Schöne Yoga-Tasche!!!

Von der Bestellung bis zur Lieferung alles OK! Die Ware macht einen wertigen Eindruck. Wie beschrieben.

Mooi product

Toppy

Top service.

Top! Snelle service en mooi product.

Top! Snelle service en mooi product.

Duidelijke website met goede uitleg over de verschillende matjes.

Het matje was snel geleverd. Ook prima geprijst, ruime keuze in kleuren. Zou dit echt aanbevelen.

In mijn nieuwe bestelde yogamat zaten enkele kreuken en krassen, ik heb direct een nieuwe gekregen. Echt heel klantvriendelijk een goede service. Zeer tevreden.

Super snelle levering en hele mooie producten

Duidelijke webshop met mooie producten. Goede en snelle levering!

Alles perfekt, danke!

Ich bin sehr zufrieden mit der Kaufabwicklung, die Ware kam sehr schnell an und ich bin sehr zufrieden mit der Qualität der Yoga-Matte

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Betaalbare fijne dikke mat met mooie print.

Fijne dikke mat met mooie print. Goede onderhoudtips erbij op papier en mail. Snelle levering. Betaalbaar.

Super snelle levering

2 meditatie kussen besteld op vrijdagavond en zaterdagochtend werden ze geleverd. Mooie kwaliteit en afwerking. De kleuren op de foto zijn vrijwel gelijk aan het geleverde product. En geen overbodig verpakkingsmateriaal. Zeer tevreden.

Super Ware!

Die Bestellung ging einfach und schnell, die Ware war pünktlich da, ist superschön und funktionell - macht Lust auf Yoga

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Blitzschneller Versand, tolle Yogamatte!

Reibungsloser Ablauf von der Bestellung bis zur Lieferung der wunderschönen Yogamatte.

goede en snelle afhandeling

Goed en snel geholpen.

Super schneller Versand, tolle Ware

Tolle Kommunikation, super schneller Versand und eine richtig tolle Matte!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Leuk verpakt, Fijne yogamat en tas. Heel blij mee!

Blij met 2 mooie producten en snelle gezamenlijke levering

Positief

Kwalitatief goed product en snel geleverd via de post. De maat is 35-38 en gelukkig heb ik 38, anders zouden de sokken te groot zijn voor yoga. Bij sommige houdingen glijd ik alsnog in de sokken. De sokken zijn wel heel goede anti-slip. Ik ga kijken wat er gebeurt als ik ze wat heter ga wassen.

Prima yogamat!

Goede mat, goede grip

Alles naar wens en snel verzonden.

Snelle service, ook na vragen per mail en tefefoon.

Goede service, goed product!

Heel blij met mijn nieuwe mat. De kwaliteit die ik wilde. En toen er een Probleem was wordt er snel en goed op gereageerd. Goede communicatie en goede producten.

Fijne website, goed product en snelle levering

Fijne website, veel keuze, maar wel overzichtelijk. Goede uitleg bij de soort producten en de mat die ik uiteindelijk gekocht heb is fijn, goede dikte. Snelle levering.

Gut

Gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Awesome

Quick delivery, beautiful product. Thank you so much! ☀️

Alles tiptop in orde

Goede website, met veel info

Very nice service

Very nice customer service, they helped me a lot with finding my lost package. The design of the yoga mat is really pretty.

10 Breitnerstraat

Eindhoven 5611 TV