Ik ben zeer tevreden over HemdvoorHem. Snelle levering, geen transportkosten, makkelijke retour mogelijk, goede klachtenafhandeling. Aanrader!
Beste Jan, Wij zijn blij te lezen dat je zo tevreden bent over onze diensten. Wij hopen je de volgende keer weer van dienst te zijn! Groetjes, Rebecca
Keuze uit vele 'kwaliteits' merken, zowel voor ondergoed als voor de nacht. Indien toch een klacht, meteen een nieuwe toegestuurd gekregen.
Beste V, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons product en onze service. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
er is veel keuze in de alan red shirts. Even passen tot je de goede hebt. Het is wel duidelijk dat de derby shirts dunnen zijn dan voorheen jammer!
Beste Sandy, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons product en onze service. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Dit wordt mijn tweede paar Heb erg veel plezier van deze sloffen gehad en daarom weer besteld.
Beste Diana, Wat fijn om te lezen dat de sloffen jou bevallen. Wij hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Groetjes, Rebecca
Goed product en snel in huis, top!
Beste Kurt, Bedankt voor de beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Wij hopen je weer van dienst te kunnen zijn! Groetjes, Rebecca
Goed en snel geleverd
Beste Jan, Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met je bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Dacht dat ik 3 overhemden had besteld, blijkt toch 1 te zijn. Helaas. Om nu nog weer drie te bestellen is net even te gek. Drie hemden geeft toch week korting. De t-shirts zijn wel erg lang. Misschien volgende keer medium bestellen.
Niet anders dan anders.
Beste Patrick, We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze diensten. Wij hopen je weer van dienst te kunnen zijn! Groetjes, Rebecca
Mooie producten, niet altijd goede maat aangegeven.
Beste Thijs, Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn dat je zo duidelijk hebt aangegeven wat niet goed is gegaan bij je bestelling. Dit is zeker iets waar we aan gaan werken. Ik wens je veel plezier van je bestelling! Groetjes, Rebecca
Prettige webshop, duidelijke bezorging en goede prijzen.
Beste Patrick, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Wij hopen je de volgende keer weer van dienst te zijn! Groetjes, Rebecca
Gisterenochtend een bestelling gedaan, met op de site "voor 23:59 besteld, morgen in huis" en alle bestelde artikelen waren op voorraad. Tevens bevestiging per mail van de bestelling met daarin de zinsnede dat het uiterlijk vandaag bezorgd zou worden. Om 17:00 nog geen bevestiging mogen ontvangen en toen gebeld. Bleek dat 1 artikel toch niet voorradig was en daarom er nog niets is verzonden. Maar dus helaas ook niet naar mij gecommuniceerd en voor niets gewacht. Zonder zelf bellen had ik nog langer mogen wachten. Nu de hele order geannuleerd en bij een andere winkel de order geplaatst.
Beste Patrick, Wat vervelend om te horen dat de ervaring die u met HemdVoorHem.nl heeft gehad niet was zoals het hoort. Wij hebben het streven om iedereen tijdig te informeren als er onverhoopt iets mis gaat. Helaas zie ik inderdaad dat dit bij uw bestelling niet goed is gegaan en hiervoor wil ik onze excuses aanbieden. Als we een belofte doen, dan moeten we deze nakomen of op zijn minst contact opnemen indien dit niet mogelijk is. Ik wil u een cadeaubon aanbieden, zodat u kunt ervaren dat wij wel degelijk onze belofte na kunnen komen en u een goede ervaring overhoudt aan een bestelling bij HemdVoorHem.nl Graag zien we uw email aan info(@)hemdvoorhem.nl tegemoet, zodat wij u de cadeaubon kunnen toemailen. Vriendelijke groet, HemdVoorHem.nl
Ik heb een bestelling gedaan bij Hemdvoorhem.nl om een kado te kopen. Ik wilde het pakketje op komen halen en dat was geen probleem. De klantenservice was goed bereikbaar en na overleg stond het pakketje helemaal mooi ingepakt klaar. Iedereen blij! Echt een winkel met oog voor de klant!
Beste Bart, Bedankt voor jouw beoordeling. Dit stellen wij zeer op prijs! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Wij hopen je een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Groetjes, Rebecca
Ik heb 6 witte T shirts en twee zwarte T shirts besteld en er zijn er nu al twee met gaatjes aan de hals en losse draden bij de hals. Nog nooit zulke slechte T shirts gehad van Hemd voor hem .nl . Ik heb nu voor de tweede keer melding gemaakt van dit voorval en tot op heden niks vernomen van dit bedrijf. P.A.Stapper
Beste meneer Stapper, wat vervelend om te horen dat u geen reactie heeft ontvangen. Als ik bij ons in het systeem kijk zie ik dat mijn collega op 24 januari u het garantieformulier heeft toegestuurd. Daarnaast heeft mijn andere collega u op 1 februari nieuwe t-shirts toegestuurd. Want zoals ook u aangeeft is dit iets wat absoluut niet hoort. Zeker van een kwaliteitsmerk als Alan Red mag er iets anders verwacht worden. Volgens onze gegevens is het nieuwe shirt op 4 februari door u ontvangen. Wij hopen dat de kwaliteit bij deze levering naar wens is. Mocht er nog iets zijn waar wij u bij kunnen helpen dan horen we het graag en mag u altijd contact opnemen. Vriendelijke groet, HemdVoorHem.nl
top website en hele goede service: snel bezorgd, maar ook makkelijk te retourneren indien maat toch niet goed.
Beste MSW, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons product en onze service. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Ondanks dat ik zelf een foute bestelling plaatste is het toch allemaal goed gekomen!
Beste Klaas, Wat fijn om te lezen dat jouw bestelling goed is verlopen. We wensen je veel plezier en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Ik denk graag aan het milieu
advertentie met opmerking geen bestelkosten. in hele bestelproces opmerking geen bestelkosten. Bij betaling worden er opeens bestelkosten in rekening gebracht
Beste Monica, Wat vervelend om te lezen dat u zich misleid voelt, dat is uiteraard niet onze bedoeling. Wij bieden diverse manieren van verzenden aan waarvan sommige gratis zijn en andere wel een kleine vergoeding behoeven. Helaas zijn wij hiertoe genoodzaakt omdat de verzendbedrijven voor deze opties ook hogere bedragen vragen. Ik zie dat uw bestelling nog niet verzonden is en ik kan deze voor u omzetten naar een gratis standaard levering indien u wenst. https://www.hemdvoorhem.nl/gratis-verzending-en-retour Vriendelijke groet, HemdVoorHem.nl
Super snelle levering, helaas waren de sokken veelste groot. Maar retour sturen was geen probleem en dat ging ook ontzettend snel. Echt een top bedrijf
Goede en vlotte service
Goede informatie, snel geleverd
Het pakketje werd keurig op tijd geleverd en was erg mooi verpakt.Prettige kerstdagen
Prima op tijd werd mijn bestelling verstuurd, door de lockdown en de keuzes van de bezorgdienst werd mijn pakketje echter teruggestuurd. Een telefoontje met HemdvoorHem medewerker was zeer begripvol, vriendelijk en er werd actief meegedacht hoe we dit konden oplossen.
mooi hemd, snel geleverd
Duidelijke site