Pluspunten

Makkelijke en duidelijke website, prima service

Pluspunten

Goed punt

Pluspunten

Ik werd vakkundig te woord gestaan en het product voldoet aan de verwachtingen.

Pluspunten

snelle reactie, kwalitatief goed product, snelle productie en nette levering

informatie op de website over wijze van meten en bijzonderheden bij montage (holle stenen)

Pluspunten

Ik werd goed op de hoogte gehouden van het productie- en bezorgingsproces. Prachtige trapleuning.

De standaardmails maken het nogal anoniem en onpersoonlijk. Dit komt minder klantvriendelijk over.

Pluspunten

vlotte afhandeling en wordt keurig van elke stap in het productieproces op de hoogte gehouden

Pluspunten

Zeer goed persoonlijk contact mbt uitvoering en vorm. Zeer duidelijke handleiding.

Meegeleverde M10 bouten zijn te lang om de aftekenhoekjes vast te zetten. Gelukkig had ik nog 4 M10 moeren waarmee de hoekjes mbv de bouten vastgezet konden worden...

Pluspunten

Prima product, mooi afgewerkt

Pluspunten

Top service hebben ze geleverd!! Door een eigen fout in doorgeven van t adres moest onze leuning opnieuw verzonden worden. De trapleuningspecialist heeft alle extra kosten gedekt! Super! En nogmaals bedankt!

Pluspunten

Prima service, keurige aflevering.

Eerder de verwachte datum van levering communiceren.

Pluspunten

Vakwerk en snel geleverd.

Pluspunten

De trapleuning ziet er goed uit. En binnen de af gesproken tijd geleverd.

Het transportbedrijf komt zijn afspraken niet na eerst wordt er 1 pakket afgeleverd en de andere niet. Heb er zelf achter aan moeten bellen anders hoor je niks. Het zou de volgende dag geleverd worden. Gebeld voor de tijd. Vrij genomen om het pakket te ontvangen. eind van de middag maar weer gaan bellen waar ze bleven wand ik had nog meer te doen. Krijg ik te horen dat de chauffeur zijn rit gestopt heeft omdat zijn tijd er op zit. Daar zit je dan de hele middag op te wachten. Wouden ze het s,maandags leveren daar ben ik niet akkoord mee gegaan toen hebben ze het s,avonds maar gebracht.. Tip maak goede afspraken met deze partij of ga naar post nl dan kunnen mensen het ook ergens in de buurt ophalen en hoeven ze niet de hele dag vrij te nemen.

Pluspunten

Snelle afwikkeling Persoonlijk contact Goede kwaliteit

Pluspunten

Mooi product en goede levering en communicatie.

Nvt

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke handleiding en mooi afgewerkt.

Extra Spui Tatum voor de kit bij 3 Trapleuningen zou makkelijk zijn.

Pluspunten

Het hele traject vanaf de bestelling tot en met de plaatsing van de trapleuning is perfect verlopen. Wij zijn erg tevreden met onze keuze voor de Trapleuningspecialist.

Geen.

Pluspunten

Heb een roede besteld, het is een erg mooi product. Je merkt aan alles dat er een vakman bezig is geweest. Lengte van de roede en de gaten op de millimeter nauwkeurig. Daardoor is de montage ook goed te doen.

Ik had gekozen voor zelf ophalen, maar dat bleek niet mogelijk op de eerst mogelijke datum voor mij, een zaterdag. Overigens werd ik wel netjes van te voren gebeld, heb dus niet voor niets gereden.

Pluspunten

Prima service en zou iedereen aanbevelen.

Pluspunten

Perfecte service, gratis nalevering na eigen gemaakte fout aannemer. Top!

Pluspunten

Flexibel, denken mee

Pluspunten

Perfect product goede instructie!!

Pluspunten

Ben zeer tevreden over de kwaliteit van de trapleuningen, de geleverde service en de persoonlijke benadering. De doorlopende trapleuning in RVS in combinatie met de afdekplaatjes voor de schroefplaten staat echt heel erg mooi. Ben er erg blij mee.

Pluspunten

Trapleuning van smeedijzer is echt prachtig geworden. Ziet er zo onwijs mooi uit! Snelle levering voor handwerk als dit. Nadat bleek dat blinde montage zonder rozetten niet mogelijk was (holle gipswand) advies gekregen en binnen 2 dagen werden de rozetten opgestuurd zodat hij alsnog opgehangen kon worden. Ook met rozetten is hij nog steeds super mooi!!

Weegmaat 25

3961 NN Wijk bij Duurstede