Perfecte service

Duidelijk en snelle levering!

Geen op- of aanmerkingen; helemaal prima.

Geen op- of aanmerkingen; helemaal prima.

Heb het helemaal goed getroffen

Mijn dubbelzijdige yogamat in 2 kleuren: * de lichtgroene kleur past op de witte vloer en valt niet op * door plaatsgebrek ligt de mat permanent langs het keukenblok * de permanente uitgerolde mat spoort aan om te oefenen * het omdraaien voor de oefening is een mooi ritueel * geen kunst om de mat schoon te houden met een dipje azijn en water * de mooie omgedraaide diepgroene kant biedt een fantastische grip * de leverancier levert de mat zoals het hoort ruimschoots op tijd * de geleverde wierookdoosjes lagen door elkaar gehusseld onderin * niettemin gaan alle stokjes met de tijd mee - NAMASTÉ

Goede spullen en een snelle levering! Gewoon top.!

Het bestellen ging vlot en de levering ging heel vlot.,de yoga matten en zit kussens zijn van super kwaliteit! Ik ben super tevreden.

Snelle en vlekkeloze levering

En ik ben super tevreden van mijn yoga mat en meditatie kussen!

Die Yogamatte ist mega!

Ich habe mir eine Yogamatte für 135 Euro geholt und was soll ich sagen: Für mich die beste Entscheidung! Ich hätte schon vorher Matten und meine Hände und Füße schwitzen schnell... Und bei dieser Matte stehe ich super fest :D Würde ich immer wieder kaufen. Die Lieferung ging auch schnell und gut verpackt. Danke! ^^

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Reliable shop and quick delivery

I got my order really quickly and the shop itself seems to be one to be trusted. It has many product lines and the website features a clean design and simple structure.

Kwaliteit én snelle levering!

goede yogamat,zeer snelle levering

ik zocht een dikkere yogamat voor yinyoga en deze voldoet goed

Schnelle Lieferung, tolles Produkt!

Unkomplizierte Bestellung, schneller Versand, eine tolle Yogamatte! Ich bin sehr zufrieden.

Goed totaalpakket van yoga benodigdheden, goede prijzen, snelle levering

Goed totaalpakket van yoga benodigdheden, goede prijzen, snelle levering

Super Qualität

Super Qualität und schnelle Lieferung ! Danke

Snelle levering, goed product

Snelle levering. Fijne yogamat, door de roze kleur goedkoper dan de andere kleuren, maar ik vind het een mooie mat!

Schönes Produkt

Schneller Versand, gute Kommunikation und sehr schöne Yogamatte!

Danke alles bestens

Alles Ordnung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles super, nur die bestellte Matte riecht leider immer noch

Schnelle Lieferung eigentlich alles super bis auf siehe oben

Servicegericht

Prima service, snelle levering, en goede producten. Fijn om info te ontvangen over het onderhoud in heldere duidelijke mail.

Unfassbar schnell!

Wollte spontan meiner Tochter eine Yagamatte schenken. Wie in Ihrer Werbung geschrieben: vor 22 Uhr bestellt, am nächsten Mittag war die Matte schon da! Alles sehr angenehm und problemlos gelaufen. Gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle liefdevolle afhandeling van bestelverzoek

De yogashop blijkt keer op keer een fijn bedrijf om zaken mee te doen. Van het bezoeken van de winkel om de producten te bekijken, de vriendelijke medewerkers om mee te overleggen tot de fijne afhandeling van orders. Onder andere het zelf kunnen afhalen van een spoedbestelling. Super blij mee.

De yogamat is absoluut niet anti-slip

Afgelopen weekend heb ik voor het eerst mijn nieuwe yogamat gebruikt. In eerste instantie heel blij mee want de mat is heerlijk dik. Ik kwam er helaas snel achter dat de mat absoluut niet anti-slip is. Houdingen als de downward facing dog waren niet te doen want zowel mijn hebben als voeten gleden continu weg. Geen aanrader deze mat

Schnelle Lieferung, Ware wie beschrieben.

Schnelle Lieferung, Ware wie beschrieben. Immer gerne wieder, danke.

Geweldige service

Mijn nieuwe yoga mat had veel geleden van de warmte tijdens vervoer. Er zaten allemaal bobbels in. Gelukkig stuurde ze snel een nieuwe en deze was prima. Geweldige service dus! Een 10 voor het zo goed oplossen!

Alles super,schöne Matte!

Alles super,schöne Matte!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle en goede service, fijne artikelen!

Zeer geslaagd, fijne yogamat en handige tas. Snel geleverd.

10 Breitnerstraat

Eindhoven 5611 TV