Keurig gedaan

Proima werk afgeleverd

Uitstekende afwikkeling

Na het overlijden van mijn vader is alles uitstekend geregeld. Het bestaande graf is de de steen verwijderd en aangepast.

Een goede ervaring!

Overlijden van een dierbare en alles wat daarbij komt kijken, komt toch nog meestal onverwacht. Van echte 'ervaring' kan - gelukkig - niet worden gesproken. Als achteraf dan toch kan worden gezegd dat 'het zo goed is', helpt dat in de rouwverwerking. Het grafmonument van onze zus is geworden zoals wij het ons als familie hebben gewenst. Dank voor de samenwerking en afhandeling!

Ziet er goed uit

Steen ziet er mooi uit. Heb 1 min puntje er was een kaars in de lantaarn gezet deze is helaas door de zon gesmolten, heb het zo goed als kon schoongemaakt, dus een tip voor een volgende keer steek de kaars aan of geen kaars plaatsen geeft zo,n smeer boel. Verder waren wij tevreden

Goed en betrokken

In goed overleg tot een grafmonument gekomen voor mijn moeder waarbij we volop de mogelijk kregen om e.a. naar onze wens aan te passen.

Goed overleg en prima werk geleverd.

Zie boven

Vlot geregeld en goed verzorgd

De opdracht werd snel begrepen. Keurig concept en daarna de uitvoering. Goed prijs afspraak

top ervaring, alles naar wens

top ervaring, alles naar wens

steen en graf is precies zoals besteld/gewenst.

steen en graf is precies zoals besteld/gewenst. enige minpuntje is dat het precies 4 maanden geduurd heeft.

Restauratie 160 jr. oud grafmonument.

Na plezierige telefoon gesprekken, is onze wens om een 160 jr. oud grafmonument van een voorvader te laten restaureren , perfect uitgevoerd. Onze dank daarvoor. Dick en Yvonne. Hoogwoud.

Netjes en goed geholpen, en ook meedenken om niet het duurste uit te zijn.

Deze mensen weten waar ze over praten en nemen de tijd om je keurig netjes verder te helpen.

het kan even duren, maar dan is het ook uitstekend geregeld

Plezierige ontvangst en uitleg over mogelijkheden. Goede service door aan te bieden eerst zelf op het kerkhof te gaan kijken naar een naastgelegen steen alvorens een passende steen te selecteren. Alle afspraken omtrent afwerking nagekomen.

Alles keurig afgehandeld. Chapeau.

Na een prettig telefonisch contact alles goed geregeld.

een fantastische service!!!!!!

Voor mij heb ik al 7 jaar geleden bij jullie een grafmonument laten plaatsen, wat niet helemaal goed was uitgevoerd. Bij toeval kwam dat te sprake en is dat nu als nog hersteld op de manier hoe ik/wij het bedacht hadden. Hoe blij kan je hier van worden.....sjappoo. Heel erg bedankt.

Zie hieronder

Zie er mooi uit, maar dat mag ook wel gezien de kosten en het heeft lang geduurd.

goede ervaring

Bij het afhalen is er in het begin wat gebroken, een vogel van een schaal.

Goede communicatie

Goed overleg

Perfect geregeld

Netjes geholpen en binnen 1,5 jaar zowel de grafsteen eerst voor onze Vader en toen weer aangepast na het overlijden van onze moeder,keurig verzorgd weer geplaatst.Alles perfect!!

Persoonlijke aandacht

Goede voorlichting en de terugplaatsing is gegaan zoals afgesproken. Het grafmonument ziet er keurig uit. Vooraf een goed advies gesprek gehad.

mooi resultaat

Ons familiegraf ziet er weer prachtig uit. En wat een service: klaar voor de geboortedag van de laatste overledene.

Prettig geholpen

Vroeger het graf al laten plaatsen door u firma. Jarenlang geen gebruik van jullie hoeven maken gelukkig. Na het overlijden van mijn moeder, prima contact gehad en de werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.

Ik ben redelijk tevreden

Onze ervaring is over het algemeen goed , communicatie kan iets beter. Had voor dit bedrijf gekozen ondanks dat ze duurder waren als een bedrijf in doetinchem omdat ze gezegd hadden dat ze het graf van mijn schoonmoeder die iets verzakt was recht te leggen voor de feestdagen dit is niet gebeurd wat ik erg jammer vind . Verder zijn we erg tevreden hoe het graf geworden is

Netjes en correct

Ben netjes en correct geholpen ook aan de telefoon. Ze zijn hun afspraken keurig na gekomen

Helemaal naar onze wensen uitgevoerd.

Wij zijn heel erg tevreden over de goede communicatie van het ontwerp en de uitwerking ervan.

Al jaren zeer tevreden over Koninklijke Hesselink b.v.

Al jaren zeer tevreden over Koninklijke Hesselink b.v. Eerste ervaring is van 1975 voor grafwerk voor onze grootvader, prima werk, staat nog steeds alsof het nog geen jaren oud is. Nu perfecte vensterbanken gezaagd van fraai materiaal. Ga zo door.

Gerritsenweg 6

7202 BP Zutphen

0575 – 546788

Over Koninklijke Hesselink b.v.

Koninklijke Hesselink b.v. is een familiebedrijf opgericht in 1908. Reeds vele jaren leveren wij grafmonumenten, urnmonumenten, grafstenen en alles wat hier bij komt kijken. Ook voor andere andere producten als bouwwerk, tafelbladen en aanrechtbladen bent u bij ons van harte welkom.