Netjes op tijd en goed verpakt bezorgd
Beste Jack, Bedankt voor je beoordeling en feedback! We zijn blij te lezen dat jouw bestelling goed is verlopen. Ik wens je veel plezier en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Duidelijke, makkelijke website en met het instellen van filters kom je snel op de goede plek, van waaruit je een goede keuze kunt maken. Het verwerken van een bestelling gaat ook prima.
Beste Annelies, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wat fijn om te lezen dat je onze website zo duidelijk vindt. Klanttevredenheid is heel belangrijk voor ons. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Correcte snelle levering.
Beste MB, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wij zijn blij om te lezen dat jouw bestelling goed is verlopen. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering
Beste A, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wij zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze diensten. Klanttevredenheid is heel belangrijk voor ons. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Goede en snelle service
Beste Christ, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Klanttevredenheid is heel erg belangrijk voor ons. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Product naar wens
Beste Peter, Bedankt voor je beoordeling en feedback! Wat fijn om te lezen dat het product aan jouw wensen voldoet! Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Altijd levering op de andere dag gehad
Beste L Bergman, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wij zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Goede website, snelle levering en in mijn geval ook zonder problemen een kleine wijziging op het laatste moment zonder problemen een heel vriendelijk verwerkt. Top!
Beste Peter, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze producten en onze service. Klanttevredenheid is heel erg belangrijk voor ons. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Goede kwaliteit, snelle levering. Prettig om met samen te werken.
Beste Guus, Bedankt voor je beoordeling en feedback! Wij zijn blij te lezen dat je tevreden bent over onze service. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
De website is overzichtelijk. De overhemden zijn snel en goed afgeleverd.
Beste Leo, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Had gekozen voor betaling na ontvangst maar toch ging de betaling direct van de rekening inclusief de kosten om na ontvangst te betalen. Na contact met de klantendienst heeft men dit onmiddellijk opgelost. Super tevreden.
Beste Rudi, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Klanttevredenheid is heel erg belangrijk voor ons. Ik wens je veel plezier van je bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Duidelijke website, bestelproces en levering zijn soepel verlopen.
Beste Marc, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wij zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze diensten. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Veel keuze en mooie aanbiedingen
Beste Gert-Jan, Bedankt voor je beoordeling in feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
De Hugo Boss boxers zijn mooi van kwaliteit, vallen op maat. De levering was zeer snel (eind van de middag besteld, volgende dag in huis)
Beste Fam. IJ, Bedankt voor je beoordeling en feedback! Wat fijn om te lezen dat de boxers aan jouw wensen voldoen! Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Zie boven..
Beste Dick, Bedankt voor je beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
hemd zit als aangemeten. prima pasvorm
Beste Erik, Bedankt voor je beoordeling en feedback! Wat fijn om te lezen dat het hemd aan jouw wensen voldoet! Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
steeds goede kwaliteit, geen leveringsproblemen. Bij contact: altijd vriendelijk en hulpvaardig
Beste Marc, Bedankt voor je beoordeling en feedback! Wij zijn blij te lezen dat je tevreden bent over onze service. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
artikel besteld. na 1 keer wassen ging t al stuk. kon artikel gelijk retourneren en kreeg een nieuwe toegestuurd
Beste J, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! We zijn blij om te lezen dat het probleem opgelost is. Klanttevredenheid is heel belangrijk voor ons. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Groetjes, Rebecca
prima service
Beste Simon, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wij zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Webshop biedt veel. Mooie t-shirts voor een mooie prijs. Snelle levering.
Beste Brian, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze producten en onze service. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
snelle levering indien ruilen of terug sturen word ook goed en snel behandeld
Beste Anton, Bedankt voor je beoordeling en feedback! Wij zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze diensten. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Er is vlot geleverd wat ik heb besteld. Fijn!
Beste Wim, Bedankt voor je beoordeling en feedback! Wij zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze diensten. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Bestelling volgende dag binnen (super)
Beste T, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wat fijn om te lezen dat jouw bestelling tijdig geleverd is. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
netjes verpakt en keurig afgeleverd
Beste Bert, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
2 bestellingen gedaan op 1 dag. Nr 2 komt de volgende dag en nr 1 komt 4 dagen later
Beste Anneke, Bedankt voor je beoordeling en feedback! Onze excuses dat de bestelling niet tijdig bezorgd werd. Dit is zeker iets waar we aan gaan werken. Wij hopen dat alles naar wens is en wensen je veel plezier van je bestelling! Groetjes, Rebecca