Perfect en snel service

Ik heb een oogkussen besteld. Het ruikt lekker en voelt heel fijn aan. Het pakket kwam snel aan.

Op tijd en netjes afgeleverd

—-

Bedankt voor de goede service!

Mooie artikelen en de levering is netjes snel bedankt nogmaals!

Leider ist Yogamatte nicht rutschfest

Bestellung und Lieferung Top. Allerdings muss ich leider sagen, dass ich nicht so happy mit der Matte bin. Meine Hände rutschen bei stützenden Übungen (vorallem herabschauender Hund) definitiv weg. Ich habe die Matte aber behalten weil ich kein Fan von bezahltem Rückversand bin.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Na een vraag van mijn kant over de levering van een van de producten werd er meteen contact opgenomen. Daarna was alles snel geregeld. Snel, persoonlijk en correct!

Schnell, zuverlässig, sehr gute Qualität = zufriedene Kundin

Habe gute Erfahrungen gemacht. Die Bestellung wurde schnell und unkompliziert verschickt. Die Yogamatte sieht gut aus und eignet sich sehr gut für die Übungen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en prima yogamat

Eerste bestelling en ging prima

Goed product en snelle levering

Op de site vond ik een ruim aanbod waar ik uit kon kiezen. Toen ik het matje had besteld volgde een supersnelle levering. Ook vond ik het leuk om een mail te ontvangen met tips.

Contact verliep heel prettig, levering is snel en ze hebben mooie spullen!

Heel tevreden

Snelle levering mooi product

Vlotte service , prachtig product

Blij mee!

Prima, zeer tevreden.

Bestelde producten zijn zijn zoals verwacht.

Leuke items en veel keuze!

Ik was op zoek naar een yogamat met net iets extra. Op deze site is er een grote keuze uit verschillende categorieën. Met of zonder tekening, dikte, kleur, … De levering ging super vlot. Netjes verpakt en het belangrijkste is dat de mat van een goede kwaliteit is. Zeer betrouwbaar! Aanrader.

Prima mat, mooie kleur

Na ontvangst van de mat contact gehad. Ik vond de mat niet stroef genoeg. Heb hem volgens advies met een sopje behandeld en dat maakte hem stroever. Ben nu tevreden.

Snelle levering van mijn mooie yogamat

Schnelle Lieferung und gutes Produkt

Die Lieferung erfolgte super schnell. Die Yogamatte ist schön dick und ich habe dadurch keine Probleme mehr mit den Knien. Ich musste sie Anfangs ein paar Tage lüften da sie stark gerochen hat, aber nun geht es.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Schnell bestellt und superschnell geliefert.

Ich habe die Yogamatte die ich unbedingt wollte bei Yogashop zu einem guten Preis entdeckt und gleich bestellt, da ich sie schon 2 Tage später für eine Reha benötigte. Kam pünktlich an.

Sehr schöne Yogamatte

Super Farben, wie auf dem Bild. Ein echter Hingucker

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie kwaliteit en snelle levering!

Mooie kwaliteit en snelle levering. Wat fijn zeg!

Superfixe Lieferung und TOP Produkt

Sehr ausführliche Beschreibung der Artikel auf der website, was besonders für Yoga-Neulinge hilfreich ist. Auch die Unterschiede im Material sowie die Pflege der Yogamatten werden erklärt. Die Lieferung erfolgte sehr schnell in passender Kartonverpackung mit Muster, die wiederverwendet werden kann. Ich kann diesen Shop auf jeden Fall weiterempfehlen

Perfecte transactie!

Alles perfect!

Snelle levering.

Snelle levering.

Toll

Ich bin Mega zufrieden mit meiner Matte.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en mooi product.

Heel klantvriendelijk

Ze zijn goed bereikbaar; ze reageren snel op mails. Vriendelijk. Denken mee in oplossingen.

10 Breitnerstraat

Eindhoven 5611 TV