Superwerk geleverd.

Hesselink is flexibel en heeft prima werk geleverd.

Uitstekende service!!

Zeer prettig, goede service!!

Uitstekende service, goede adviezen

Voor de eerste keer contact met de firma, wel bekend van vroeger.

natuursteen rond tafelblad

Het blad is heel mooi geworden., Heeft wel lang geduurd maar dat lag aan de aanvoer en leveringsprobleem aan de andere kant van de wereld.

Klantvriendelijk en komen afspraken goed na.

Zoals boven al gezegd.

Prima geholpen cf mijn verwachtingspatroon.

Het geleverde voldoet aan verwachting.

Kwaliteit is goed, communicatie rondom levering en planning kan beter. Als familie hadden we aangegeven bij het plaatsen van het grafmonument wilden zijn. Bij het plaatsen van het grafmonument na het overlijden van mijn moeder is er met de familie helemaal niets overlegd, we kregen op een dag bericht dat de steen was geplaatst. Excuses naruurlijk maar daar hebben we achteraf niet zoveel aan. Na het overlijden van mijn vader heb ik afgesproken dat, en lering trekkende uit de situatie rondom mijn moeder, we ruim van tevoren bericht zouden krijgen wanneer het grafmonument terug zou worden geplaatst. Ik werd 22 maart benaderd met de mededeling dat het grafmonument op 23 maart zou worden geplaatst. Dat kan ik niet ruim van tevoren noemen. Gelukkig kon ik op het laatste moment regelen dat ikzelf aanwezig kon zijn, mijn broers en zus konden dit op zo’n korte termijn niet regelen. Erg vervelend! Ik zet de aanbeveling op ‘ja’, daar sta ik ook achter maar zal daarbij de kanttekening plaatsen dat er m.b.t. plaatsing hele goede, bindende afspraken met Hesselink dienen te worden gemaakt

Het contact via de mail verliep prima De afspraken werden goed nagekomen en de afhaling en herplaatsing was keurig geregeld. We werden netjes telefonisch op de hoogte gebracht toen de steen was herplaatst. Ook zag de steen er weer als nieuw uit

Fijne aandacht voor de wensen en keurig uitgevoerd

De familie is erg tevreden

prima service

Wordt goed geluisterd en de aflevering is keurig netjes. Ik ben meer dan tevreden

Wat wil je nog meer?!

Van het lichten van het grafmonument tot het terugplaatsen ervan is alles perfect verlopen. Goed overleg, vriendelijke benadering, vakkundige verwerking. Ook in droevige omstandigheden kun je zeer tevreden zijn.

heel behulpzaam

Het was problematisch om de grafsteen te kunnen plaatsen. Hierin is de firma Hesselink heel behulpzaam geweest om dit toch mogelijk te maken. Chapeau. Na 1 jaar stond de grafsteen er en het was prachtig, mooi gemaakt. Hartelijk bedankt.

Helemaal top!

Goede communicatie en goede managing van de verwachtingen.

Conform verwachtingen en vooral: meegenomen in de stappen. Je weet waar je aan toe bent, qua planning.

Samenwerking in zijn geheel bedrijf tot klant

Onze extra complimenten naar de werknemers die het grafsteen uiteindelijk geplaatst hebben. Dit is zeer vriendelijk en tot een fijne samenwerking verlopen. De beginfase van het uitzoeken tot het definitieve ontwerp hebben we in allerust mogen doen, voelde geen enkel druk uitgaande van uwerzijds.

De opdracht is volledig naar wens uitgevoerd

Het resultaat is prachtig en helemaal naar wens!

Mooi, net werk!

Precies zoals wij het graag wilden hebben. Goede communicatie, met voorstellen kwa letterzetting. Mooi werk!

Helemaal tevreden.

Heel fijn geholpen en we zijn heel blij met de steen na plaatsing.

Uitstekend geholpen

Ik ben erg fijn geholpen. In een lastige periode ben ik met veel rust en expertise geholpen.

Heel fijn en goed geholpen!

Geduldig, heel erg bedankt voor de hulp en het vele aanpassen naar onze wens. Ook dat wij er bij konden zijn met plaatsen was voor ons nieuw maar erg fijn. Wij zijn echt heel "blij" met het resultaat.

Prima geholpen

Prima geholpen

een goede keuze gemaakt en een klasse product

mooi alles geregeld, alles in overleg mogelijk, een luisterend oor en alles na wens uitgevoerd.

Klantvriendelijk,

Gevoel voor hetgeen je bedoeling is. Prettige benadering en vlotte afhandeling.

Zeer tevreden, mijn complimenten.

Wij zijn door Dhr van Leussen prima geholpen. Perfecte service en keurige afhandeling. Hartelijk dank voor het prachtige resultaat dat jullie geleverd hebben. Grafmonument ziet er prachtig uit!

Prima "

Fijne contacten en mooie levering.

Gerritsenweg 6

7202 BP Zutphen

0575 – 546788

Over Koninklijke Hesselink b.v.

Koninklijke Hesselink b.v. is een familiebedrijf opgericht in 1908. Reeds vele jaren leveren wij grafmonumenten, urnmonumenten, grafstenen en alles wat hier bij komt kijken. Ook voor andere andere producten als bouwwerk, tafelbladen en aanrechtbladen bent u bij ons van harte welkom.