Sehr ansprechende Produkte und gute Qualität.

Vielen Dank für den netten Service.

Tolle Produkte, schneller und hilfsbereiter Service

Ein Paket meiner Bestellung war verzögert. Nach Anruf hat man mir sofort ein neues geschickt. Das verzögerte Paket konnte ich später kostenlos zurücksenden. Super.

Snelle en goed reactie

Mijn yogamat kwam beschadigd aan. Op een mail hierover kreeg ik direct feedback en enkele dagen later heb ik een nieuwe yogamat ontvangen. Het ging allemaal heel vlot en gemakkelijk.

Yogamat was er de volgende dag al. Top en mooie mat.

Gemiddeld

Retour verwerken duurt lang. Klantenservice vriendelijk en goed geholpen. Ook moet je 7 euro verzendkosten betalen voor je retour. Volgende keer toch maar via bol.com

Snelle levering, mooie spullen.

Mooie overzichtelijke site, goede communicatie. Fijne yogamat!

Heerlijk yoga kussen.

Het kussen zit heerlijk tijdens de yoga lessen.

Snelle levering en goede kwaliteit yoga mat. Ik ben er blij mee!

Goede ecoproducten en uitstekende service!

Ik heb een Manduka mat gekocht waar ik heel erg blij mee ben. Mijn vragen werden snel en vriendelijk beantwoord.

Snelle levering en ziet er goed uit!

Mooie mat, gekocht voor mijn dochter. Netjes de mail over onderhoud! Hoop dat ze er veel plezier van heeft.

Snelle service en mooie spullen. Erg blij mee!

Goede snelle service

Nieuw in ‘yogaland’ en een mat nodig… heb me door mijn ‘yoga-juf’ laten adviseren want zag door de bomen het bos niet meer. Maar de mat die ik gekocht heb is perfect. Bedankt voor jullie snelle levering

Matig

De neusdouche heeft een onduidelijke gebruiksaanwijzing met een paar flauwe kindertekeningen.

goed verloop, prima in orde

Recommend!

It arrived quickly well packaged and comes with a nice smell. I love the mat.

Prima prijs, snel geleverd!

Neti potty besteld, snel geleverd. Gebruik hiervan is een aanrader! (Helemaal nu niemand durft te snotteren)

super communicatie en hulp bij het bestellen!

ik heb de communicatie als perfect ervaringen! Ik had een vraag op mail gezet en inno-time kreeg ik antwoord en advies. Super fijn om dat menselijke gevoel ook online te ervaren!! Heel hartelijk dank, KK

Schnelle Lieferung, tolle Produkte

Nachdem ich bei einem anderen Webshop in Deutschland bestellt hatte und 3 Wochen nach Bezahlung immer noch keine Yogamatte da war, habe ich hier die gleiche Matte bestellt und innerhalb von 24 Stunden geliefert bekommen. Das ist mal ein toller, verlässlicher und schneller Service. Und die Matte ist sensationell. Habe schon eine gleichen Modells und Farbe. Also zukünftig immer gerne wieder

Uitstekend!!!

De yoga mat is echt prachtig!!!!! Hele goede kwaliteit met een hele mooie print erop. De yogamat was ook heel snel bezorgt. Een goede ervaring dus met de yogashop die staat voor kwaliteit.

Snel, goed product, goede prijs/kwaliteit

hartstikke goed

ik ben heel tevreden

Guter Kundenservice

Ich hatte Kontakt mit dem Kundenservice, Es wurde schnell geantwortet und alles zu meiner Zufriedenheit geklärt. Ich werde bestimmt wieder bei Yogashop kaufen.

Smaakt naar meer!

Vandaag besteld en de volgende dag in huis. Ik was na mijn 1ste bestelling een product vergeten. Na 1 belletje werd dit geregeld om zo nog een keer verzendkosten te besparen. Vriendelijk geholpen en te woord gestaan.

Retoure quasi unmöglich. Matte gut

Die Matte ist schwerer als erwartet, aber eine Retoure ist nach NL so teuer, dass es sich beim Porto vom halben Mattenpreis nicht lohnt, zurück zu senden. Ich werde dort nicht wieder bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

10 Breitnerstraat