Website helder. Producten snel en goed geleverd. Kwaliteit producten goed.

Supersnelle nette levering!

‘S middags besteld en de andere dag al bezorgd . Zeer snel geleverd en netjes ingepakt.

Een aanrader voor alle yoga-materiaal

Supersnelle service en uitstekende, kwaliteitsvolle producten!

Super service!

Al eerder heb ik bij Yogashop besteld. De bestelling werd op tijd en netjes geleverd. Wanneer er iets misgaat, is Yogashop super goed bereikbaar. Ze reageren snel en beleefd en proberen voor een probleem een passende oplossing te vinden. Zo kon ik niet twee cadeaubonnen tegelijk verzilveren in mijn winkelmandje. Dit is dezelfde dag nog opgelost door een vervangende code die de twee cadeaubonnen samenvoegde. Super fijn!

Slecht, nog steeds niks ontvangen

Ik heb begin deze week een yoga mat besteld en dat het twee of zelfs drie dagen later binnen komt had gekund. Maar feit dat je me vraagt om een review en pakketje staat nog steeds op niet ontvangen door post NL zegt genoeg. Was een cadeau voor de verjaardag van mijn partner vandaag dus helaas voor mij.

Excellent quality and service

Good experience

Geweldige service

Mijn pakket was retour gestuurd ivm schade ,ik kreeg deze melding van postnl , gemaild hierover en nog geen dag later kreeg ik mij. Yoga mat weer terug geleverd!!!Super service!!! Hier kom ik zeker terug voor iets anders te bestellen!!! Dank jullie voor de service Van een zeer tevreden klant

Super goed

Uitstekend!

Tweede Pinksterdag besteld, de woensdag daarna meteen alle spullen geleverd. Superkwaliteit, fijne duidelijke webshop. In de toekomst bestel ik weer bij deze yogashop.

Hele goede en mooie Mat, erg blij mee en werkt fijn. Ook snel geleverd.

Klein minpuntje was dat hij in het begin nog ruikt naar een nieuwe auto/markeerstift maar dit gaat over.

kwaliteit

Ik heb eerder goedkopere yoga matjes geprobeerd. Die snel kapot gingen en minder fijn in het gebruik waren.

Ruime keuze en snelle verzending

Mooie prijzen en een snelle verzending, het pakket werd al op Pinksteren gereed gemaakt voor de verzending! Ik ben erg blij met de gekozen yogamat, deze heeft een mooie print

Fast delivery

Excellent

Zeer goede service!

De yogamat die ik besteld had kwam binnen met vele zwarte vegen, zonder plastic, met gescheurd papier. Duidelijk een retour. Ik heb hierover gebeld en er werd direct een nieuw exemplaar naar me opgestuurd. Zonder problemen! Nieuwe exemplaar was inderdaad nieuw. Zeer tevreden over de kwaliteit van de mat en de service eromheen. Snel verzonden ook.

Mooie matje

Mooie fijne mat geschikt voor bodybalance les. heel blij mee.

Snelle levering, goede kwaliteit

uitstekend

goede communicatie en snelle levering.

Mooie kwaliteit en betaalbare producten en snelle service

De kwaliteit van de producten is goed. Vandaag besteld = morgen in huis! Ik ben erg tevreden.

Stevig materiaal

Prachtig stevig kussen, lekker dikke yoga mat. Deze ruikt wel enorm naar kunststof. Hoop dat die geur slijt

Great, simple, clear, efficient!

Great, simple, clear, efficient! Very happy with the deal! Thank you!

Snelle levering en prachtige mat

De yogamat is exact als op de website. Mooie dikke kwaliteit. De levering was zeer snel zeker in deze Corona tijd. Ik zal zeker nog een keer een item bestellen.

Mooi stevig meditatiekussen

Bij het mediteren is het belangrijk dat je je niet elke keer moet verzetten omdat je kussen of mat niet goed ligt. Dit dik kussen zit heerlijk. Ik heb voornamelijk voor Love Generation gekozen omdat de kussens een ritssluiting hebben die helemaal rond gaat en het dus makkelijk is om het kussen bij te vullen indien nodig. Blij met mijn nieuwe product, ik kijk er elke dag weer naar uit om me er op te zetten, soms zelfs gewoon voor de televisie.

Duidelijke site met snelle levering

Ik had binnen een dag mijn yogamat. Super snelle levering. Correct verpakt.

Geen probleem :)

10 Breitnerstraat