Snelle levering en snelle oplossing bij klachten!
Beste M, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Klanttevredenheid is erg belangrijk voor ons. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Producten zijn prima, services niets op aan te merken en bovenal nog een meer dan acceptabele prijsverlaging
Beste Maurice, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wij zijn blij te lezen dat je zo tevreden bent over onze diensten. Wij hopen je de volgende keer weer van dienst te zijn! Groetjes, Rebecca
De mogelijkheid om verschillende uitvoeringen te kiezen binnen in maat en het zelfde shirt
Beste G, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Super snel geleverd en perfect overhemd!
Beste Marianne, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wij zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met ons product en onze service. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Fijn dat er ook veel keus is in grote maten van goede merken.
Beste Marjan, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Zie hierboven
Beste Henny, Bedankt voor je beoordeling! Wij zijn blij te lezen dat je tevreden bent over onze diensten. Wij wensen je veel plezier met jouw bestelling en hopen je de volgende keer weer van dienst te zijn! Groetjes, Rebecca
Ik had de reclameaanbieding verkeerd gelezen. Binnen een dag ontving ik een voorstel om alsnog gebruik te kunnen maken van de aanbieding.
Beste Wim, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Correct en volgens afspraak.
Beste Alwie, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
In de afgelopen tijd meerdere bestellingen gedaan alsmede een bestelling geretourneerd. Prima service, afbeeldingen op de website correct, snel geleverd, goed verpakt.
Beste Jaap, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons product en onze service. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Prime service, kwaliteit en goede klantenservice. Retour proces met 2 couriers bebrijven niet eenduidig. UPS totaal anders dan DHL. Jammer, want dat leidde tot irratie bij terugzenden omdat niet helder is wie levert als je niet thuis bent. Shirts goede kwaliteit, ruilen (na retourzending) prima opgepakt
Beste Meebi, Wat fijn dat je zo duidelijk aan hebt gegeven wat niet goed is gegaan bij je bestelling. Het retourproces is zeker iets waar we mee bezig zijn om dat zo eenvoudig mogelijk te maken. Ik wens je heel veel plezier van de shirts. Stijlvolle groeten van Charlotte
Héél snelle levertijd; precies wat ik nodig had. Bedankt!
Beste Julian, Wat fijn om te horen dat je blij met ons bent. Wij ook met jou en ik wens je veel plezier van je bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Charlotte
Beste T, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Snel bezorgd, goede kwaliteit
Beste Jac, Bedankt voor je beoordeling! Wij zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze diensten. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Snelle verzending en een hele goede kwaliteit en dit alles op tijd.
Beste Jan, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wij zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze diensten. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Zie boven
Beste Chris, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Mijn eerste bestelling was voor mij een te kleine maat maar door de begeleidende brief eenvoudig te retourneren. Door de klantvriendelijkheid bestelde ik een tweede keer hetgeen erg prettig en goed werd verwerkt. Derhalve een tevreden klant!!
Beste Geert, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons product en onze service. Wij wensen je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Duidelijke website en zeer snelle levering.
Beste Jan-Hidde, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je blij bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Producten zijn geleverd in overeenstemming met de product beschrijving en voldoen aan de verwachtingen. Keurig verpakt met een heldere instructie hoe uit te pakken en te behandelen.
Beste George, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wij zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze diensten. Wij hopen je de volgende keer weer van dienst te zijn! Groetjes, Rebecca
De bestelde producten passen goed en zien er kwalitatief goed uit. Omdat ik voor het eerst bestelde kon ik niet meedoen aan de actie ‘drie bestellen, twee betalen’. Immers je moet eerst weten of het past en of de kwaliteit goed is.
Bestelling volgende dag geleverd, zoals aangegeven op de website! Mooie merken, goede producten!
Beste Corrie, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wij zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over ons product. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Snelle levering geweldige hemden
Beste H, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Zeer goede service, ik kreeg zeker waar voor mijn geld en dat op paar dagen dat..Top
Beste Kim, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wij wensen je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Spullen terug gestuurd vanwege te groot en snel omruiling gedaan.
Beste Marcel, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wij hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Groetjes, Rebecca
Prima! Goede uitleg tijdens bestellen, bijvoorbeeld over de maat. En sneller leveren dan verwacht.
Beste Marc, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Met aan actie 4 voor de prijs van 2 kleding besteld 3 overhemden en één trui. Trui was te klein moest retour. Gebeld met een zeer vriendelijke vrouw dit besproken, gelijk meegekeken op de site en een nieuwe trui onder de actie voorwaarden besteld. Kreeg gelijk een mail voor DHL voor het retour sturen. Top zaak!
Beste Bjorn, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca