Wunderbare Yogamatte, rutschfest, geruchsneutral, angenehme Höhe

Alles bestens Wunderbare Yogamatte, rutschfest, geruchsneutral, angenehme Höhe

Schnell und Top Qualität

Sehr schnelle Lieferung mit Top Qualität. Yogamatte, Yogakissen und Yoga Blocks von Love Generation. Wunderschön

Sehr zufrieden

Gute Qualität!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Naast de mat ook meditatiekussen en yogariem gevonden

Het aangeboden assortiment ging mijn verwachting te boven

Tolle Yoga Matte, die sich prima anfühlt, mit passendem Gurt!

Schnell und unkompliziert geliefert!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne stevige en grote mat

Fijne mat

Hele mooie spullen dat ik gekocht heb

Die Matte ist perfekt. Absolut rutschfest.

Es hat alles reibungslos funktioniert. So liebe ich es.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

De yoga matten zijn van goede kwaliteit en heel netjes verpakt

Van het bestellen in de overzichtelijke webshop tot en met het uitpakken van de bestelling heel tevreden!

Bestellung und Lieferung waren perfekt

Ich habe die Yoga Matte für meine Tochter gekauft. Sie ist sehr glücklich damit. Das Material war ihr am wichtigsten und das ist super. Danke dafür.

Sehr schöne wertige produkte

Ich habe mich über alle produkte gefreut und bin sehr zufrieden!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede kwaliteit verzendvoorwaarden ook bij vermelden dat weekend anders is

Artikel voldoet aan de verwachting. Eén ding vond ik jammer. Als je in een weekend bestelt, wordt je bestelling pas op maandag verwerkt. Dat wordt pas duidelijk als je de mail met de bevestiging van je bestelling ontvangt. Bij het bezoek aan de webshop staat dat de bestelling, daags erna wordt verstuurd, zonder een vermelding dat dit in het weekend niet zo is.

Mooie yoga handdoek en snel geleverd.

Zeer tevreden!

Makkelijk bestellen, snelle levering, product heeft een goede kwaliteit, goed contact met Yogashop, uitgebreide digitale informatie en advies over het product.

Goede kwaliteit

Yoga handdoek besteld -> Goede kwaliteit, mooie afwerking en snel verzonden

Von Anfang bis Ende einfach top!

Die Yoga Matte, die ich bestellt habe, ist super Qualität! Der Bestell- und Lieferprozess war sehr angenehm und auch die Liebe zum Detail (bei der Kundenbetreuung) ist mir sehr positiv aufgefallen!

Sehr gut,gerne wieder

Ware kam schnell und war gut verpackt. uneingeschränkt zu empfehlen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Erg vriendelijk en klantgericht.

Op zoek naar yogamatten voor onze studio kan ik hier terecht. Ben duidelijk en goed geïnformeerd en mocht eerst een mat testen voor ik tot aanschaf over ging. Dat gaf meteen veel vertrouwen. Uiteindelijk daar ook alle matten gekocht.

Schnelle Lieferung, Ware, 1A verpackt tolle Yogamatte!

Toller Shop mit vielen Angeboten! Die yogamatte leistet schon gute Dienste und wurde sehr schnell geliefert! Vielen Dank!

Top Qualität, schneller Versand

Alles top

I love my mats

I bought a mat and loved it so much I bought 10 for my studio. It is good quality, does not slip at all. The delivery was quick and the customer service was also helpful.

Goed en snel.

Mooie producten!

Er is nogal een aanbod op het internet, maar bij deze shop kom ik terug. Ik heb hier een kwalitatief goede mat vandaan. En wat ik persoonlijk heel fijn vind is dat ik niet alleen te kiezen had uit pastelkleuren, maar een mat in een prachtige donkergroene kleur heb kunnen aangeschaffen. Gelijk in een vergelijkbare mooi kleur een meditatiekussen gekocht. De verzending was netjes verpakt en snel verzonden.

stipte, correcte levering

stipte, correcte levering

Schnelle Lieferung und Top Ware

Bin positiv beeindruckt, wie schön die Matte aussieht

Breitnerstraat 10

5611 TV Eindhoven

Over Yogashop

Wij geloven dat Yoga & Meditatie voor een mooiere wereld zorgen. Daarom willen wij je inspireren tot een bewuste lifestyle met liefde voor deze fijne vormen van zelfontwikkeling. Om dat te doen ontwikkelen we kwalitatieve yogamatten en meditatiekussens met een uniek design. Kwaliteit meten we in duurzaamheid, levensduur en performance. Zodat jij er met plezier en inspiratie je practice op doet, jarenlang. Met een professionele en persoonlijke service helpen we je graag bij het maken van de beste keuze en zorgen we voor een perfecte levering. Onze jarenlange ervaring in de branche en onze nog langere persoonlijke ervaring als enthousiaste yoga en meditatie beoefenaars heeft ervoor gezorgd dat we heel goed weten wat werkt (en wat niet), en welke spullen echt fijn zijn om te gebruiken. Wij delen onze kennis graag met je. Dus mocht je vragen hebben laat het ons dan zeker even weten :-)