Ik heb veel vertrouwen in De Yogashop

De bestelling was niet helemaal goed gegaan. Eén yogamat voldeed overduidelijk niet aan de eisen. Eén berichtje met foto aan De Yogashop is dan voldoende en ze maken het snel in orde. Dit was niet de eerste keer dat de service zo goed was, dus ik had er meteen al alle vertrouwen in dat het goed opgelost zou worden. Foutjes maken is niet erg, dat gebeurt overal, maar het gaat erom hoe het opgelost wordt en de moeite die je er dan voor moet doen. Die moeite is bij de yogashop nooit groot. Het gaat heel gemakkelijk. Top!

Mooie, goed aankoop en zeer vriendelijk geholpen

Ik heb een paar keer gemaild met vragen en elke keer kreeg ik snel reactie. Daarnaast een na-bestelling gedaan die heel netjes en snel afgehandeld werd. Ondertussen heb ik alle spullen binnen en ben zeer tevreden!

Prachtige handdoek - en super snel!

IK heb bij YogaShop de Love Generation Yoga handdoek gekocht. De handdoek is van goede kwaliteit en arriveerde super snel.

Lovely product

Really lovely to deal with - they kept me up to date when my delivery was delayed.

Great thanks

Delivery and quality is great

Snelle en correcte afhandeling

Voordat ik de bestelde mat ontving kreeg ik een nette melding dat er iets verkeerd was gegaan en dat er mogelijk een kleine vertraging zou zijn in de verzending. Op mijn mail kreeg ik een vriendelijk en persoonlijk antwoord. De mat kwam uiteindelijk toch heel snel!!

Excellent products, great value.

We were so happy with our order, they’re a big hit at our yoga studio and everyone is thrilled with them. Delivery was fast, no excess packaging and all communication was prompt and friendly.

Voor herhaling vatbaar!

Snelle levering en zorgvuldig verpakt.

Prima mat

Makkelijk op te rollen, stroef voor de krijger en zacht voor je handen. Daarbij ook mooi!

snelle levering en prima in orde

Tevreden over de yoga mat, daarom als cadeau voor vriendin nog eentje besteld. Super mooie kwaliteit.

Correct en op tijd bezorgd

product is geleverd zoals overeengekomen.

Snel, vriendelijk en ze doen wat ze zeggen!

Yogamatten voor mijn studio besteld. Ze zijn goed te bereiken en had de volgende dag al de matten in huis! Super bedrijf ✨

Snelle levering, netjes verpakt

Fijne site, snelle levering en netjes verpakt.

Goed en kwaliteit

Meerdere producten besteld (tip: schrijf je eerst in voor de nieuwsbrief, krijg je 10% korting) Mooie kwaliteit en snelle levering

Snel en goed !

De mat is dik en van goed kwaliteit

Yogabroek voldoet aan de verwachtingen!

Fijne broek, de maat klopt en snelle levering!

Perfect!

Goede en snelle communicatie en service.

Zügige Lieferung und Top Qualität. Gerne wieder

Heel correcte levering en uitstekend product, waarvoor dank!

Heel correcte levering en uitstekend product, waarvoor dank!

Alles Prima!

Versand und Ware sind perfekt.

Een hele goed ervaring

1ste keer besteld. Ik kan dit aanbevelen.

mooie yogamat snelle verzending

Overzichtelijke website

Snelle en nette service

Snel en goede kwaliteit

Vlot geleverd, duidelijke beschrijving en goede kwaliteit

10 Breitnerstraat

Eindhoven 5611 TV