Een aanrader, denken goed mee en mooie kwaliteit

Goede contacten, prettig personeel en uitstekende kwaliteit. Echt een aanrader, het graf ligt er prachtig bij nu. Er wordt goed met je meegedacht.

Zeer tevreden!

We zijn goed ontvangen en er werd echt de tijd genomen. We hebben zelfs een rondleiding gehad in de fabriek.

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf. Heel fijn personeel, en je wordt goed op de hoogte gehouden. Het grafmonument keurig geplaatst. Meer dan tevreden.

Werk goed , communicatie bij problemen matig

Na een storm werd niet gecommuniceerd dat plaatsing steen later werd. Voor niks naar locatie gereden. Wel netjes hersteld, maar bij dit soort werkzaamheden verwacht ik accurate communicatie.

Prima ervaring met kon. Hesselink

Heldere communicatie, duidelijke offerte, prima uitvoering van de werkzaamheden

Positief

Paar zaken gingen niet goed 1. de persoon met wie afspraak gemaakt was afwezig. Is goed opgevangen. 2.De grafstenen op het kerkhof lagen er slordig bij met zicht bare tekst naar boven. Is snel opgelost.

Goede begeleiding om tot mooi resultaat te komen

Door goed en vriendelijk contact is er snel een gewenst resultaat ontstaan.

Heel fijn hoe alles zo netjes is gedaan. Goed op de hoogte gehouden ivm drukte en alles zeer netjes uitgevoerd. Zeer tevreden.

Betrouwbaar bedrijf, deskundige adviseur, goede service!

Mijn vader had er eerder al een opdracht geplaatst. We hadden daar goede ervaringen mee, dus nu dit bedrijf ook weer ingeschakeld. Je wordt prettig ontvangen en de adviseur is deskundig en denkt goed mee. De service is ook goed!

Goed geholpen

Goede comuniccatie

We zijn prima geholpen

Professioneel en vriendelijk

Kundig Meedenkend Flexibel

Accuraat

Accuraat en netjes

Erg tevreden met het eindresultaat!

Hesselink heeft de tijd genomen om samen met ons een mooi grafmonument te ontwerpen. De benadering door de medewerkers is erg prettig, rustig, begripvol en respectvol. Ze hebben de moeite genomen om hun fabriek te laten zien en we voelden en zagen dat er veel passie zit bij de mensen die er werken. Het eindresultaat is wat we er van hadden verwacht.

Een fijne samenwerking

Het cijfer 9 heb ik gegeven!! omdat ik vindt dat alles heel respectvol is verlopen .Zoals het op halen van de urnen ,en het verwijderen van de grafsteen,. Het uitzoeken van de hartjes ,de nieuwe urnen het uitzoeken van de letter druk van de namen die er op moesten staan daar werd veel tijd en aandacht aan geschonken En ook bij het op halen van de nieuwe urnen en het verwerken van de as in de hartjes werd veel aan dacht aan geschonken ik met alles zeer tevreden ben nogmaals mijn hartelijke dank voor de fijne samenwerking. Vriendelijke Groet Mevr van Malsen

Goede communicatie en vlotte en goede levering.

Prettig contact en alles naar wens uitgevoerd.

De opdracht is naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Keurig werk geleverd

Goed op de hoogte gehouden

Duidelijk en helder

Elke stap werd van te voren aan mij voorgelegd of besproken.

Prettig contact via de mail, ziet er weer verzorgd uit.

Persoonlijke en deskundige hulp

Goede voorlichting over de mogelijkheden voor een grafmonument. In ons geval duurde het redelijk lang tussen plaatsen bestelling en bericht dat de steen uit Denemarken arriveerde. Ik zou in de periode één of twee keer een mailtje sturen over de stand van zaken. Een soort track en trace.

Geven goede adviezen, komen afsprajen na.

We zijn zeer te vrede met het mooie resultaat.

We krijgen alleen maar goede complimenten over het ontwerp van de steen. Onze dank is groot. Dank u Groetjes Paula Janssen

Koninklijke Hesselink gaat zorgvuldig en respectvol om met het herplaatsen van de grafsteen.

Wat een zorg minder doordat Koninklijke Hesselink alle zaken rondom het herplaatsen van de grafsteen op zich heeft genomen. De communicatie was snel en helder en het resultaat prachtig. Nadat de steen herplaatst was werd ik persoonlijk gebeld en er werd een foto gestuurd met het resultaat. Zelfs de potgrond was al op de uitgespaarde plek gedaan, zodat we de plantjes er zo in konden poten. Hartelijk dank voor jullie zorg voor de herplaatsing van de grafsteen van onze ouders.

Gerritsenweg 6

7202 BP Zutphen

0575 – 546788

Over Koninklijke Hesselink b.v.

Koninklijke Hesselink b.v. is een familiebedrijf opgericht in 1908. Reeds vele jaren leveren wij grafmonumenten, urnmonumenten, grafstenen en alles wat hier bij komt kijken. Ook voor andere andere producten als bouwwerk, tafelbladen en aanrechtbladen bent u bij ons van harte welkom.