Zeer zorgvuldig, mooie afwerking en prima resultaat

Niet goedkoop, wel prima werk

Uitstekende service en kwaliteit.

Wij zijn al 33 jaar " klant" bij jullie en dat naar volle tevredenheid.

Perfecte afhandeling

Correcte toenadering en je wordt continue op de hoogte gehouden. En een mooi eindresultaat.

Alles is precies zoals afgesproken, uitgevoerd. Top.

Attent en betrouwbaar

Vriendelijk, empathisch en meedenkend

Uitstekende service

Uitstekende service en snelle en gepaste communicatie

Koninklijke Hesselink levert kwaliteit door te zeggen wat men doet en te doen wat men zegt!

De conmunicatie was plezierig en duidelijk. Alle afspraken zijn nagekomen. De kwaliteit van het geleverde werk was uitstekend in een goede prijs-/kwaliteitsverhouding.

meedenkend, snel, en verzorgd.

Tijdens een goed telefoon gesprek werd ik snel en deskundig geholpen. Er kwam ook een goed advies uit. Gemaakte ontwerpen van 5 jaar geleden konden makkelijk terug gevonden worden. Ook bij een later telefonisch gesprek, bleek de deskundigheid van de behandelende personen. Er werd goed meegedacht. Fijn, om hierin ontzorgd te worden.

Vakkundige mensen

Alles in goed overleg gegaan en volgens afspraak

Erg prettig en netjes verzorgt

Alles is op een correcte wijze gedaan en de grafsteen is perfect weer teruggeplaatst. Het personeel was zeer beleeft en vriendelijk. Ik ben zeer te spreken over Koninklijke Hesselink b.v.

Een fijne zaak.

Vriendelijk personeel, goede prijzen.

Precies gedaan wat we wilden

Het familiegraf bestaat sinds 1945 en is, voor zover ik weet, altijd door Hesselink gedaan.

Prettige wijze van werken ervaren .

Prettige werkwijze, meedenkend en uitleggend

Zeer klantvriendelijk !

Na mijn vraag of het mogelijk was het graf van mijn ouders weer recht te leggen heeft men snel actie ondernomen. De factuur was voorzien van een foto, zodat we konden zien dat alles naar wens was uitgevoerd.

geweldig

Prettig geholpen. Snelle en goede afhandeling, dank!

Persoonlijk

Ik heb de begeleiding van Ronnie als zeer plezierig ervaren. Duidelijke communicatie per mail of een persoonlijk gesprek. Geduld en vakmanschap om samen tot een mooi monument voor mijn vader te komen.

uitstekend

goede afspraken en alles na gekomen goede kwaliteit voor een goede prijs

Volgens afspraak en tot volle tevredenheid

Prettig te woord gestaan en alles volgens afspraak

Respectvol

Met het uitzoeken van de grafsteen zijn we respectvol en vakkundig geholpen. Het eind resultaat was mooi.

Hele fijne ervaring en heel persoonlijk

Telefonisch contact gehad heel fijn en persoonlijk. Ze luisteren en denken mee. Zeker als je iets uit zoekt moet het goed voelen en dan is het persoonlijke heel belangrijk. Dank jullie wel

goede behandeling

goede en fijne behandeling en goed nakomen van de gemaakte afspraken.

Klantvriendelijk

Er word goed geluisterd en meegedacht in oplossingen . Heel fijn contact . Niets verbeteren . Voor al zo blijven .

deskundig en klantvriendelijk

De klantvriendelijke en deskundige benadering geeft vertrouwen. Plaatsing grafmonument binnen de afgesproken tijd. Uitstekende kwaliteit

Prima meegedacht en goed resultaat.

Uitgebreid is er de tijd genomen om mee te denken, erg fijn. De opdracht volbrengen ging niet in 1 keer goed maar na contact was het snel in orde naar tevredenheid.

prima service en resultaat steen

Prima service en resultaat steen

Gerritsenweg 6

7202 BP Zutphen

0575 – 546788

Over Koninklijke Hesselink b.v.

Koninklijke Hesselink b.v. is een familiebedrijf opgericht in 1908. Reeds vele jaren leveren wij grafmonumenten, urnmonumenten, grafstenen en alles wat hier bij komt kijken. Ook voor andere andere producten als bouwwerk, tafelbladen en aanrechtbladen bent u bij ons van harte welkom.