heel tevreden

heel snelle levering, producten voldoen volledig aan mijn verwachtingen

Geweldig service en heel snel in huis vandaag bestellen morgen in huis top kwaliteit

Geheel conform verwachting

Super goed

Ondergoed gekocht van sloggi heel mooi en snel geleverd

Kwaliteit in overhemden en snelle levering

Kwaliteit die je verwacht

Gekregen wat ik verwacht had.

Bij al diverse zaken gekocht nooit goede pasvorm gekregen. Dit hemd past perfect afhandeling wat ook zeer goed.

Prima kwaliteit!

op zondag besteld, op maandag in huis! goede kwaliteit en prima pasvorm!

Prima, ook de helpdesk.

Prima, ook de helpdesk.

Slechte levering door BPost.

Slechte levering door BPost. Zal 3 dagen later toekomen dan gepland.

Keurige snelle levering.

Mooie kleding, snelle en keurige levering.

Altijd zeer tevreden, nu iets minder.

Zeer tevreden met snelle levering. Wat minder is, is het feit dat een hemd geleverd is dat al uitgepakt (gepast) is. Duidelijk te zien aan de manier van opvouwen en de plaats waar spelden in het carton zijn geprikt alsmede een extra plakbandje op de plastic verpakking. Met het overhemd is verder niets mis maar ik ben hier niet zo van gecharmeerd. Misschien is het vanwege het feit dat het om een afgeprijsd artikel gaat maar volgende keer graag anders.

Prima kwaliteit en levering

Mijn man draagt de overhemden heel graag en ik ben heel blij dat de overhemden niet gestreken hoeven te worden.

Grote keus. Snelle levering

Ik werd vriendelijk, netjes en duidelijk geholpen.

Ik ben hier voor de 1e keer en dat werd prima ervaren.

Helemaal super!

Top service. Binnen 24 na bestelling al geleverd, top product en niks op aan te merken! Prima Marco!

Snelle afhandeling!

Sokken besteld, goeie kwaliteit en pasvorm.

Snel en goed

Ik weet als ik artikelen bij u bestel dat die van goede kwaliteit zijn. Als ik mijn nieuwe overhemden ontvang lijkt dat alleen al een cadeautje. Reden genoeg voor mij om klant te blijven. Wat ik nog mis in uw assortiment is een huispak. Ik ben toe aan een nieuw exemplaar. Helaas ben ik bij mijn bestelling van 21 mei jl. met order 758634 mijn kortingscode vergeten in te vullen. Dat zou mij 10% voordeel hebben opgeleverd op € 209,85. Ik weet niet of hier nog iets aan te doen valt?

Top!!

Snelle verzending, goed te volgen en goede kwaliteit polo.

Helemaal top..!

Mijn bestelling werd ontzettend snel geleverd, was van uitstekende kwaliteit, en dat voor een prima prijs. Wat wil je nog meer..?

Top geregeld!

Het hele proces, van bestellen tot levering aan huis, gaat soepel en je wordt netjes geïnformeerd over de voortgang. Soms zijn er leuke aanbiedingen. Meerdere keren naar volle tevredenheid besteld.

Uitstekende service en betrouwbare levering

Gedetailleerde info leidt tot bestellingen die perfect matchen met de verwachtingen!

Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs

Fijn site om te besrellen en snelle levering.

Prima blouse van olymp maar de boordkraag slijt wel snel. En de kortingscode werd niet geaccepteerd. Hg Dirk van Asselt

Jullie hebben een gebruiksvriendelijke website die van online shoppen een plezier maakt.

Jadelaan 25

2132XX Hoofddorp