Pluspunten

- Snelle levering - Klanvriendelijk - Goeie service - Goed product

Pluspunten

Perfect spul, heel netjes en makkelijk zelf te installeren met de gedetailleerde handleiding. Het ziet er fantastisch uit! Ik werd ook goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Heb 2 trapleuningen en 1 balustra gekocht. De balustrade willen wij als vertikaletrapleuning gebruiken. OP de website was een prijs verschil t.o.v . de trapleuning van€56.00 maar er was bij de trapleuning geen rechte steun te krijgen die de vertikalemontage mogelijk maakte. Had het idee dat de "balustrade" een heel ander product was maar na ontvangst bleek dat de trapleuning en de balustrad precies het zelfde was. Ook bij de trapleuningspecialist was het kennelijk niet duidelijk want er werd bij de balustrade een normale trapleuning steun gelevert. De balustrade steun is wel na geleverd maar het prijsverschil vind ik onacceptabel. Op een mail word een vaag verhaal opgehangen over dat balustrades minder verkocht worden en dat daar om de prijs hoger is. Nogmaals de trapleuning en de balustrade zijn het zelfde product waarom ik dan €56,00 meer moet betalen is mij niet duidelijk geworden. de trapleuningspecialist laat niet meer van zich horen.

Pluspunten

Goede levering, goed product.

Kan nog beter zijn om in te spelen op wat klant vraagt/vertelt. Nu vooral standaard levering. Plaatsing in hout en advies daarop IPV koker cementlijm.

Pluspunten

- Snelle tijdige levering - Goede kwaliteit

- Als montage handleiding dient een maat 12 boor gebruikt te worden ; wij hadden een leuning zonder afdekplaatje en nu zien we nog een deel van het gat ; met plaatje geen probleem, maar zonder zou ik toch een kleinere boor adviseren

Pluspunten

Dit is gewoon een kei goed bedrijf!

nog niet

Pluspunten

duidelijke informatie op de site over hoe te bestellen, mogelijkheden en prijs snelle levering en tussentijdse informatie over waar de bestelling is en hoe lang het nog duurt goede transporteur, complete levering, incl. alle montagebenodigdheden zoals chemisch anker etc. duidelijke montage handleiding.

Pluspunten

uiterst klantvriendelijk en heb geen enkel verbeterpunt. ook het product voldeed helemaal aan de verwachtingen zag er super uit en was perfect verpakt.

Pluspunten

Hele mooie leuning. Het inmeten is even goed kijken. Gelukkig zijn ze goed bereikbaar om te helpen. Ook bij het zelf installeren moet je even opletten, maar het is zeker goed zelf te doen. Het resultaat is top!

Pluspunten

Plezierig contact, grote vakmanschap, de trapleuning is een sieraard in ons huis geworden.

Pluspunten

Ben zelf langs geweest en had een heel goed en gezellig gesprek met de eigenaar Mathieu. Hij wist waar hij over had, een vakman. De leuning hangt en maakt de trap compleet.

Geen, ben super tevreden over alles

Pluspunten

trapleuning ziet er fantastisch uit!

de website mag wat beter, en wat meer info over levering

Pluspunten

Mooie ranke zwart gemoffelde trapleuning werd volgens de door ons opgegeven specificaties keurig en compleet met de benodigde montage-attributen afgeleverd. En omdat de monteurs van Tomassen Toegangstechniek toch in huis waren voor de montage van de prachtige stalen deuren, hebben die de trapleuning in een oogwenk ook gemonteerd!! Kortom, een goed product en zeer klantgericht

Pluspunten

Mooi product. Prima communicatie, zowel telefonisch alswel per e-mail en zowel voor, tijdens als na het bestel en leverproces.

Zorg dat jullie montagehandleiding ook online staat. De versie die er staat is volgens mij out-dated.

Pluspunten

Goeie service en kwaliteit

Pluspunten

Zeer correcte en nette afhandeling van een misverstand met de afmeting van de leuning, zeer vakkundig en uitermate vriendelijk opgepakt en opgelost.

Zou de afmetingen van de trapleuning beter laten overkomen op de website..

Pluspunten

Prima website, goede communicatie per telefoon en per email. Mooi afgewerkt product. Prima verpakking. Uitstekende montagehandleiding! Zeer tevreden over eindresultaat. Foto wordt per email nagezonden

Pluspunten

Perfecte communicatie over het verloop van het bestel- en leverproces Prachtige trapleuning! Mooie kwaliteit, mooi diep zwart. Heel blij!

Pluspunten

Fijne en directe communicatie. Ontzettende goede kwaliteit trapleuning, sneller klaar dan de verwachte levertijd. In het echt is de leuning nog mooier dan op de foto’s. Een echte vakman!! Mocht ik weer een leuning nodig hebben zou ik hier weer direct heengaan. Dat raad ik overigens iedereen aan.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het product. Het bestellen via een webshop is handig. Je wordt goed op de hoogte van de bestelling gehouden.

Een transportbedrijf zoeken dat met de klant meedenkt en flexibel is qua levertijden. Komen de leverafspraken niet na.

Weegmaat 25

3961 NN Wijk bij Duurstede