Super snel!

Makkelijk navigeren op de site en na de bestelling geplaatst te hebben kwam het de volgende dag al binnen.

Tip top!

Correcte prijs-kwaliteit verhouding & snelle service.

Snel en vriendelijk

Super snel geleverd! Er was iets mis met een item en dit werd snel opgelost. Heel vriendelijk aan de telefoon.

Sehr zufrieden

Artikel wie beschrieben erhalten. Sehr schnelle Abwicklung

Duidelijke site

Direct geleverd

Snelle en vlotte service

Goed product, overzichtelijke website en de volgende dag al thuis geleverd.

overzichtelijk en makkelijke webshop en snel in huis

Overzichtelijke en duidelijke webshop, gemakkelijk besteld en de dag er op had ik mijn bestelling al in huis

Topservice

Mijn bestelling bestond uit een handdoek en een tas. Deze werden beide geleverd, alleen was de tas niet diegene die ik besteld had. De service hierna was prima. Er werd erg snel gereageerd op mijn e-mail (binnen een dag) Ook toen bleek dat de tas niet meer leverbaar was, was de service erg goed. Volgende keer bestel ik weer hier.

positief

goede producten en vlugge levering

Yogamat komt overeen met de afbeelding en is van goede kwaliteit. Levertijd is zoals aangegeven, de volgende dag. Top!

Super snelle levering en prachtige kwaliteit

makkelijk!

Snel en makkelijk te bestellen!

correcte professionel behandeling, kwaliteitsvolle artikelen

correct professioneel behandeld, kwaliteitsvolle artikelen

relaxt shopping

goed assortiment gemakkelijk zoeken

Een goede snelle afhandeling van de bestelling!

Efficiënt

Zo netjes en snel en perfecte bezorging echt super nog nooit zo mee gemaakt. Perfect

Snelle levering , correcte service !

Niets op aan te merken, alles verloopt vlot, snel en duidelijke website. Love it!

De service is perfect

Het berichtje wat ik kreeg over het moment dat ik het binnen zou krijgen was ook zo

Makkelijk besteld, volgende dag al in huis, 's avonds gelijk uitrollen in de yogales. Perfect dus!

Duidelijke webshop en geen verzendkosten

snelle afwikkeling

dit veld is verplicht: VAN VERPLICHTINGEN HOUD IK NIET

correcte info en vlot geleverd

goeie site

Meditatie kussen is top!

Snel verzonden en nogmaals (gratis) verzonden toen bleek dat ik een foutje in het adres had gemaakt. Snel antwoord op je mail. Al met al goede service dus.

Was de volgende dag al binnen en was goed verpakt! Yogamat stonk wel erg naar chemisch rubber maar dat ligt denk ik niet aan Yogashop. Geur trekt vanzelf wel weg.

10 Breitnerstraat

Eindhoven 5611 TV