Beter opletten

Terug gekoppelde mail werd niet goed gelezen. En de service van red je pakketje is slecht of jullie het aangemeld maar niet verstuurd. Dus heb ik gevraagd om het via PostNL nogmaals te versturen. Dat gaat wel goed.

Snelle service!

prima service en product

niks aan te merken verder

Alles prima!

Alles prima! Snel bezorgd, zonder enige problem. Merci!

Fijne en mooie yogamat!

Het duurde helaas wat langer met de levering, maar dit werd netjes opgelost nadat ik contact heb gehad met Yogashop. De yogamat heeft een fijne dikte en is lekker lang. Daarnaast ziet de yogamat er ook nog mooi uit!

Geweldig!

Prachtige yogamat ontvangen. Van het yogakussen wat ik had besteld wat het slotje van de rits kapot. (Fabricage fout) Toen ik dit direct melde na ontvangst (+foto) werd er direct een passende oplossing aangeboden. Top!

Zeer vriendelijke medewerkers en goede service.

Gewoon goed

Snelle levering, mooie producten

Fantastic

Great products and outstanding customer service

Rasche Abwicklung

Sehr gute Qualität der Yogamatte. Ich bin sehr zufrieden!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijn geholpen!!

Goed!

Goede service , uitgebreide uitleg over onderhoud van de spullen. Fijn en duurzaam!

Snelle bezorging. Matje voldoet aan de verwachtingen. En fijn dat er nog een mail kwam met hoe het matje te verzorgen.

Eine sehr gute Organisation und tolle Angebote.

tolle Zusammenarbeite, ich kann alles weiter empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijn matje en kwam ook keurig op tijd. Wat ook erg prettig is dat je een e-mail krijgt na jouw aankoop met tips en uitleg hoe je het matje moet behandelen. Ik vind het matje alleen wat plakkerig aan de blote huid en in de yogahouding Neerwaartse Hond glijden mijn handen weg als ik wat langer in deze houding sta. Ik heb nog niet bij de gebruiksaanwijzing gekeken wat ik hieraan moet doen.

Van af de bestelling tot en met de aflevering liep op rolletjes

Produkt was zoals beloofd, de volgende dag al bezorgd, super. Goede kwaliteit

Snel en goed

Keurig en snel

Lekker snel bezorgd, en keurig ingepakt!

I got my yoga mat very quick!

The mat mat what I ordered is beautiful and good quality so far. Webpage is understandable, shipping is fast!

Topservice

2 flessen gekocht voor mijn kinderen. Prachtig en ze zijn er erg blij mee! Een klein probleempje met een fles aangekaart en daar werd direct heel goed op gereageerd en met een super goede service is dit afgehandeld dus ik zou volgende keer zeker weer shoppen bij de yogashop!

Prima webshop

Betrouwbaar en prima artikelen

Uitstekende webshop

Goede aankoop gedaan. Netjes verpakt en vlot bezorgt.

Aanrader

Heel goed product voor een goede prijs . En een heel correcte en vriendelijke klantenservice . Levering in België was snell . Precies op tijd voor mijn yoga retreat. Namasté

Zeer vlot verlopen

Vandaag besteld... morgen geleverd. Kan niet beter!!

Perfecte afhandeling

Makkelijke webshop