3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Beetje raar dat ik een enquete krijg voordat de keuning geleverd is.

Pluspunten

Hartstikke tevreden over de kwaliteit en afgesproken maten. Ook de levering was netjes verzorgt.

De tekst die je bij bestelling toevoegt blijkt niet helemaal goed gelezen te worden. Bij mij betrof het iets over de leverdag. Het werd echter wel netjes opgelost !!

Pluspunten

Nooit gedacht dat ik een trapleuning zou bestellen op internet, ging gewoon eens kijken wat het zou kosten en viel me zo erg mee dat ik het risico wel wilde lopen. Gemakkelijke website, vriendelijk contact met de verkoper via telefoon, supersnelle levering. Heel gemakkelijk te bevestigen met alle bevestigingsspullen in de doos. Eindresultaat is prachtig om te zien! Wij zijn heel blij met deze nieuwe leuning!

Helemaal geen! Ga zo door!

Pluspunten

Zeer mooi op maat product. De installatiebeschrijving is volledig en duidelijk. Levertijd zoals aangegeven 3 weken...

Pluspunten

goede kwaliteit, perfect geleverd

Pluspunten

Snel, netjes, duidelijk uitleg met alle spullen bij inbegrepen en een goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg mooie trapleuning

- Vreemd dat een korte (80cm) leuning vrijwel net zo duur is als een lange (ruim 4 m) trapleuning. Wij hebben er daarom maar voor gekozen de leuning niet de hoek om te laten gaan. - Pluggen niet meegeleverd, kleine moeite lijkt me.

Pluspunten

Flexibel in mijn wensen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed en betaalbaar product

Een afgesproken levertijd van 2 a 3 weken moet geen levertijd worden van 5 weken.

Pluspunten

Gemakkelijk bestellen. Goed op de hoogte gehouden per email

Transporteur/afspraak niet op de opgegeven tijd

Pluspunten

had een fout gemaakt met opmeten van de trapleuning, na een telefoontje is het hersteld voor de prijs van een bos bloemen voor zijn vrouw. erg netjes afgehandeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettige (doe het zelf) site

Misschien iets meer impressie fotoos van alle mogelijkheden..

Pluspunten

Het bedrijf is snel te bereiken en Mathieu neemt de tijd om alles uit te leggen. Ook de levering is snel en montage simpel. Een puntje wil ik wel aanmerken: In de handleiding staat dat je met plakband de hoogte kan aangeven. Iets duidelijker zou zijn dat daar de bovenkant van de leuning wordt bedoelt. Wij gingen er van uit dat dat de hoogte van roset leuninghouder zou zijn. Maar het zijn prachtig gemaakte leuningen en we zijn er erg blij mee.

Pluspunten

- Goede en snelle service - Duidelijke communicatie - Wij zijn erg tevreden met de kwaliteit van de stalen trapleuning, erg mooie uitstraling in onze hal!

Pluspunten

Duidelijke omschrijving op de website, goeie keuzemogelijkheden

Eigenlijk alleen dat ik meer foto's van trapleuningen in een gebruikersomgeving zou willen zien op de website ter vergelijking

Pluspunten

Snel geleverd, Mooie kwaliteit, En ben super blij met mijn trapleuning.

Pluspunten

Erg goede communicatie, er liep wat fout bij de levering door het transportbedrijf maar men zat er bovenop en het is keurig opgelost!

Ander transportbedrijf?

Pluspunten

De leuningen waren zeer snel klaar, nl. al binnen een paar dagen. Ze werden geleverd met een duidelijke handleiding voor de montage. De leuningen zijn prachtig met hun robuuste uitstraling. Echt een sieraad in ons huis.

Pluspunten

Service, snelheid en gebruiksvriendelijkheid van de producten en beschrijving.

Pluspunten

Zwarte trapleuning, met verschillende mogelijkheden.

Opties voor zwarte leuning uitbreiden

Pluspunten

flexibel en zeer behulpzaam, mooie producten voor niet te veel geld.

foto's op de webshop, geven niet goed weer hoe mooi de producten van jullie zijn.

Pluspunten

Allereerst de kwaliteit, de leuning is heel mooi, verder is hij goed verpakt geleverd en zat er een duidelijke handleiding bij voor het zelf monteren

De foto's op de website zouden wat beter de verschillen kunnen laten zien tussen de verschillende afwerkingen (wax, coat etc)

Pluspunten

Flexibel, goede service, goed product (zelfs voor de minder handige klusser)

Presentatie van Showroommodellen in winkel updaten

Weegmaat 25

3961 NN Wijk bij Duurstede