Snelle reacties, goede opvolging en het beste van alles super fijne goede en stevige matjes :)

Met de bezorging ging alles mis. De dozen waren kwijt en na 1,5 week had PostNL ze weer gevonden en opnieuw kwijtgeraakt. 3 dozen die op 3 verschillende momenten van elkaar werden bezorgt in kapotte dozen. Door de goede verpakking van de matjes was niets stuk. De bezorging kwam op gang doordat Elles van Yogashop hier steeds achteraan ging! Super blij met de mooie en kwalitatief super goede matjes!

Goede telefonische hulp

Ik werd uitstekend geholpen en de yoga mat is precies wat ik voor ogen had. Helemaal top!

Prima !!

Vandaag besteld morgen in huis!!

Hat einfach alles gepasst!!!

Die bestellte Matte hatte einen Knick, habe ein Foto geschickt und dann gleich Ersatzlieferung oder 50 %Rabatt angeboten bekommen.

Super!!!

Die Mandala-Yogamatte (LOVE Generation) in mint ist traumhaft schön. Schnell geliefert und toll verpackt. Gerne wieder bei Euch!

oké

ik heb keurig alles ontvangen en jullie webshop is ook ok. Dus tja misschien een 9 waard ... Dus bedankt

makkelijk en overzichtelijk

geweldige shop

Perfect Yoga Mat

I like my new yoga mat a lot, very cosy and comfortable. Nice Color too (green). Thank you also for the speedy delivery.

Prima snelle service. Goede kwaliteit

Happy met de mooie spullen

Ik ben zeer tevreden. Mooi assortiment met kwalitatief goede spullen. Snel geleverd. Dus is ben er happy mee !!!

Super snelle bezorging

Supersnelle bezorging.

100% Service gericht

Ik had juist mijn oog laten vallen op een prachtig meditatiekussen die uitverkocht was. Later ontving ik een mailtje dat er nog 1 boven water was gekomen of ik interesse had? Super toch? Prachtig design - goede kwaliteit en nog tip & tricks voor onderhoud. Zo herken je een bedrijf die passie heeft voor wat ze doen.

SUPER

Het materiaal dat ik had besteld was top, duurzaam en fijn materiaal. Na de bestelling kreeg een mailtje hoe ik het materiaal met nazorg kon behandelen (reinigen, kleiner maken) en nog wat tips. Zeer tevreden.

Goed contact via de telefoon over de producten

Het bedrijf is heel makkelijk te benaderen wordt goed geholpen . Helaas was het verkeerde product gestuurd , maar dat werd heel snel en goed opgelost

Tolle Produkte und schnelle Lieferung.

Schöne Sachen, sehr hochwertig.

Goede service en kwaliteit

Goede service/producten

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, voldoet aan de beschrijving, ruime keuze. Goede service, door bv ook hoe te gebruiken en hoe te onderhouden!

Snelle levering, goed produkt

Ikben zeer tevreden over de yogamat, stevige kwaliteit en voelt zacht aan, snelle bezorging.

Yogamatte

Danke, Versand hat prima geklappt. Die Matte ist genau so wie gewünscht. Gerne wieder! Grüße ans Team!

Super meditatiepoef

Mooi materiaal en een mooie kleur. Het zit goed en het is fijn om er op te mediteren. Een hele snelle levering en keurig verpakt. Heel tevreden over de yogashop en het product.

Super Preis Leistung und schnelle Lieferung. Gern wieder!

Super Preis Leistung und schnelle Lieferung. Gern wieder!

Goede producten en alles zeer snel geleverd

Top !

Alles goed verlopen. Goede producten.

Fast and precise

I ordered a yoga blanket. It arrived the next day and it is great quality.

10 Breitnerstraat

Eindhoven 5611 TV