Snelle uitstekende levering

De yogamat voldoet aan alle verwachtingen en werd snel en zonder beschadigingen geleverd.

Unkomplizierte Abwicklung, schnelle Zustellung, super Produkt - sehr zu empfehlen!

Sehr gute Erfahrung - direkt nach der Bestellung erfolgten Rückantwort sowie der Versand inkl. Tracjingcode. Alles sehr transparent und professionell. Meine yogamatte war schneller hier als Produkte aus Deutschland, die ich am selben Tag bestellt habe. Super Qualität der Yogamatte ❗ich komme auf jeden Fall wieder!

Really fast delivery and nice product!

I'm really happy with the yoga mat - it looks pretty, is soft and seems to be of good quality.

Goed en zoals afgesproken

Prima Wel vind ik de prijzen pittig. Excl. Btw werkt onaangenaam

Snel en betrouwbaar

Pakket met 1werkdag ontvangen. Yogamat ziet er goed uit. Mega tevreden

Goede kwaliteit en prijsverhouding

En snelle service ondanks drukte bij post nl

Good fast service

Unfortunately the yoga bolster from Manduka was way too soft, so I returned it.

Quick

Super quick delivery !!

👍

👍

Prachtige yogamat en kussentje besteld

Prachtige yogamat gekocht. Extra dik en hele goede grip. Ik ben er super blij mee! Geen last meer van heupen en knieën! Prachtige boemeltjes staan erin. En een mooie groene kleur. Ook het kussentje om op te zitten in kleermakerszit is prachtig.

Prettig

Mat besteld Zo snel mogelijk als kon in deze tijd ontvangen👍😊 Zeer fijne mat! Conclusie: Happy🌺

Snel geleverd, mooie mat

Snel geleverd en mooie mat.

Sehr guter Service!

Hatte auf dem AB eine Nachricht mit der Bitte um Rückruf hinterlassen. Der Rückruf erfolgte ca. eine Stunde später durch eine sehr freundliche und sympathische Mitarbeiterin, sodass mein Anliegen geklärt werden konnte. Die von mir bestellte Ware wurde umgehend versendet.

What you see is what you get!

Snelle levering Duidelijke communicatie

FAN-F*CKING-TASTIC!

Ik ben als beginnend yogi een tijd op zoek geweest naar welke mat ik nodig had, en of ik wel iets nodig had etc. met overal het meest tegenstrijdige en verwarrende advies mogelijk. De thread over welke matjes waarvoor precies de beste zijn en wat de verschillen zijn was ongelooflijk handig. Vandaag kwam mijn matje dan ook aan, nauwelijks 48uur na bestellen, en dat in de huidige omstandigheden wordt ontzettend geapprecieerd! De mat zelf is alles wat ik had gehoopt en meer en voor een heel redelijke prijs, what more can a man ask? Ik raad het iedereen ontzettend aan!!

Veel info en snelle levering

Veel info en snelle levering

Hochwertige Profukte mit exzellentem Service

Alles hat wunderbar funktioniert Die Qualität der Produkte überzeugt und ist wie im Shop angebeben Bestellung und Lieferung erfolgten ohne Probleme und sehr schnell Reibungloser Ablauf und rundherum gelungen Vielen Dank

Snelle levering, mooi product

Mooie yogamat met goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Great stuff

Ordered a whole yoga studio's worth of equipment for home on a Saturday and arrived on the Wednesday! Everything smells good, clean, undamaged and the quality so far is very impressive

Een prachtige yogamat van fijne kwaliteit! En een meditatiekussen! Ben er echt blij mee.

Mooie mat

Erg mooie mat voor een fijne prijs en snel geleverd.

Snelle levering, goede kwaliteit, niet goedkoop

Mooie collectie Goede kwaliteit Snelle levering Duidelijke communicatie Vrij prijzig

Overzichtelijke duidelijke website en vlot en helder bezorgproces

Prima.

Bezorging slecht

Zou worden bezorgd op bepaalde dag, is niet gelukt. Dan volgende dag, was ik niet thuis, niet bij via de buren neer laten leggen, weer niet gelukt en nu wacht ik totdat het in een depot ligt. Moet ik naar een of ander depot om het op te halen maar weer een dag later en bovendien werk ik de hele dag. De linken die via de mail door DHL worden gestuurd doen het niet.

Goede kwaliteit

Goede nette levering, fijne mat

10 Breitnerstraat

Eindhoven 5611 TV