De bezorgdienst is wat nalatig

Pakketje is door de brievenbus gefrommeld en stak er aan de buitenkant uit terwijl we gewoon thuis waren

altijd goed

Koop niet vaak via pc,maar als ik het doe,dan bij hemd voor hemd

Superfijne site

Geweldig mooie producten voor een goede prijs en supersnelle levering top-reductie bij een topbedrijf

Fijne stof, zit strak!

Ik zocht een shirt die niet zweet maar wel strak en elastisch is. Deze zijn perfect.

Snel en goede informatie

Alles keurig verzorgd, goede informatie

is goed

het is goed geregeld

Supersnel, prima prijs en goede voorwaarden

Supersnel, prima prijs en goede voorwaarden

Snel, collectie, mooi

Goede aanbiedingen, functioneel goede site. Uitgebreide collectie.

Snel, goed en kwaliteit

Ik hou niet van internet shoppen voor kleding en schoenen. In feite wordt je ertoe gedwongen omdat winkels bijna geen voorraden met verschillende maten hebben. Het één veroorzaakt het ander waardoor winkels verdwijnen. Daarnaast bleek dat overhemden met contrasterende boord uit de mode zijn terwijl de vraag heel groot is hoorde ik van een verkoper bij Jac Hensen in Amersfoort. Dus uiteindelijk kwam ik toch op internet terecht en wel bij deze website. Mijn eerste bestelling was gelijk raak. Precies de juiste maat, kleur enz. Helemaal tevreden en voortaan koop ik hier mijn overhemden en later misschien nog wel meer.

Snel en conform afspraak

Snel en scherpe prijs

Super goed

Heb het bestelde artikel terug gestuurd omdat het te groot was, en een kleinere maat besteld via de retour bon, had dit een paar dagen al in huis.

Goede kwaliteit.

Uitstekend en betrouwbaar. Aan te bevelen .

Ik en het merk olymp goede pasvorm

Maar heb het is nog steeds niet geleverd, kreeg gisteren bericht , dat het zeker nog 2 dagen ging duren , dat is dan wel jammer.

Goed verzorgd.

Loguisch hoe de website met bestellen werkt,alleen de overgang naar betalen zorgde voor enige vertraging. Bij toeval lukte het.

Perfect!

Goede communicatie. Snelle levering! Goede producten!

Makkelijk en snel!

Makkelijk om een order te plaatsen zonder accountnummer. De betaling ging ook vlekkeloos. Mijn order ligt al bij een DHL ophaalpunt. Ben super tevreden met jullie service!

Prima hemd, snelle levering

Helemaal goed

Mooi product

Snelle levering en product voldoet aan de verwachtingen alsook aan de omschrijving op de website

Goede prijs / kwaliteit en snel geleverd

Met een paar klikken meerdere overhemden bestellen werkt efficiënt, snel en comfortabel.

Geen probleem

Prima, een aanrader!

Snelle correcte levering

Spullen worden netjes verpakt en snel geleverd. Prima shop.

Goed, jammer dat ik mijn kortingsbon niet kon gebruiken

Bij de eerste bestelling zat een kortingskaart voor een volgende bestelling. Deze kon alleen gebruikt worden zonder een afprijzing. De hemden waren al ‘afgeprijsd’ dus de terugkom korting kon niet opgemaakt worden.

Goede kwaliteit zoals omschreven. Goed verpakt en binnen de tijd geleverd op juist adres. Top service!

Site is beperkt gebruikersvriendelijk

Als je een product selecteert en verder wil winkelen kom je weer terug in het begin menu. Product Alan Red is goed. Website kan beter.

Helaas totaal doorzichtig overhemd

Overhemd zou niet doorschijnend voor tattoos maar ik denk dat een normaal overhemd nog minder doorschijnt helaas..

Jadelaan 25

2132XX Hoofddorp