Ik had aangegeven dat het pakket bij de buren mocht worden afgegeven in het bestelformulier. DHL bracht het toch naar een DHL servicepoint zonder aan te geven waarom het niet bij de buren werd bezorgd.
Snel bezorgd volgens bestelling.
Beste R, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! We zijn blij te lezen dat jouw bestelling goed is verlopen en dat alles naar verwachting is. Ik wens je veel plezier en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Mooie collectie snelle levering
Beste Jacques, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! We zijn blij te lezen dat jouw bestelling goed is verlopen. Ik wens je veel plezier en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Fijn bedrijf om ondergoed te kopen.
Beste Geert, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wij zijn blij te lezen dat je tevreden bent over onze service. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Bestelling werd binnen één dag afgeleverd, verbetering t.o.v. het verleden, toen er soms meer dagen mee gemoeid waren en je niet precies wist wanneer het bezorgd zou worden.
Beste Guy, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wij zijn blij te lezen dat jouw bestelling goed is verlopen. Ik wens je veel plezier en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
2 't shirt in 1 doos gekregen waarvan er 7cm verschil in lengte zit.
Goedemiddag Robert, Bedankt voor uw feedback, maar wat vervelend dat er twee verschillende shirts in de doos zitten . Wij lossen dit graag voor u op! Als u de shirts naar ons toe stuurt dan meten wij deze even na en sturen u een juist tweetal toe. Heeft u het retourlabel ontvangen in de mail ? Met vriendelijke groet team HemdvoorHem.nl
Mooie shirts, goede stof. Kleur is goed. Maat valt goed.
Beste Ferrie, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze producten en service. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Beste Ton, Bedankt voor je beoordeling en feedback! Wij zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Shirt is zoals ze aangeven, de volgende dag geleverd. Brievenbuspakketje was fijn, je hoeft er dan niet voor thuis te blijven :)
Beste Jeroen, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! We zijn blij om te lezen dat jouw bestelling goed is verlopen en dat het shirt aan jouw wensen voldoet. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Snelle levering. Levering en retourneren gratis. Garantie gevallen worden probleemloos opgelost.
Beste Koos, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wij zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze diensten. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Correct geleverd
Beste Henny, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! We zijn blij te lezen dat jouw bestelling goed is verlopen. Ik wens je veel plezier en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Op de website eenvoudig te bestellen. Snelle en perfecte levering!!
Beste Rene, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! We zijn blij te lezen dat jouw bestelling goed is verlopen. Ik wens je veel plezier en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Regelmatig bestel ik hier mijn kleding en accessoires, helemaal na tevredenheid. Mvg Marcel
Beste Marcel, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wij zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze diensten. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
goede keuze, ruime keuze
Beste Geert, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Zie boven.
Beste Herman, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Vanaf de bestelling tot ontvangst, top geregeld. Overzichtelijk, snel prima prijs/kwaliteitsverhouding.
Beste Ed, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wij zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze diensten. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Alles was makkelijk te vinden, snelle verzending en goede verpakking! Zeker een aanrader…
Beste Arie, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wij zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze diensten. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Op zondag mijn bestelling geplaatst en op maandag stond DHL voor de deur. Just in time levering
Beste Henk, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! We zijn blij te lezen dat jouw bestelling goed is verlopen. Ik wens je veel plezier en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Beste Hans, Bedankt voor je beoordeling in feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Volledig tevreden.
De bestelde overhemden zijn mooi, precies zoals beschreven. Zorgvuldig verpakt en snel bezorgd. Blij mee.
Beste Danny, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! We zijn blij om te lezen dat de overhemden aan jouw wensen voldoen. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Heb een overhemd dat goed pas maar wel wat spanning krijg als ik bijvoorbeeld ga zitten. Het overhemd scheurde meteen met eerste dag dragen. En hoe stom kon ik zijn heb dit eerder met overhemden meegemaakt van hemdvoorhem. Dure overhemden die zo snel scheuren van katoen. Onzin probeer maar eens een katoenen theedoek te scheuren.
Goedemiddag Hans, Wat vervelend dat het overhemd is gaan scheuren bij het gaan zitten. Wij lossen dit graag voor u op ! Gaat het om een overhemd uit uw bestelling van 26 Augustus jongstleden?
Prima overhemd en een tijdige levering.
Beste Hans, Bedankt voor je beoordeling en feedback! We zijn blij om te lezen dat jouw bestelling goed is verlopen en dat het overhemd aan jouw wensen voldoet. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Snel bezorgd en mooi wit shirt van Eterna
Beste Dennis, Bedankt voor je beoordeling en feedback! We zijn blij om te lezen dat jouw bestelling goed is verlopen en dat het shirt aan jouw wensen voldoet. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Eenvoudig te bestellen. Netjes volgens afspraak geleverd. Eigenlijk zoals het hoort en dat is prettig.
Beste Denise, Bedankt voor je beoordeling en feedback! We zijn blij om te lezen dat jouw bestelling goed is verlopen. De beste service voor onze klanten is waar wij voor gaan. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca