Eenmaal besteld, de volgende dag of de dag daarna ontvangen.
7 February 2025
Mary Lynn
Gouda
Laden reviews...
260 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Sie haben 4.348 Bewertungen mit einer Gesamtbewertung von 9,3.
Review overzicht
Kunden loben die schnelle Lieferung und die gute Qualität der Produkte. Der Kundenservice wird als hilfsbereit beschrieben. Insgesamt herrscht eine positive Bewertung der Yogashop-Erfahrung.
Eenmaal besteld, de volgende dag of de dag daarna ontvangen.
7 February 2025
Mary Lynn
Gouda
Ik ben zeer tevreden over het yogamatje, de handdoek en het kussentje! Super materiaal en zeer mooi!
6 February 2025
Tanya
Brecht
Mooie producten. En correcte en snelle levering. Product voldoet aan de verwachting , die in de webshop vermeld staat. Erg blij mee.
5 February 2025
Helma
Oss
I have never experienced such friendly and helpful people. Their products are great and good value for money.
5 February 2025
Karolina
Zimmerwald
Ich bin total zufrieden, der Geruch war für mich total in Ordnung, hab die Matte halt nach der Lieferung ein paar Tage offen liegen gelassen zum lüften. Aber auch sofort genutzt sehr gut! Die Farbe ist sehr schön und die Matte ist schön Rutschfest.
Daniela
Siegen
Excellent customer support.
Laurent
LEIDEN
De goede service van de Yogashop hebben we opnieuw mogen ervaren. Probleemloze retournering en heel vlotte terugbetaling voor een verkeerd aangekocht artikel. De latere nieuwe aankoop werd op tijd geleverd.
Marcel
Zonhoven
Bestelling gedaan en de volgende dag met een persoonlijk bericht netjes ingepakt ontvangen.
Beatrix
Santpoort Noord
Mega schnell Mega freundlich Top Service Top Qualität! Immer wieder gerne!,,,
3 February 2025
Eyra
Mannheim
Ik heb een prachtige jogamat gekocht met een tas. Alles is keurig geleverd en met onderhoud instructies erbij. Omdat ik nooit eerder iets had besteld kloos ik voor achteraf betalen. Ook dat ging perfect.
2 February 2025
Nancy
Den Haag
Dit bedrijf levert goede produkten, is betrouwbaar en servicegericht. Heel prettig om hier te kopen!
24 January 2025
Esther
Spijkenisse
Bestelling werd netjes op de tijd geleverd. Keurig verpakt. Het is een mooi product
24 January 2025
Dorothe
Velden
Duidelijke website, snelle afhandeling zoals in mail vermeld. Super service
20 January 2025
Thea
Beekdaelen
Als je vragen hebt krijg je snel antwoord via de mail. Prettig contact.
20 January 2025
Anita
De Waal
Da ich Knieprobleme habe, suchte ich eine Yogamatte, die etwas weicher ist und dennoch für stehende Positionen und den Hund nicht rutscht. Ich bin begeistert von dieser Matte, optisch in der Farbe earth ist sie auch sehr ansprechend. Zudem zu einem Preis der nicht wie bei anderen Yogamatten unerschwinglich scheint. vielen Dank!
19 January 2025
Kaira
Leipzig
Erg fijne mat en goede snelle service. Een tas erbij gekocht, erg fijn en handig. Hoef ik niet steeds een andere tas mee te nemen.
19 January 2025
Sandra
Hoogeloon
Problemlose Abwicklung. Yogakissen uns Augenkissen sind super! Material, Füllung, Farbe! Mein neuer Lieblingsshop ♡
Melanie
Greifenstein
Mooie producten, snel en correct geleverd.
Carla
Apeldoorn
Snel en goed behandelen van de bestelling en een uitstekende kwaliteit van de goederen.
Jos
Leiden
de tas waarin ik de yogamat en handdoek bv kan stoppen is wat ondermaats. probeerde de ritssluiting en beide ritshouders kwamen los zodat ik de tas niet kon gebruiken
Beveelt niet aan
14 January 2025
jurgen
berchem
Beste Jurgen,
Bedankt voor uw review!
Wat ontzettend vervelend om te horen dat uw nieuwe yogatas al kapot is! Dat is uiteraard niet de bedoeling en ik zal hierover persoonlijk contact met u opnemen om het verder op te lossen.
Met vriendelijke groet,
Elles - Yogashop
Die Matte ist super, ein Stern Abzug für die wirklich nervige Lieferung durch DPD.
Nike
Berlin
Het is misschien lastig kiezen uit het mooie aanbod, maar dankzij de tips lukt het wel. De geleverde goederen voldoen volledig aan mijn verwachting en dankzij de vlotte levering kon ik er snel en met plezier gebruik van maken.
Ingrid
Antwerp
Fast, affordable - meets expectations
Sayed
Amsterdam
Tolles Material und guter Service
Kirsten
Eckernförde
Schnelle Lieferung, schöne Ware.
12 January 2025
Claudia