Bestelling uitstekend afgewerkt

Ik heb hier verder niets aan toe te voegen. Dus een tevreden klant!

Goed voor mekaar alles!

Nvt

Duidelijke site, snel geleverd.

duidelijke site en snelle bezorging

duidelijke site en snelle bezorging

Perfect!

Prima en snelle aflevering.

Ruime sortering en snelle levering

Eerste keer zeer tevreden, 2de bestelling een teleurstelling

Geleverde zwarte shirtjes leken wel gedragen te zijn. Veel stof erop. Na dit te hebben gemeld telefonisch bleek mevrouw niet bereid een ander pakkerje toe te sturen. E

Precies geleverd wat besteld is; er zou iets meer keus mogen zijn

Voor standaard overhemden is Hemdvoorhem een goede keus. Niet te duur en levert goed kwaliteit hemden. Ook de maatvoering is duidelijk.

Perfect !

Handige website met duidelijke informatie en snelle, correctie levering.

Fijne zaak

Fijne zaak, veel keus, snel geleverd

Heel fijn.

Een fijne site met alle merken overhemden. Betaalbaar en goede pasvorm. Overzichtelijk en snelle levering.

Misleidend

Een pack heeft 2 t-shirts maar hier is een pack maar 1 shirt. Dus je besteld 2 packs, denkt 2 doosjes te krijgen met 4 shirts, maar je krijgt maar 2 shirts

Snel netjes prima

Prima site, netjes en snel geleverd

Mijn eerste bestelling blijkt zoekgeraakt

Mijn allereerste bestelling is zoekgeraakt bij DHL, tot op heden niet gehoord waar dat pakket gebleven is! De bestelling is voor 2de keer verstuurd en die gelukkig wel ontvangen.

Uitstekende service

2 overhemden besteld , keurig op tijd afgeleverd. Duidelijke brief bij van hoe te handelen bij retourneren

kwaliteit en super service

Ik koop al enkele jaren hemden van een 3tal merken, maar ook shirts, ondergoed ea.... In het begin was ik wat argwanend omdat ik niet de perfecte kledingmaten heb ... GEEN probleem : overal mooie tabellen met afmetingen.. Ik heb nog nooit iets moeten terugsturen

Snel

Besteld en geleverd

Ben tevreden

Heek mooi

Snelle levering, goede producten.

Volgens afspraak snel geleverd. Mooi aanbod in de webshop

Een (wederom) tevreden klant in allerlei opzichten.

Gemakkelijk te bestellen en afrekenen, een adequate en snelle bezorging van de bestelde artikelen. Bestelde artikelen van goede kwaliteit en geheel naar wens.

Geweldig zaterdag besteld maandagmiddag in huis

Prachtige overhemden

uitstekend

Goede service, snelle bezorging en de poloshirts zitten helemaal toppie!!!! Net maarre weer 3 besteld.

kwaliteit was bekend en de levering was super snel!

Jadelaan 25

2132XX Hoofddorp