens opdracht, fijne communicatie. Vond het alleen heel erg lang duren. Wel fijn dat ik een foto toegestuurd kreeg, zo kon ik het naar de familie sturen.

heel goed

zeer vriendelijk en deskundige. en goede afwerking

Goede service. Perfect gedaan

Goed geleverd product

Komen afspraak altijd na.

Zeer vertrouwt bedrijf, komt afspraken ook in het verleden gemaakt altijd na.

heel menselijk en profesioneel

we zijn heel begripvol ontvangen en goed geadviseerd hartelijk dank

Prima gedaan

Het is allemaal goed verlopen en ik ben goed op de hoogte gehouden.

Zie boven

Netjes te woord gestaan , geholpen en gewerkt.

zeer tevreden

Heel goed geholpen in de winkel, er is goed meegedacht over onze wensen en uiterst tevreden over de uitvoering en het resultaat!

Netjes geholpen

Zeer netjes geholpen , vriendelijke mensen , Goed advies Gedenksteen vandaag geplaatst en keurig afgeleverd. Dank jullie wel wij zijn erg tevreden. Vriendelijke groet Benjamin,Michaël en Patricia

Een zeer klantvriendelijk en vakkundig bedrijf!

Tijdens een bezoek aan het verzakte graf van mijn moeder trof ik kort geleden en bij toeval, bedrijfsleider Daniël Veltkamp die vanuit Klein Hesselink werkzaamheden aan het verrichten was op begraafplaats Moscowa. Een buitengewoon vriendelijk en transparant overleg gehad over de mogelijkheden van Klein Hesselink uitmondend in een opdracht tot renovatie. Al met al een billijke prijs voor een professioneel en keurig herstel van het graf. Ik kan een ieder dit bedrijf aanbevelen.

Gerritsenweg 6

7202 BP Zutphen

0575 – 546788

Over Koninklijke Hesselink b.v.

Koninklijke Hesselink b.v. is een familiebedrijf opgericht in 1908. Reeds vele jaren leveren wij grafmonumenten, urnmonumenten, grafstenen en alles wat hier bij komt kijken. Ook voor andere andere producten als bouwwerk, tafelbladen en aanrechtbladen bent u bij ons van harte welkom.