Duidelijkgoed en snel

Gewoon prettig ,altijd precies wat aan mijn verwachtingen voldoet

Alles is goed te vinden

Fijne webshop, alles makkelijk te vinden. Werkt snel in eenvoudige.

Zeer snelle levering, goede communicatie.

Tevreden

Mooie spullen en snel en netjes afgeleverd

Uitstekende service. Mijn ouders hadden een kadobon gewonnen. Dus iets moois voor besteld. Helaas, de overhemd paste niet. Netjes teruggestuurd, en hun hem voor mij meegedacht wat dan het beste zou passen bij mijn vader. Zogezegd zo gedaan. Binnen een paar dagen alles netjes binnen gekregen.

Tot en met slecht qua verzending

Na een aantal keren een cadeaubon proberen te verzilveren, lukt dit steeds niet. Waardeloos.

TOP overhemden

Goede kwaliteit en snelle levering.

Ik heb nog niets ontvangen

Tot nog toe niet goed. Ik heb een mail gekregen dat mijn pakket bezorgd zou worden door DHL maar heb nog niets ontvangen.

Bestelling komt altijd op tijd en ziet er naar verwachting goed uit. Problemen worden snel en adequaat opgelost. Heel tevreden!!

Keurig op tijd geleverd!

Artikel netjes verpakt en tijdig bezorgd...ik ben tevreden!

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering, niets op aan te merken.

Veel keuze, snelle en nette levering

Zeer tevreden over alles, en het grote aanbod.

Leveren de beste overhemden super snel

Ik koop al jaren de enige echt strijkvrije overhemden van Olymp bij Hemdvoorhem.nl. Ze hebben me nog nooit teleurgesteld. Leveren razend snel en foutloos, in stevige verpakking en de hemden zijn van de kwaliteit die je van Olymp mag verwachten. Daarnaast vind ik de site zeer prettig om op te shoppen. Heel handig om met filters van pasvorm, geen borstzak, maat, kleur etc de hemden te selecteren die voor mij in aanmerking komen. Echt een top webshop en de beste voor overhemden.

Prima prijskwaliteit verhouding

Goede prijzen voor goede spullen.

Prima prijs, snel geleverd

In de uitverkoop kan je goed slagen hier met kwaliteits overhemden voor een zeer scherpe prijs.

Prima kwaliteit

Fijne website, veel bestelgemak

Mooie overhemden, goed verpakt en snel geleverd !

Snelle levering, goede prijzen.

Correcte levering van gevraagde producten

Correcte levering

Goede prijs, snel geleverd

En goed verpakt

Een tevreden klant.

Was op zoek naar een overhemd voor manchetknopen. Kwam bij jullie terecht en kreeg een mooi en goed overhemd snel in huis.

Mijn ervaring in 1 woord: GOED

De juiste items, juiste maat, vooraf aangemeld op het juiste adres. Wat wil een mens mee?

goede ervaring

goed overhemd

prima geregeld

Snel besteld, goede info over bezorging en goede merken

Snel geleverd super kwaliteit

Al lang trouwe klant naar volledige tevredenheid

Jadelaan 25

2132XX Hoofddorp