Makkelijk, goede prijs, snelle levering

Ik ben zeer tevreden over HemdvoorHem. Snelle levering, geen transportkosten, makkelijke retour mogelijk, goede klachtenafhandeling. Aanrader!

Aanrader! Geweldige service!

Keuze uit vele 'kwaliteits' merken, zowel voor ondergoed als voor de nacht. Indien toch een klacht, meteen een nieuwe toegestuurd gekregen.

op je gemak thuis passen en niet goed snel je geld weer terug gestort!

er is veel keuze in de alan red shirts. Even passen tot je de goede hebt. Het is wel duidelijk dat de derby shirts dunnen zijn dan voorheen jammer!

Dit wordt mijn tweede paar Heb erg veel plezier van deze sloffen gehad en daarom weer besteld.

Super naar verwachting!

Goed product en snel in huis, top!

Goed en super snel geleverd

Goed en snel geleverd

redelijk

Dacht dat ik 3 overhemden had besteld, blijkt toch 1 te zijn. Helaas. Om nu nog weer drie te bestellen is net even te gek. Drie hemden geeft toch week korting. De t-shirts zijn wel erg lang. Misschien volgende keer medium bestellen.

Snel, betrouwbaar en juiste prijs, zoals gewend :)

Niet anders dan anders.

Mooie producten, niet altijd goede maat aangegeven.

Mooie producten, niet altijd goede maat aangegeven.

Geweldig!

Prettige webshop, duidelijke bezorging en goede prijzen.

Slechte communicatie en levering

Gisterenochtend een bestelling gedaan, met op de site "voor 23:59 besteld, morgen in huis" en alle bestelde artikelen waren op voorraad. Tevens bevestiging per mail van de bestelling met daarin de zinsnede dat het uiterlijk vandaag bezorgd zou worden. Om 17:00 nog geen bevestiging mogen ontvangen en toen gebeld. Bleek dat 1 artikel toch niet voorradig was en daarom er nog niets is verzonden. Maar dus helaas ook niet naar mij gecommuniceerd en voor niets gewacht. Zonder zelf bellen had ik nog langer mogen wachten. Nu de hele order geannuleerd en bij een andere winkel de order geplaatst.

Echt hele goede service!

Ik heb een bestelling gedaan bij Hemdvoorhem.nl om een kado te kopen. Ik wilde het pakketje op komen halen en dat was geen probleem. De klantenservice was goed bereikbaar en na overleg stond het pakketje helemaal mooi ingepakt klaar. Iedereen blij! Echt een winkel met oog voor de klant!

De Alan Red T shirt besteld oktober 2021 zijn erg slecht

Ik heb 6 witte T shirts en twee zwarte T shirts besteld en er zijn er nu al twee met gaatjes aan de hals en losse draden bij de hals. Nog nooit zulke slechte T shirts gehad van Hemd voor hem .nl . Ik heb nu voor de tweede keer melding gemaakt van dit voorval en tot op heden niks vernomen van dit bedrijf. P.A.Stapper

zeer goede service

top website en hele goede service: snel bezorgd, maar ook makkelijk te retourneren indien maat toch niet goed.

Probleemoplossend.

Ondanks dat ik zelf een foute bestelling plaatste is het toch allemaal goed gekomen!

Klein product in super grote doos.

Ik denk graag aan het milieu

misleiding over bestelkosten

advertentie met opmerking geen bestelkosten. in hele bestelproces opmerking geen bestelkosten. Bij betaling worden er opeens bestelkosten in rekening gebracht

Super snelle levering

Super snelle levering, helaas waren de sokken veelste groot. Maar retour sturen was geen probleem en dat ging ook ontzettend snel. Echt een top bedrijf

prima!

Goede en vlotte service

Goede informatie, snel geleverd

Heel tevreden

Het pakketje werd keurig op tijd geleverd en was erg mooi verpakt.Prettige kerstdagen

Super zorgvuldig en zeer vriendelijk

Prima op tijd werd mijn bestelling verstuurd, door de lockdown en de keuzes van de bezorgdienst werd mijn pakketje echter teruggestuurd. Een telefoontje met HemdvoorHem medewerker was zeer begripvol, vriendelijk en er werd actief meegedacht hoe we dit konden oplossen.

snelle service

mooi hemd, snel geleverd