Snel geleverd en goede kwaliteit
Beste Anton, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze producten en onze service. Wij hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Groetjes, Rebecca
Snelle levering, prima verpakt.
Beste Monique, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze producten en onze service. Wij hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Groetjes, Rebecca
Goede beschrijving op de site en levering volgens afspraak.
Beste Pieter, Bedankt voor je beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Laatste bestellingen zijn niet geleverd op voorziene datum gelieve daar in de toekomst beter op te volgen
Beste Rudi, Bedankt voor je beoordeling en feedback! Onze excuses dat de bestelling niet tijdig bezorgd werd. Dit is zeker iets waar we aan gaan werken. Wij hopen dat alles naar wens is en wensen je veel plezier van je bestelling! Groetjes, Rebecca
Binnen 3 dagen op afhaal punt en netjes en goed verpakt. Cadeau verpakking keurig en netjes zoals verwacht. Alleen jammer dat deze x geen gefeliciteerd kaartje bij zat. Verder de mannen blouse netjes zoals verwacht. Ben altijd tevreden met het verzenden en de blouse die ik via jullie bestel.
Beste Sharon, Bedankt voor je beoordeling en feedback! Onze excuses dat er geen kaartje erbij zat. Wij zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met onze producten en onze service. Wij hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Groetjes, Rebecca
ik bestel hier nooit meer,slechte levering!!!
Beste Ann, Allereerst excuses voor de slechte levering, ik zie inderdaad in het systeem dat het niet is gegaan zoals het hoort. Zojuist heeft mijn collega u ook een persoonlijke email gestuurd om te controleren of het pakket alsnog terecht is. Zoals beloofd lossen we het anders uiteraard netjes met u op. Vriendelijke groet, HemdVoorHem.nl
Snel geleverd, goede prijzen en een overzichtelijke website.
Beste Paul, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wij zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze diensten. Wij hopen je de volgende keer weer van dienst te zijn! Groetjes, Rebecca
Hartelijk dank voor de snelle en correcte levering. Zeer tevreden
Beste B, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Snel geleverd en keurig verpakt!
Beste Rob, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Hele fijne website om te navigeren met uitgebreide beschrijvingen van de producten. Prima mogelijkheden om bezorging aan persoonlijke behoefte aan te passen. Had hier een Lacoste shirt besteld met een mooie aanbieding. De bevestiging via de mail, facturatie etc. was zeer uitgebreid en vooral zeer duidelijk (zouden andere webshops eens een voorbeeld aan kunnen nemen). Ga hier zeker meer bestellen.
Beste Jack, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wij zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze diensten. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Heel fijn om hier te kopen.
Beste N.E., Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Prettig en snel geshopt.
Beste Jos, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wij zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze diensten. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
prima en vlotte service
Beste Frans, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
ontvangen
Goede morgen, Wat vervelend om te horen dat de communicatie vanuit het verzendbedrijf niet goed is gegaan. Ik heb zojuist voor u gekeken en uw pakket ligt klaar op het Postkantoor. Ik heb u zojuist prive nog een bericht gestuurd met de exacte gegevens hiervan. Vriendelijke groet, HemdVoorHem.nl
Originele beoordeling
Nog niet ontvangen
Alles OK,
Beste Filip, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
zeer snelle levering
Beste Leo, Bedankt voor je beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Eenmaal aangemeld krijg je extreem veel spam met aanbiedingen die veelal extreem misleidend zijn. De klantenservice is vaak heel behulpzaam maar af en toe wordt je email door een ander beantwoord en zijn ze tegen het onbeschofte aan. Afbeeldingen zijn veelal te bewerkt dis je moet je producten echt kennen. Bestel nu hier omdat ze producten hebben die ik fijn vindt maar koop het net zo lief ergens anders..
Prijs kwaliteit verhouding en punctualiteit zoals verwacht.
Beste WKG, Bedankt voor jr beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze producten en onze service. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Goede kwaliteit
Beste Rianne, Bedankt voor je beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
De bestelling keurig op tijd bezorgt volgens afspraak, nette vriendelijke bezorgster Wat ik besteld had was ondergoed van Jack&Jones was keurig verpakt de pasvorm is perfect ga zeker nog meer bestellen hier . Echt een aanrader Fam Hendrks
Beste F, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Wij zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze diensten. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Vlot en netjes afgehandeld...dik tevreden.
Beste Ab, Bedankt voor je beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Als er een datum vastgelegd wordt dan moeten de leveranciers zich daaraan houden. Mensen blijven thuis om hun spullen aan te nemen en dan komt het niet op de beloofde dag.
Beste Niki, Bedankt voor je beoordeling en feedback. Wat vervelend dat de levering langer heeft geduurd. Indien er een speciale gelegenheid was, hopen wij dat dit wel op tijd aankwam. Wij hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Groetjes, Rebecca
Tot nu toe alles correct. Ik heb nog niets moeten terugzenden
Beste Jacques, Bedankt voor je beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
2 sporthemden besteld, werden snel en mooi geleverd!
Beste Tamara, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, wij ook met jou. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Rebecca
Goed product voor nette prijs
Beste Herman, Bedankt voor je beoordeling en feedback! Wij zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze diensten. Wij hopen je de volgende keer weer van dienst te zijn! Groetjes, Rebecca