Kwaliteit en snelle service

Kwaliteit en snelle service

Correcte snelle persoonlijke service! Dank

Ik ben zeer tevreden, zowel van het product als van de fijne service . Dank!

Vlotte levering

Mooie kwaliteit, zachte stof, goed te onderhouden. Ik ben blij met de aankoop van mijn oogkussentje

Bin zufrieden weil unkompliziert

Sehr zufrieden

Mooie yogamat

Mooie yogamat van goede kwaliteit, snel bezorgd. Daarna zelfs een mailtje met hoe je je yogamat het beste kunt gebruiken/schoonmaken.

Mooi product en snel geleverd

Ik bestel hier zeer weer.

Heel mooie spullen!

Snelle levering, mooie spullen Super kwaliteit

Kwaliteit

Prachtige yogamat en een supersnelle levering.

Helemaal happy !

Fijne duidelijke website, mooie artikelen en super snel geleverd. Heel blij met mijn nieuwe spulletjes voor de yoga en meditatie.

Hele snelle levering

Binnen 24u ontvangen, daarnaast ook nog instructies gekregen hoe ik mijn mat het beste kan verzorgen. Dikke 10!

Mat is snel en correct geleverd

Mat nu 2 x gebruikt. De 1e keer gebruikt op de grijze kant, was nog wel een beetje glad. 2e keer zwarte kant, deze kant vind ik beter: minder glad en ook geen chemische geur meer.

Fijne service en snelle levering! En een shop met mooie goede producten.

Die Beschreibung des Artikels war unzutreffend

Bestellung, Lieferung, Rücksendung sind gut organisiert. Die Rückerstattung des Rechnungsbetrages dauerte 3,5 Wochen - für mein Gefühl zu lange.

Tolle Qualität, superschnelle Lieferung

Ein wirklich gutes Preis-Leistungsverhältnis, eine sehr schöne Yoga-Matte mit einer ebenso wunderschönen Tasche. Hier stimmt einfach alles! Gerne wieder.

Alles Gut

Ich habe eine Yoga-Matte gekauft. Alles war gut. Ich habe mich gefreut, dass die Verpackung dem Inhalt angemessen war und nicht viel zu groß wie man es manchmal von anderen Shops kennt. Der Versand war superschnell. Es hat nicht mal 24h von der Bestellung bis zum Eintreffen des Pakets gedauert.

Prima kwaliteit, snelle levering.

Positieve eerste ervaring...

Prima meditatie kussen!

Snelle levering , kussen was keurig verpakt, wasvoorschrift via de mail....prima!

Fijne 2-zijdige yoga handdoek

Mooie fijne yoga handdoek. Aan 2 zijden te gebruiken, Zeker een aanrader

Snelle levering, goede service.

Duidelijke omschrijvingen.

Goede kwaliteit en snel inlevering

Dik tevreden

Sehr überzeugender Onlineshop

Tolle telefonische Beratung und die Ware ist perfekt und wurde superschnell geliefert! Jederzeit gerne wieder!

Goede kwaliteit en dienstverlening

Fijne yogamatjes. Snelle en warme dienstverlening

Screws for stool are too big

I love the yoga stool that I purchased, however, the screws that came with it are too big. They started poking through the seat part of the stool! I bought smaller screws and it worked well.

Super Qualität und schnelle Lieferung

Bestelle auf jeden Fall wieder dort!!!

Supermat, snel geleverd en fijne service

Ik wilde nog snel een reismat bestellen om mee te nemen op vakantie. De dag na mijn bestelling werd de mat geleverd. En wat een fijne mat! Precies zoals het op de site vermeld stond. Ik ga zeker mijn yoga spullen hier voortaan bestellen. Ik lees bij de lagere reviews dan er producten beoordeeld worden. Jammer want als je niet tevreden bent wordt het bij Yogashop.NL heel goed afgehandeld. Dus de shop is absoluut 5 sterren waard!

10 Breitnerstraat

Eindhoven 5611 TV