Laden reviews...
290 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunden loben die schnelle Lieferung und die gute Qualität der Produkte. Der Kundenservice wird als hilfsbereit beschrieben. Insgesamt herrscht eine positive Bewertung der Yogashop-Erfahrung.
Prima mat
10 January 2025
Hendrik
Winschoten
Mein Paket verspätete sich leider durch DPD, mir wurde sofort ein neues Paket per DHL zugesendet, welches sehr schnell kam. Es wurde sich sofort gekümmert und die Kommunikation war sehr freundlich und zuverlässig. Ich kann den Shop absolut weiterempfehlen. Freundlicher Service und die Produkte sind toll.
9 January 2025
Susanne
Velbert
Der Online Shop war bereits sehr ansprechende und als die Produkte dann da waren, war die Freude groß. Yoga und Meditation kann beginnen :-).
5 January 2025
Silvia
Cottbus
Unkomplizierte Abwicklung, schnelle Lieferung, tolles Produkt.
2 January 2025
André
Wiesbaden
Ben tevreden.
2 January 2025
Elena
Lemerlerveld
Die Kaufabwicklung war absolut reibungslos, und der Versand ging unglaublich schnell – so wünscht man sich das! Die Qualität der Jogamatte hat mich direkt begeistert: Sie ist nicht nur äußerst hochwertig, sondern auch wunderschön verarbeitet. Der Tragegurt ist ein praktisches Extra und ebenfalls sehr gut verarbeitet. Meine Mutter hat sich zu Weihnachten riesig über die 6 mm dicke Jogamatte gefreut. Sie bietet genau die richtige Balance aus Komfort und Stabilität und ist ideal für ihre Yoga-Übungen. Wir sind rundum zufrieden und würden das Produkt jederzeit wieder kaufen! Vielen Dank für dieses tolle Erlebnis!
1 January 2025
Leverkusen
problemlose Abwicklung, schnelle Lieferung und super Qualität
Katharina
Neustadt
Prachtig meditatiekussen van topkwaliteit besteld, dat goed verpakt is geleverd. Na aankoop via e-mail ook nog tips gekregen voor juiste gebruik en verzorging van het product. Uitstekende klantenservice: zeer (klant)vriendelijk en goed & snel bereikbaar.
30 December 2024
Dee
Rotterdam
Onlangs heb ik vier keer de Eerste Chakra Geurkaars aangeschaft, maar helaas voldoet dit product totaal niet aan mijn verwachtingen. Hieronder licht ik mijn ervaringen toe: Geur: De beloofde geur van kaneel, nootmuskaat en kruidnagel is nauwelijks waarneembaar. Dit was een belangrijk aspect voor mijn aankoop, en het uitblijven van de geur is erg teleurstellend. Ontwerp: * Het kaarsvet zit in een glazen buis, wat het steeds moeilijker maakt om de lont aan te steken naarmate de kaars verder is opgebrand. * Tijdens het branden krijgt de vlam onvoldoende zuurstof, wat leidt tot roetvorming. * De vlam flikkert zodanig dat er van het beloofde kalmerende effect geen sprake is. Ik raak er overprikkeld van. De kaars geeft wel warmte, maar helaas niet innerlijke warmte die ik zocht. Gecombineerd met mijn hoge verwachtingen voor dit product maakt dit mijn ervaring erg onbevredigend.
Beveelt niet aan
27 December 2024
Rob
Delft
Beste Rob,
Bedankt voor uw review!
Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent met de bestelde geurkaars(en). Ik zal even persoonlijk contact met u opnemen zodat we dit op de juiste manier voor u kunnen oplossen :-)
Met vriendelijke groet,
Elles - Yogashop
Makkelijk te bestellen via de website, snelle levering van de producten (volgende dag in huis!). Ook super klantenservice. Goed te bereiken, reageren snel, erg behulpzaam en heel aardig! Ik zou hier zeker weer bestellen. Dank!
5 December 2024
Fleur
Arnhem
Mooie kwaliteit en mooie kleur
Sylvia
Breukelen
Goede communicatie, goede artikelen en helpen je opweg als je nieuw bent met yoga!
Sjoerd
Nijmegen
Snelle en prima levering
Marcel
Beek-en-Donk
goede kwaliteit, snelle levering
Marijke
Amsterdam
Yogamat was snel geleverd. Fijne mat. Goede informatie hoe deze te onderhouden. Factuur keurig in de mail.
2 December 2024
Launenburg
1 December 2024
Ursula
Rotterdam
Yogaklotz ist super angekommen bei meiner Beschenkten! Danke für die schnelle und unkomplizierte Lieferung!
28 November 2024
Conny
Reutlingen-Ohmenhausen
Prima communicatie en afhandeling bezorging.
27 November 2024
Angelique
Nijmegen
Het grote meditatiekussen vind ik echt tegenvallen, veel te dun De bolsters en kleine meditatiekussens zijn wel ok
27 November 2024
Sylvia
Landen
in plaats van lopen naar de yoga les met een grote plasic tas met wiebelend yogamatje en dekentje, soms slepend over de grond, ga ik nu hands-free met alles in de nieuwe yoga tas met een zingend humeur naar de yoga les !
26 November 2024
Gerry
Deventer
I bought two meditation cushions, a Zen bench, and a zabuton. All arrived in good condition and are lovely. I have used my cushion for many hours straight on a weekend Retreat and was well supported. I will shop here again.
25 November 2024
kristina