Top Produkte und Top Service!

Unser Yogazentrum ist schon seit einiger Zeit auf der Suche nach passenden Yogamatten, die sowohl qualitativ als auch von der Farbauswahl passen. Hier wurden wir endlich fündig. Wir haben 3 verschiedene Yogamatten zum Testen bestellt und waren sehr angetan von der Qualität und Güte. Diese haben einen geringen Eigengeruch, was für gute Umweltstandards spricht. Wir werden nun eine größere Menge an Yogamatten bestellen und bekommen dafür einen Großhandelsrabatt auch für die bereits bestellten Matten. Das nenne ich einen Top-Kundenservice! Dankeschön❤️

Mooie yogatas, mooi stevig, genoeg ruimte. Snelle levering, goede service.

Kurze Lieferzeiten

Gute Produktqualität, Produkt entspricht den Fotos, kurze Lieferzeiten

Alles wie es sein soll

Schöne Ware, zügig versandt. Vielen Dank

Excellent product, fantastic constomer service

Im so happy with my order. I ordered 30 yoga mats of different colors and they are so pretty and feel so nice. Blocks and straps are also great quality and I can’t wait to dress my new yoga studio up with these props!

De service is boven verwachting

Ik was blij verrast met de e-mails achteraf hoe hoe ik mijn spullen het beste kan onderhouden.

Zeer tevreden van mijn aankopen

Fijne webshop

Zeer leuke webshop. Snelle verzending. Prima service.

Mooie mat

Snelle reactie op vraag per mail en volgende dag in huis. Wel een tip om de gebruiksaanwijzing eerder te sturen. Nu was ik bij de bodybalance en gleed ik steeds van mijn mat omdat hij vreselijk glad was. Paar dagen later kreeg ik een mail dat ik deze met water en zeep moest schoonmaken. Eerder had fijner geweest.

Uitstekend, snelle levering

Goed bestel proces. Snelle levering. Goede kwaliteit producten.

Prachtige producten, met zorg en aandacht ingepakt en verstuurd

Plezurrige ervaring. Prachtige producten, met zorg en aandacht ingepakt en verstuurd.

Heel mooi!

De 2 yogahanddoeken die ik besteld heb, zijn een mooie kwaliteit en zorgen ervoor dat ik voldoende grip op de mat heb zonder uit te glijden.

Goede hulp bij mijn vraag. Goed verzonden, degelijk verpakt. Yogakussen van top kwaliteit Heel tevreden

Heel mooi artikel gekocht

Snel en zorgvuldig geleverd. Erg blij mee.

In één woord: top!

Fijne mat en hele vriendelijke en goede service!

Wunderschön

Uch werde wieder etwas bestellen, da due Produkte wirklich sehr gut sind

Unkomplizierte und schnelle Lieferung

Die Bestellung war unkompliziert und es wurde schnell zugesendet. Dazu stimmt die Produktbeschreibung mit dem Produkt überein. Ich würde jeder Zeit wieder bestellen.

Schnelle Lieferung mit sehr gut verpackten Produkten.

Die Yogamatten sehen wunderschön aus, bin sehr begeistert! Die aus Kork ist besonders rutschfest. Die anderen zwei hab ich verschenkt, sind auch sehr gut angekommen. Werde sie gerne weiterempfehlen Lg A. Thienel

Yoga waardig

Goede kwaliteit en mooi tegelijkertijd

Super kwaliteit

Alles perfect

Bezahlt aber keine Lieferung

Produkt bis heute nicht geliefert worden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Schnelle Lieferung. Produkt einwandfrei.

Schnelle Lieferung. Produkt einwandfrei.

Uitstekende service

Heel duidelijk en snel geleverd. Mooie matjes.

Super Abwicklung!

Das Paket in unserem Flur gestohlen, Yogashop hat uns den Betrag samt Versandkosten erstattet. Vielen Dank für die unkomplizierte Abwicklung.

Mooie producten

Snelle levering. Goede prijs /kwaliteit verhouding.

Breitnerstraat 10

5611 TV Eindhoven

Over Yogashop

Wij geloven dat Yoga & Meditatie voor een mooiere wereld zorgen. Daarom willen wij je inspireren tot een bewuste lifestyle met liefde voor deze fijne vormen van zelfontwikkeling. Om dat te doen ontwikkelen we kwalitatieve yogamatten en meditatiekussens met een uniek design. Kwaliteit meten we in duurzaamheid, levensduur en performance. Zodat jij er met plezier en inspiratie je practice op doet, jarenlang. Met een professionele en persoonlijke service helpen we je graag bij het maken van de beste keuze en zorgen we voor een perfecte levering. Onze jarenlange ervaring in de branche en onze nog langere persoonlijke ervaring als enthousiaste yoga en meditatie beoefenaars heeft ervoor gezorgd dat we heel goed weten wat werkt (en wat niet), en welke spullen echt fijn zijn om te gebruiken. Wij delen onze kennis graag met je. Dus mocht je vragen hebben laat het ons dan zeker even weten :-)