Laden reviews...
280 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunden loben die schnelle Lieferung und die gute Qualität der Produkte. Der Kundenservice wird als hilfsbereit beschrieben. Insgesamt herrscht eine positive Bewertung der Yogashop-Erfahrung.
Alleen 1 tip, misschien handig om volgende keer een kartonnetje onder de opening te doen. Ik gebruikte een mesje en nu zit er een snee in mijn yoga blok… eigen schuld dikke bult hoor.
14 March 2026
Nancy
Uithoorn
Alles o.k.
12 March 2026
Rosemarie
Bremen
Fijne communicatie en goede service. Snelle levering.
11 March 2026
EST
Beverwijk
Het meditatie kussen ziet er prachtig uit en ik had het super snel in huis
10 March 2026
Monique
Beverwijk
Ik heb een fijne basic mat gekocht die supersnel(volgende dag) geleverd werd. Ik was wel heel snel met bestellen want zag erna op de site dat zelfde mat er ook iets langer en dikker is. Misschien over paae maanden ookmaar bestellen!
9 March 2026
Judith
Hilversum
Het sport shirt is lekker dun, zacht en soepel fijn om Pilates in te doen. De pasvorm had voor mijn lichaam meer taille kunnen hebben maar dat is natuurlijk per persoon verschillend. Mijn taille is vrij smal en de heupen breder.
6 March 2026
Jane
Amsterdam
Snelle levering. Mooi product.
5 March 2026
Marianne
Schijndel
Schnelle Lieferung, gute Qualität.
5 March 2026
Helga
Lemgo
Ich kannte die Matte bereits aus dem Yogastudio. Nun habe ich meine eigene. Der leichte Geruch nach dem Auspacken war nach einem Tag weg. Der Farbton entspricht den Fotos. Klare Kaufempfehlung.
4 March 2026
Susanne
Steinhagen
Fijne producten. Werden goed verpakt geleverd. Deel retour gestuurd, omdat het product niet helemaal was wat ik wilde en dat ging heel gemakkelijk. Wel heel flauw dat je bij zo’n flinke bestelling de retour kosten zelf moet betalen.
3 March 2026
Esther
De Kwakel
DieWare kaum bestellt und schon erhalten! Wirklich toller Service, der überzeugt. Meine Yogapraxis hat ein unbeschreiblich schönes wohlfühl Level erreicht, dank Eurer super angenehm kuschligen Yogabekleidung. Kann ich wirklich sehr empfehlen! Vielen Dank und immer wieder gerne. Vera
2 March 2026
Vera
Berg
en snel geleverd
2 March 2026
Aukje
Utrecht
Het contact en de bestelling verliepen voorspoedig.. De levering was op de volgende dag. Blij met de kwaliteit van de yogamat en -tas.
28 February 2026
Danke für die dchnelle Lieferung
27 February 2026
Bella
leverkusen
Snelle bezorging en kwaliteit mat met mooie kleur.
26 February 2026
Miranda
Vlaardingen
Had liever de yoga mat in een winkel gekocht maar vind chatten met medewerker goed ze adviseerde mijn andere dan ik zelfbehandeling uitgezocht op de site. Mat nog niet zo vaak gebruikt maar goede keus. Vindt wel in gewicht zwaar. Mooie kleur mooie prijs
25 February 2026
F Weening
Sneek
Übersichtlicher Onlineshop, umgehende Lieferung und einfache Bezahlmöglichkeiten
25 February 2026
Birgit
Rehlingen-Siersburg
Die Lieferung erfolgte schnell. Die Ware ist ausgezeichnet.
24 February 2026
Mooie producten, prima prijs kwaliteit! Fan ❤️
22 February 2026
Evelien
Lievegem
Erg fijne mat, en duurzaam!
22 February 2026
Bram
's-Hertogenbosch
Es werden sogar personalisierte pflegetipps zugesandt und auf persönliche Weise nach der Zufriedenheit gefragt. Super preisleistungsverhältnis und tolle Qualität.
20 February 2026
Mona
Cochem
Goede producten en snel geleverd.
20 February 2026
Sanne
Heerenveen
Bestellung vlot verlopen. Blij met de aankoop
19 February 2026
Claudia