Goed en snel.

Mijn man heeft maat 48 mbt overhemd. Ben al behoorlijk lang klant. Nog nooit iets terug hoeven te sturen. Bij Hemd voor hem altijd een perfect passend hemd van zeer goede kwaliteit. Maattabellen kloppen goed. Vaak mooie aanbiedingen.

Vond de stof een beetje ruw aanvoelen

De stof is wat ruw en daarom vind ik t een beetje jammer nodigt niet uit om lekker asn te trekken Wij hadden begrafenis dus daarom toch maar gehouden en niet terug gestuurd

Vooralsnog prima

Hoewel ik nog twijfel over het omruilen voor een maatje groter. Is mijn eerste indruk zeer positief. Verzending snel, product mooi. Enige minpuntje tot nu toe, je moet zelf het retour label printen.

Goed bedrijf. Volgens afspraak op tijd bezorgd in een goede verpakking en het product is van uitstekende kwaliteit.

Prima levering, helaas verkeerde maat/pasvorm.

Het artikel werd vlot en netjes geleverd. Het overhemd zag er mooi uit, maar helaas bleek de pasvorm te ruim. Bij maat 42, wat eigenlijk nodig was voor de halswijdte, was de pasvorm niet echt slank getailleerd. Deze retour gestuurd om te ruilen voor maat 40, hopelijk is de pasvorm dan beter. Mogelijk kan het bovenste knoopje dan niet dicht, maar dat hoeft niet echt..

Goed bedrijf

Ondanks de verkeerde informatie op de website hebben ze het probleem op een professionele manier opgelost.

Goede levering, snel

Goede shirts mooi verpakt. Blij.

Betrouwbaar

Leveringen zijn snel en degelijk. Van alle bestellingen heb ik 1 keer iets terug moeten sturen vanwege een weeffout. Ook toen is er snel en accuraat gehandeld. Vandaar mijn conclusie in 1 woord: Betrouwbaar.

Snelle verzending

Ik had een overhemd nodig voor een begrafenis. Werd keurig de volgende dag bezorgd. Het geld van het extra bestelde overhemd, dat retour ging, was binnen 24uur na ontvangst retour weer teruggestort.

Prima geregeld en goede producten

Goede service en snelle levering

Makkelijk te bestellen

dik in orde

Misschien niet echt goedkoop maar de kwaliteit is er zeker wel. Vlotte afhandeling en levering.

wanneer op voorraad snel en goed geleverd

top

Goed bedrijf, prima webshop.

Prima bedrijf, duidelijke website. Ik moest ruilen voor een andere maat, dit was geen enkel probleem en kreeg ik keurig de andere maten thuis. Kortom, ik kom zeker terug.

Aangkochte ondergoed prima

Tot op heden zijn de geleverde onderbroeken prima

Excellent Service from Order to Delivery

This was the first time I was using this website, and was a little hesitant, as is normal in these times. However, I need not to have worried. They updated me at every stage of the process and were exceedingly prompt with delivery. I had to exchange the polo shirt for a different colour and this exchange was carried out efficiently and quickly. I would have absolutely no hesitation in recommending this website for excellent service, quality products and quick delivery.

Vriendelijk hulpverlening en snel geleverd

Alles in orde!

Alles OK

alles zeer vlot verlopen

op de aangegeven dag en tijd geleverd dank u

SNELLE LEVERING

UITSTEKENDE PRIJS/KWALITEITVERHOUDING EN SNELLE LEVERING

Prima en handig door de brievenbus. Niks op aan te merken

super goed.

Keurig te woord gestaan en geholpen met de betaling telefonisch.. Netjes bezorgd en keurig ingepakt. Top. Mooie kwaliteit . Heel tevreden, voortaan bij jullie bestellen en niet meer in de winkel kopen..

nvt

nvt

Niet goed

Men belooft bevestiging en rekening per e-mail te zenden, binnen vijf minuten, maar nu uren later, ondanks twee telefonische herinneringen nog niets vernomen.

Jadelaan 25

2132XX Hoofddorp