Goede service en snelle realisatie

Duidelijk advies, vriendelijk personeel en binnen planning geleverd

Prettig contact. Alles volgens wens en afspraak netjes en snel geregeld.

Zie voorgaande reactie

Professioneel!

Goede service en persoonlijke aandacht staan voorop. Een bedrijf dat weet wat kwaliteit is!! Bedankt voor alles!!

Onze ervaring is dat u erg professioneel, klantvriendelijk en attent bent.

Zie boven

Na gebreken aan gedenksteen werden deze direct opgenomen en actie uitgevoerd

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel

Goed verzorgd en keurig

Goede service, tijd voor persoonlijke wensen en advies.

Goed, 1 aandacht puntje. Tussen overlijden en uiteindelijk plaatsen graf vond ik veel tijd zitten voor naamloos graf, lijkt me voor nabestaanden prettiger dat er tijdelijk naambord voorzien word. Bij mijn broertje werd dit vanuit hun zelf door grafsteen verzorger gedaan. Dit heb ik bij jullie gemist , verder zeer tevreden. Groetjes Gerda

Vriendelijk personeel en goede service.

Goede voorlichting en uitvoering.

Fantastische correcte service.

Ik heb alles via telefoon en mail geregeld. Zo aardig en correct werd er gehandeld. En het resultaat prachtig ! En de prijsopgave ? Goed ! Zelfs een foto van het graf toegestuurd. Bedankt ! Koninklijke Hesselink! Compliment. Groet, Mevr. M.B. Gemser

Uitstekende service en enorm vriendelijk personeel

Goede service en professioneel

Goede adviezen en bekwaam . Vriendelijke medewerkers.

prima service, respectvol contact

correcte behandeling, en fijn mail/telefonisch contact.

Uiterste tevredenheid

Erg fijne afhandeling van de opdracht. Totaal geen omkijken naar alles in een lastige,emotionele periode . Uiterste tevredenheid ....mooi graf voor beide ouders verzorgd ....dank jullie voor de prima service

Voortreffelijke service

Personeel was zeer deskundig

Pluspunten

Afgegeven tijdpad/doorlooptijd is gerealiseerd. De medewerkster in Apeldoorn is kundig, betrokken en prettig in omgang.

Ik ben niet van tevoren over datum/tijdstip van plaatsing grafmonument ingelicht. Gevolg was dat wij hier niet bij aanwezig hebben kunnen zijn wat wij wel graag hadden gewild. Dit kun je helaas maar 1 keer doen. Gemiste kans... Betere communicatie is wenselijk dus.

Pluspunten

Fijn contact, nemen rustig de tijd, wijzigingen achteraf worden zonder problemen verwerkt

Pluspunten

service en klant contact is goed

Pluspunten

Ze nemen de tijd voor je. Veel keus. Vriendelijke man.

Ga zo door.

Pluspunten

We zijn uitstekend en snel geholpen. De steen ziet er zeer verzorgd uit en de bijzettingen waren beide keren respectvol

Het is prima verlopen, geen verbeterpunten

Pluspunten

- het eindresultaat is heel mooi en professioneel - er wordt goed geluisterd en desgevraagd advies gegeven, er is geduld als tijd nodig is om keuzes te maken - er is aktief persoonlijk contact (telefoon) en ik word respectvol behandeld

Pluspunten

Fijne ontvangst. Meedenken over de mogelijkheden . Eigen inbreng was welkom De steen kon naar eigen ontwerp worden gemaakt.

Ik had een mail gestuurd over een beschadiging en deze werd niet beantwoord. Pas weer na bellen. Even bevestigen dat er wat mee gedaan wordt is fijn

Pluspunten

op tijd geleverd

ben niet teruggebeld over een minpuntje op het grafmonument

Pluspunten

Gewoon geleverd wat us afgesproken, geen mitsen en maren

Pluspunten

Laagdrempelig, meteen oppakken van vraag en op tijd uitgevoerd.

Gerritsenweg 6

7202 BP Zutphen

0575 – 546788

Over Koninklijke Hesselink b.v.

Koninklijke Hesselink b.v. is een familiebedrijf opgericht in 1908. Reeds vele jaren leveren wij grafmonumenten, urnmonumenten, grafstenen en alles wat hier bij komt kijken. Ook voor andere andere producten als bouwwerk, tafelbladen en aanrechtbladen bent u bij ons van harte welkom.