Fijn dat ik kan ophalen bij post.nl punt.

Prima Yogamat. Gelijk in gebruik genomen. Door gebruik wordt deze nog wat stroever, heb ik gelezen.

prachtig en sterk materiaal.

zacht, mooie, lieflijk...

Snel geleverd en veel keus

Veel keus, zowel in kleur als assortiment. Snelle levering. Perfect!

Super Freundlich und Hilfsbereit

Hatte eine Frage wegen einem Produkt per email gesendet. Am nächsten Tag kam sofort eine positive Nachricht.

Goede spullen, snelle bezorging

Goed assortiment, prettige website, zeer snelle levering. Enige minpuntje was dat de verpakking kapot was bij levering, was niet helemaal optimaal verpakt, maar das dan ook echt het enige

Simple to order and fast delivery to england

Excellent service

PRIMA

Supersnelle levering + prachtig yogamatje!

Top Produkte - schneller Versand

Vertrauenswürdige Firma

Prima product

Een uitstekende mat om de oefeningen re doen

Super goede service

Toen de uitverkochte yogamatten weer op voorraad waren, kreeg ik meteen een bericht. Besteld en dezelfde dag werden ze nog gestuurd. Goede prijs en goede kwaliteit.

Geweldig!

Ik heb net de 2e eco mat besteld van Love Generation. De mat is super mooi en heeft perfecte grip met zweterige handen. En binnen een dag in huis!

Supersnelle levering

Mujn bestelling om 21.55u geplaatst en tot mijn verrassing de volgende dag al geleverd. Top!

snelle verzending

prima verzorgd en snel binnen

Snelle levering en goede en attente service

Had een paar vragen en deze werden direct beantwoord met goede tips!

Mooi aanbod, snelle levering

Enige minpuntje: bepaalde dingen waren helemaal niet op voorraad (bijv. yogamat reinigings spray). Jammer, misschien door corona?

Super schneller Service

Leider war einiges nicht verfügbar. Ansonsten top

Snelle levering, mooie producten

De producten zien er goed uit! Ook snelle levering. Alleen had ik aangegeven dat ik het pakketje op wilde halen bij een Post NL locatie, maar werd toch thuis bezorgd. Was ook een beetje onduidelijk tijdens het bestelproces. Verder top.

fast delivery and yoga mat as in the pic

super fast delivery (less than 24 hours), delivered on a saturday morning, Yoga mat according to the description and to the pics online. very satisfied with both product and service.

Zeer aangenaam

Duidelijke omschrijving

Goede service, snel geleverd.

Goede service, snel geleverd.

Had beter gekund

Tevreden over de mat. Ik zag later dat jullie een bandje/tasje verkopen voor een euro. Het had mij positief verrast als ik een tasje of bandje kreeg voor mn mat om me mat gemakkelijker mee te nemen. Zeker voor een mat van 40 euro.

duidelijk en snelle levering

De uitleg met het verschil tussen de diverse matjes was heel goed, en de mat was er al de volgende dag. Heel fijn!

10 Breitnerstraat

Eindhoven 5611 TV