Tolle Yogamatte! Super schnelle Lieferung.

Tolle Yogamatte, angenehme Dicke und mega rutschfest! Superschnelle Lieferung!

Supersnel en heel goede spullen

Supersnel en heel goede spullen

Really cute yoga mat and block!

Love the product

Snelle service en goede spullen

Hele snelle levering en bestelde items van goede kwaliteit. Prima prijs / kwaliteit verhouding. Inmiddels al meermaals een bestelling geplaatst en de webshop bij vrienden geadviseerd.

swift service!

After I had registered it was easy to order and the delivery was very quick!

Great mat, fast delivery

Perfect service, thank you!

Zeer snelle levering, zelfs nog net na 22 uur besteld en alsnog de volgende dag in huis!

Positieve eerste ervaring. Zou nog wel heel leuk zijn een persoonlijke touch aan de pakketjes te geven namens jullie.

Snelle levering en mooie producten!

Ik heb een mooi yoga matje besteld en ik ben er enorm blij mee.

Fijne mat! En de tas is helemaal leuk!

Fijne mat! Voel de kou van de vloer niet. De mat past prima in de tas. En de tas is helemaal leuk! Lekker vrolijk voor de aankomende lente ☀️

Snelle levering en mooie producten. Fijn ook dat het niet onnodig extra verpakt was, toch wat milieu vriendelijker.

De bestelling is volgens afspraak afgeleverd en voldoet uitstekend aan de verwachting.

Alles super, vielen Dank :-)

Die Yogamatten sind toll, der Versand hat gut geklappt. Gerne wieder!

Top Service!

Mooi producten, goede kwaliteit, makkelijk te bestellen en snelle verzending! Heel tevreden!

Really Amazing Service

Super attentive, great price and fast delivery. Also, they saw that i was having trouble with the online payment and they called me immediately to help me out. Can't say anything else than being really satisfied.

Snelle, nette levering

Ik heb op zondagochtend een yogamat besteld, die maandagochtend geleverd werd. Supersnel! De mat is van goede kwaliteit en is erg mooi, niets te klagen.

Goede producten en een snelle service

Wij waren speciaal op zoek naar de riemen van L&G en vonden die bij de Yogashop. Toen de gewenste kleur (nog) niet voorradig was, kregen wij snel een reactie en meteen de verwachte termijn. Heel fijn zoals de verwachtingen gemanaged werden.

Snelle levering top product

Erg blij met m'n nieuwe yoga mat. Werd snel geleverd.

Great products, great service, fast shipping

I love this store!

Super Schnelle Lieferung, Immer wieder gerne!

Bestellt und am nächsten Tag war die Ware auch schon da.

Mooi product, goed verpakt, snelle levering.

Goede en snelle service

Mijn pakket was snel afgeleverd en volledig en netjes verpakt.

Helemaal goed!!

Overzichtelijke site, snelle levering. Prijzen vallen ook mee.

Mooie duidelijke website en snelle levering

Top producten en ik ben er zeer blij mee.

professionele aanpak

Mooi aanbod, goede informatie. Product voldoet aan de verwachtingen. Verzending sneller dan verwacht. Alles volgens afspraak. Dankjewel

10 Breitnerstraat

Eindhoven 5611 TV