GUTER SERVICE

SCHNELLE ABWICKLUNG UND ZUVERLÄSSIGE LIEFERUNG

Supergoede service

Ik had een prachtige wierookbrander gekocht en die bleek een verkeerd boorgat te hebben waardoor het stokje van de wierook niet op de brander terecht kwam. Prima, snel en adequaat opgelost. Dank!

Schnelle Lieferung, tolle Matte

Very beautiful

Richtig schöne Yogamatte. Bin rum um zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik geniet iedere leerwerk vd sterke en comfortabele mat

goede prijs kwaliteit

goede prijs kwaliteit en een super snelle en efficiënte opvolging ook als business klant

Heel tevreden

Mooie kwaliteit producten. Super snelle levering netjes ingepakt, heel blij met mijn aankoop.

Bestellung super schnell geliefert!

Ich habe Augenkissen bestellt und deren Qualität überzeugt mich sehr! Tolle Materialien, toller Duft. Ich und meine Yogis sind überzeugt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel geleverd, goed geholpen bij een vraag. Mooi verpakt.

Mooie yogadoek

De yoga handdoek ziet er heel mooi uit is redelijk stroef en makkelijk mee te nemen. Levering ging vlot. Volgende keer koop ik weer bij de yogashop.

Mooi hoor.

Es hat alles wunderbar ggf geklappt. Schöne und gute Ware. Aufnehme Versand

Alles bestens

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Good website and quickly order

Thank you for order, but delivery was in the neighbor house and the mats were slippery.

Mooie producten, snel geleverd.

De kleuren van de producten komen goed overeen en de levering was heel snel!

Prachtige mat en tas.

Snelle leveringen en een hele prettige mat

Sehr schöne Produkte

Ich habe mir eine neue Matte und Aromastäbchen bestellt. Eine Lieferung habe ich nach 2 Tagen erhalten. Die Matte ist wunderschön. Ich habe immer eine gute Stimmung von der Matte, wenn ich Yoga mache. Aromastäbchen duften sehr angenehm nach Sandal. Ich kann Yogashop herzlich weiterempfehlen ☺️

Is goed bevallen

Ik heb een yogamat en riem besteld, die tot nu toe goed bevalt, maar ik heb hem nog maar een aantal keren gebruikt.

Heel tevreden met m'n aankoop

Snel gekomen en keurig verpakt

Een prachtige chakra kaars, Echt top!!

Prachtige webshop, goede service en producten van topkwaliteit ✨

Alles wat je kan dromen van een webshop.

Siehe unten

Sehr schnelle und zuverlässige Abwicklung des Kaufs sowie kurzfristige Lieferung. Angenehme Zahlungsmodalitäten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

De bestelling was snel geleverd en toen eenmaal bleek dat er iets ontbrak is dit zeer snel en meer dan fijn opgelost. Fijne service en leuke producten.

Uitstekende service

Vriendelijk en goede service

Prima service en snelle levering

Snel geleverde yogamat met goede updates via de mail (mocht zelfs wel iets minder). Leuke, extra informatie.

Mooie Yoga Mat

Geweldig product goede kwaliteit oor een zachte prijs.

10 Breitnerstraat

Eindhoven 5611 TV