snelle juiste levering

goede snelle levering met juiste producten

Sneller kan haast niet

Duidelijke site met veel keuze..en top korting

Super om zaken mee te doen.

Onze ervaring met de firma is uitstekend, snelle leveringen en goede snelle afhandeling bij retourneren van de spullen, in een woord een goede firma om zaken mee te doen,

Zéér vlot en goede mail ontvangen, van hemdvoorhem

Mijn ervaring met DHL is zeer maar dan ook zeer slecht. Ieder pakje die ik in het verleden heb gehad is altijd goed bezorgt, groot of klein. Nu ik gewoon thuis was, kan ik het ergens anders de volgende dag ophalen, bah......

Ruim assortiment en super snelle levering

PRIMA

Ruime sortering, snelle levering en leuke aanbiedingen.

Prima, alles liep op rolletjes. En...een mooie aanbieding!

Toegankelijk

Goede website

positief

zeer snel, goed en voordelig!

Zie onderstaande.

Mijn enige klacht is dat u mijn mening al vraagt voordat het gekochte product door mij is ontvangen!

Krijg bij de klantenservice gewoon geen antwoord

Ik weet precies wat ik wil, maar dat is er nou net niet. Vraag gesteld aan de klantservice, dan word ik telkens verwezen naar een model dat er veel op lijkt maar het niet is. Uteindelijk vraag ik of het gewenste model dan besteld kan worden. Krijg ik gewoon geen antwoord.

niet goed

ik heb het niet voor elkaar gekregen om een waardebon van100.-- euro in te wisselen en heb teneinde raad maar betaald.

Extra bezorgkosten van € 1,95 zijn voor niets geweest.

Klacht ivm bezorging. Betreft natuurlijk vooral DHL maar Hemdvoorhem heeft nooit gereageerd op de klacht.

Snelle levering, ook gratis artikel omgeruild. Nieuwe bestelling werd binnen enkele dagen geleverd. Je wordt per mail goed op de hoogte gehouden.

Uitstekend!

Besteld, bevestigd en op tijd geleverd. Echt prachtige kwaliteit.

Keurig op tijd geleverd, moest retour en heel vlug weer bericht voor de juiste levering. Waarschijnlijk mijn fout.

Het bestelde boven verwachting zeer vlotte levering.

zeer tevreden

Supersnelle levering, keurig verpakt. Hemdvoorhem net pas ontdekt, nu paar keer iets besteld. AANRADER!

geweldig

dooradat ik een shirt nodig had en heb gemakkelijk gevonden en gekocht

Mooie hemden

Al jaren koop ik OLYMP , ETERNA EN LEDUB voor mijn man . Altijd mooie hemden die heel goed blijven .

Fast, efficient and thorough service-recommended.

Easy to order and very efficient service. Lots of information via mails re the delivery and everything was handled very quickly. The large box was a little ott. Many thanks for your very good service.

Snel geleverd prima

super

Het hemd dat ik ontving was van een super kwaliteit. De levering was snel en netjes.

Ik ben heel tevreden.

Mooie hemden van goede kwaliteit en de maten kloppen ook.

Alles waar gemaakt

Wat u belooft, komt u na, mooie kleding , bezorging perfect, compliment.

Jadelaan 25

2132XX Hoofddorp