Alles afgehandeld zoals ik verwacht had

prima service, netjes afgeleverd

Prachtige overhemden en betrouwbare levering

Prima webshop met mooie overhemden. Interessant dat er ook regelmatig aanbiedingen zijn. Heb hier al diverse overheden aangeschaft. Ook over de levering kan ik alleen maar positief zijn. Er wordt altijd op tijd geleverd en je wordt hierover netjes geïnformeerd.

Alles is goed verzorgt

snel geleverd

Duidelijk sitem, vlot verkoopproces, snelle levering. Ik was specifiek op zoek naar strijkvrije overhemden, dat was niet heel duidelijk vermeld.

Altijd uitstekend

Snelle goede levering, goede kwaliteit, mooie aanbiedingen. De beste online winkel die ik ken.

Snel, accuraat, afspraak is afspraak!

Snel, accuraat, afspraak is afspraak!

Duidelijke website.

Heel tevreden. Producten kunnen goed gefilterd worden. Snelle levering en goed verpakt.

Verkeerde maat in juiste verpakking

In de fabriek verkeerde maat in juiste verpakking gedaan. Kosten loos opgestuurd naar hemdvoorhem.nl en binnen een paar dagen nieuwe t-shirt gekregen!

Uitstekend maar.....

Soms gebeuren er blijkbaar toch zaken die beter in het oog moeten gehouden worden, zoals retourzendingen die verloren gaan bij de vervoerder ondanks dat het verzendnummer gekend is. Natuurlijk geen fout van Hemdvoorhem want die hebben het netjes opgelost door een terugbetaling te doen.

Goede keuze, snelle levering

Het enige wat tegenvalt is dat je je retour-levering uit België zelf moet regelen.

Zoals verwacht!

Snelle, kwalitatieve levering.

Mijn bestelling is binnen twee werkdagen afgeleverd. Keurige verpakking.

Snel en goed!

Goeie site. Snel opdracht verwerkt, Snelle communicatie en snelle levering!

Snelle levering Keurig verpakt Probleemloze ruiling Na terugzending van één artikel, het artikel in een andere maat ook weer snel ontvangen

snelle levering en goede afhandeling.

Perfect!

Website overzichtelijk, levering zoals beloofd, goede kwaliteit en maat conform maat tabel

Mooie hemden, correct en snel geleverd

Ben gewoon erg tevreden!

Bestelling tot levering, gewoon top!

zeer goed en snelle levering

zeer goed en duidelijk en de maten worden goed aangegeven

Geen probleem

fijne snelle service

Heel veel keuze, goed geprijsd en snel geleverd. Aanrader!

Supersnelle levering van kwalitatief goede producten

Ik ben erg tevreden over mijn eerste bestelling bij HemdVoorHem.nl. De selectie aan kleding is prima en de prijzen niet te hoog. De bestelling liep voorspoedig en de verzending was erg snel.

prima was goed verzorgd.

Geen opmerkingen en snel geleverd.

S’avonds besteld, volgende dag ontvangen.

Super!!

Jadelaan 25