Tevreden

Dit is mijn tweede yogamat die ik bij de yogashop bestel en weer een goede ervaring.

Supersnelle levering

Supersnelle levering van mijn bestelde producten, een hele mooie yogamat en meditatiekussen. Super!! Heel blij mee.

enorm snelle levering

goede spullen, snelle levering. De kwaliteit is super!

Alles perfekt !

Schnelle Lieferung , hochwertige Ware und korrekte Kaufabwicklung !

Sehr schöne und hochwertige Yoga-Artikel

Ich habe mir eine Yoga-Matte mit passender Tragetasche gekauft. Beides macht mir große Freude! Die Matte ist hochwertig und erfüllt meine Zwecke genau. Die Tasche ist sehr gut verarbeitet, hat ein wunderschönes Muster und erfreut mich jeden Tag auf's Neue! Damit macht Yoga noch mehr Freude!!

De mat is perfect. De levering was snel.

Top yoga mat

Fijne yoga mat, dik en stroef

Geweldige mat!

Overzichtelijk web, snelle levering, prachtige mat, ik gebruik hem voor Pilateslessen, en kom er achter dat ik het veel eerder had moeten aanschaffen

Zeer goede kwaliteit en service.

mooie site met mooie producten

Super mooie yoga spullen

Snel geleveerd, goede communicatie en fijn material

Snelle levering en een goede kwaliteit van de producten.

De producten zijn prima en werden de volgende dag al bezotgd. Het is alleen lastig een TPE mat in een canvas tas te krijgen. Ik had een andere tas gekozen als ik dit had geweten.

Very fast and to the point delivery

Although the homepage stated 25-30 days delivery time the product was delivere within 5 days, very nice.

Dankjewel <3

Voor de adem cirkels en dansrituelen van Nunqui op locatie heb ik yogamatten en meditatiekussens bij Yogashop aangeschaft. Duurzaamheid en ook hygiëne speelden mee bij de beslissing als ook een fijne rustige kleur. Elles heeft mij fantastisch ondersteund bij het maken van een keuze. En de volgende dag zijn ze al geleverd!

super goed

Duidelijke website en makkelijk om een bestelling te plaatsen.

Snelle levering, goede producten

Fijne webshop en producten zijn als beschreven. Goede kwaliteit en de levering was snel.

Behulpzaam

Ik had een Liforme bij Yogashop besteld. Echter was het na een paar dagen nog niet geleverd, na een belletje en wat uitzoekwerk kwamen we er achter dat het depot van PostNL zo vol zat dat het pakketje vertraagd was. Ik was al bang dat het pakketje was kwijtgeraakt, maar gelukkig was dat niet het geval. Overigens ben ik ook heel blij dat de cleaner die ik meebesteld had in de doos van de Liforme zat, scheelt namelijk weer een extra doos en ruimte in de PostNL bus, dus weet beter voor het milieu. Top.

Echt fantastische service!!!

Ik heb bij jullie een yogamat besteld en de mat is echt perfect gewoon! Em de service was uitstekend! Ik kreeg direct een mailtje over hoe ik de mat kan onderhouden, wat heel erg handog is want ik had echt geen idee hiervan. Super bedankt!

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit producten. Eindelijk een mat voor mijn lengte.

Ik wilde de manduka enlight bolster en deze was er snel: heel erg blij mee!

De yogamat is mooi en werd snel geleverd

Sehr angenehme Yogamatte

Ich habe hier eine sehr angenehme Yogamatte gefunden. Mir gefällt das Design, dass die Matte keinen unangenehmen Geruch hat und wenn ich auf ihr stehe oder liege oder sitze, fühle ich mich sehr wohl.

Nicht zufrieden

Matte ist sehr rutschig

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mooie site en veel keus. Ik had een meditatie kussen besteld en was helemaal weg van de mooie gebloemde kussens. In het echt ook prachtig. Was netjes verpakt en een snelle levering.

Wierrook

10 Breitnerstraat