Vakwerk

De firma Hesselink heeft vakwerk geleverd. Daarnaast was de communicatie van meet af aan helder en prettig. Het uiteindelijke resultaat overtrof onze verwachtingen.

Na een mailtje zijn zaken snel geregeld.

Buitengewone service

Hesselink leverde ongevraagd en onverwacht een uitstekende dienst en hield mij op de hoogte met regelmatige berichten.

Bijzonder goed!

Al vele jaren hebben wij een uitstekende ervaring met dit bedrijf. Zij denken mee in de persoonlijke wensen, zijn netjes en staan altijd klaar om een goed advies te geven. Na een verlies heb je behoefte aan wat steun en begrip. Deze mensen verstaan hun vak. Het is fijn dat in een droevige tijd, waarin je soms niet aan alles denkt, zij er zijn om samen tot een goed resultaat te komen. Een fijn bedrijf waar je 100% op kunt rekenen.

Prettige en adequaat

Er werd veel tijd genomen om de stenen, de lettertype en de wensen te bespreken. Het resultaat was precies zoals we dat voor ogen hadden. Met de print die we vooraf aan de bestelling kregen konden we de exacte plaats van de letters bepalen. Dat vond ik geweldig fijn! Een heel goede prijs voor uitstekende kwaliteit.

Mooi eind resultaat

We zijn fijn geholpen bij deze zo moeilijke keuze. Het eind resultaat is geweldig en we zijn er erg blij mee. Alleen de communicatie via de telefoon kan beter als ze zeggen dat ze bellen en dan pas een week later bellen is niet fijn in deze situatie.

de tegel voorde urnenmuur ziet er netjes uit

De opdracht is naar behoren uitgevoerd

Perfecte gedenksteen

Jullie mogen KONINKLIJK in hoofdletters schrijven. Perfect, hoe jullie de wensen van nabestaanden vorm geven op de gedenksteen. Hoe prettig verliep het overleg zowel telefonisch als via e-mail. Mijn dank is groot. Daarom een 10!!

Alles prima verlopen!

Zie boven. Verder heen opmerkingen

Professionele firma.

Er was een bestaande grafsteen waarop extra tekst moest komen. Er werd netjes uitgelegd dat het beter was om alle letters te kleuren om kleurverschillen te voorkomen. Tevens werd de vraag om de rekening vervroegd te krijgen netjes behandeld en uitgevoerd.

alles word correct afgehandeld en goed

Goed werk geleverd!

In goed overleg is de steen bewerkt. Van te voren enkele voorbeelden met onze wensen gemaild gekregen en daar een keuze uit kunnen maken! De steen is mooi terug geplaatst en mooi geworden. We zijn er erg blij en tevreden mee!

Al jarenlang uitstekende kwaliteit.

Al jarenlang uitstekende kwaliteit.

betrouwbaar, accuraat, goede service

goede ervaring en betrouwbaar

Respectvol, keurige plastsing

Ontvangst was zeer respectvol, alle tijd om wensen en mogelijkheden te bespreken, keurig op de hoogte gehouden van tijdstip plaatsen van steen, mooie steen en werkzaamheden netjes uitgevoerd

Prima contact en vakwerk!

De oude grafsteen weer als nieuw, inclusief grind en nieuwe rand. Iets later geleverd vanwege drukte maar dat werd netjes gecommuniceerd.

Het graf ziet er pico bello uit

Jullie waren alert op verval van het graf. Jullie hebben een duidelijke kostenraming gemaakt en je daar ook aan gehouden. De afwerking is prima. We kunnen nu zelf aan de slag.

Keurig geholpen , net werk geleverd

Duidelijke uitleg, volgens afspraak zaken geregeld

Ziet er super mooi uit.

Het duurde qua levertijd wel lang maar je krijgt er ook een mooi product voor terug.

Graf van mijn ouders mooi verzorgd.

Goed en fijn contact. Wensen van onze kant goed uitgevoerd.

Professioneel

Prettig, vertrouwd en snel

Een goed betrouwbaar bedrijf

Ze hebben me goed geholpen met verschillende keuzes en ook hun mening gegeven wat mooier is dat vond ik erg prettig

Zeer prettig geholpen

Een mooie steen uitgezocht met behulp van de adviseur. Die gaf duidelijk advies, maar op een eerlijke wijze. Hij dacht mee in de stijl die wij in gedachten hadden en was eerlijk over de prijzen. Heel fijn dat je ook goed op de hoogte gehouden wordt wanneer de steen geplaatst wordt en wanneer het klaar is. Al met al, ondanks de verdrietige omstandigheden, een prettige ervaring.

Niet alleen professioneel maar ook een empatisch persoon

Ronnie van Leussen heeft de afhandeling van het gehele traject, om een bij onze wensen passend grafmonument te verkrijgen, door een professionele en vooral ook hele empatische begeleiding heel makkelijk gemaakt. Dank daarvoor.

De firma Hesselink doen wat ze beloven. Van offerte tot uitvoering. Prima service en communicatie.

Gerritsenweg 6

7202 BP Zutphen

0575 – 546788

Over Koninklijke Hesselink b.v.

Koninklijke Hesselink b.v. is een familiebedrijf opgericht in 1908. Reeds vele jaren leveren wij grafmonumenten, urnmonumenten, grafstenen en alles wat hier bij komt kijken. Ook voor andere andere producten als bouwwerk, tafelbladen en aanrechtbladen bent u bij ons van harte welkom.